markons82
Elita
- Poruka
- 21.339
Ima li istine u ovome, koliko primecujete obicne devojke oko vas a koliko skockane?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li istine u ovome, koliko primecujete obicne devojke oko vas a koliko skockane?
Ma kakve obicne bre nemam ja 2 zivota cekam da se otvore..al ono bas mi pun k takvih
A tipican primer koliko smo mi muskarci, recimo "slepi" je taj da primecujemo garderobu i sminku a ne osobu... Mada, ko zna, mozda cak i gresim...Nije brate ja sve vidim..ono skeniram kroz sminku i garderobu..to mi najmanje bitno..malopre idem ulicom i riba sa tonom pudera i nekim toniranim kremama htela da prikrije rupe na faci..znaci one sitne sitne a zilion ih ima..i vecini je takva koza pa se zato i sminkaju..a ono jos gore dodje do izrazaja..zamisli tek kad bih joj blize prisao
zato me i zanima, dal ima istine u tome.Jesi li pogldao filmic. Ovo je tipican primr koliko su muskarci povrsnizato me i zanima, dal ima istine u tome.

Pa jesam vidi se da je lepa devojka i bez sminke..samo sto niko ne experimentise poput nje nego stvarno nosi dzak na sebi..takve istripovane zaobilazim
A kao sto si rekao, devojka jeste lepa, samim tim nema potrebe za toliko sminke. Mene je zanimalo koliko muskaraca "pada" na garderobu i sminku a ne na sam izgleda devojke... Jer moze devojka sa sminkom izgledati "vrh" al kada skine sve to sa sebe pretvori se iz princeze u zabu... Sta je gore?ja ovoj ne bi dao besplatno da se vozi pa ne znam kako se obukla
Ne kaki... devojka je lepa... A sto je najvaznije nije klonirana plavusa...
pa dobro po postavci ove teme tebi bi svaki akrep bio lep samo da je u minicu tako da...nisi merodavan
eto vidish kako znash
Pa znas kako, meni su jos vise odbojne devojke koje sa sminkom idu na spavanjeA kao sto si rekao, devojka jeste lepa, samim tim nema potrebe za toliko sminke. Mene je zanimalo koliko muskaraca "pada" na garderobu i sminku a ne na sam izgleda devojke... Jer moze devojka sa sminkom izgledati "vrh" al kada skine sve to sa sebe pretvori se iz princeze u zabu... Sta je gore?
To voziš mečku, same ulazeNije brate ja sve vidim..ono skeniram kroz sminku i garderobu..to mi najmanje bitno..malopre idem ulicom i riba sa tonom pudera i nekim toniranim kremama htela da prikrije rupe na faci..znaci one sitne sitne a zilion ih ima..i vecini je takva koza pa se zato i sminkaju..a ono jos gore dodje do izrazaja..zamisli tek kad bih joj blize prisao

Uh meni je slatka i jos naglasak onako prodoran bas iebozovanja ovoj ne bi dao besplatno da se vozi pa ne znam kako se obukla
Ma kakvi brate ja sam u fazonu sta blenes kokosko..ocu navatam nesto sto me sacuje na bajsu sa roleraTo voziš mečku, same ulaze![]()