miskov
Aktivan član
- Poruka
- 1.086
Sta mislite o ovom poslu u zemlji Srbiji?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesi li ti bila kad u sexy shopu i dal si trosila nekad kintu na tako nesto?hanibaI77:mislim da nema dovoljno musterija,u bg vec postoji nekoliko sex shopova u za unutrasnjost ne znam ali mislim da tu nema para
Buregcinica,prodavnica,trafika sve je to malo ulaganje ali i mala kinta i najgore je sto to svi pokusavaju.Moje je misljene da treba raditi nesto sto niko ne radi.Na "glupostima"se zaradjuje to je uvek bilo.(ne smatram sex gluposcu ali kod nas je to jos uvek tabu tema retko ko ima muda da se tako necim bavi)istrazivach:Sticajem okolnosti poznajem lika koji drzi jednu od tih radnji ...Smeshno choveche ili jadno!
pa zamisli prichu kada ti dodje neko i sa vrata pochne:"poslao me komshija da pitam imate li to i to,mislim nije za mene meni to ne treba..."da ne pricham dalje...
ako hocesh neku kinticu bolje otvorish burekdzinicu ili tako shto gde ima da se hasa neshto...od erotikshopa pa josh nije ta kultura ovde ushla na velika vrata...
kakve to veze ima s temom?vise sam para potrosila u pekari nego u sex shopu to je sigurnomiskov:Pa jesi li ti bila kad u sexy shopu i dal si trosila nekad kintu na tako nesto?
Pa ima veze jer me interesuje kako bi bilo interesovanje za takvu radnju,a i da nisi bila interesuje me sta te je sprecavalo da to ucinis.hanibaI77:kakve to veze ima s temom?vise sam para potrosila u pekari nego u sex shopu to je sigurno
hanibaI77:bila sam ali stvari su ili kic ili preskupe...retko sam sta kupila...nista me ne sprecava da odem sem sto znam da nemam vise sta zanimljivo da vidim,sad sve mozes da skines sa neta,da narucis garderobu i gadgete ljude je blam da udju vise vole da ih niko ne vidi
Pa ne znam dal bi seljak iz Svilanjca kupio latex haljinicu za za zenu ali sam skontao da gde je god SEX da je tu dobra kinta.Taj seljak ce da kupi nesto sto njemu odgovara,neki ***** film,sretstvo neko za potenciju ili stimulaciju,prezervativ ili ko zna sta mu zatreba.Ideja o otvaranju sexy shopa me bas zagolicala jer treba raditi ono sto niko nece(nece,ne moze,ne zeli..)hanibaI77:ne, ne bavim se vidim da si neozbiljan sta onda da ti pricam,ja ti objasnjavam realno kako stvari stoje
nema mnogo ljudi komp tacno ali mislis li da ce ti seljak iz svilajnca doci da kupi latex haljinicu za zenu?aha malo sutra,
hanibaI77:ovde pricamo o poslu,sta si ocekivao da ti opisujemo sta kupujemo i sta radimo posle s tim stvarcicama?
Ma dzaba ti onda i posao,ne bi tako pa makar nemo leba da jedem.majcheki:Treba da se ubaciš u jednu od organizacija ili kako se to zove, i onda te plaćaju da ih promovišeš
Iskreno - ne znam da li ima istine u tome.
:wink: :wink: :wink:Modesty Blaze:Majcheki! Ja obozavam CIPIRIPI! Cmok!
miskov:Sta mislite o ovom poslu u zemlji Srbiji?