Da, Kuliraza jeste u pravu, u to nema sumnje (pica jesu skupa u danashnje vreme). Ali, ja to gledam ovako: da nema ljudi koji pokushavaju da se za dz. povezu na net, onda ni provajderi ne bi imali potrebe ni za kakvom zashtitom. E sad, kako uvek ima nekog koga za moral i sve drugo boli d.u.p.e., onda ce on lepo da iskoristi priliku i zloupotrebi dato poverenje. A onda provajderi ipak moraju da uvedu zashtitu. I tako to u krug...... Poenta je u tome shto mi prisiljavamo ISP-e da se tehnoloshki usavrshavaju i podizu nivo zashtite i bla,bla,bla.... :shock:
U svakom sluchaju, ma koliko se vi pravili fini i poshteni, to ipak niste. Mozda poshtujete pravila koja propisuju ISP-i, ali sta je sa onim drugim stvarima u zivotu; svi pokushavaju na neki nachin da se odreknu shto manje para, pa makar to bilo i muckom, prevarom ili zabludom. To nije toliko strasno. Pa gde ste chuli da je neko i poshten i bogat! te stvari ne idu jedna sa drugom.
Dakle, da skratim ovaj monolog, ako po krshenju ugovora provajder ne preduzme nishta da se to kazni i za ubuduce sprechi, to je njegov problem, a ne moj
.