Sexy girls have it easy?

Nije brate ja sve vidim..ono skeniram kroz sminku i garderobu..to mi najmanje bitno..malopre idem ulicom i riba sa tonom pudera i nekim toniranim kremama htela da prikrije rupe na faci..znaci one sitne sitne a zilion ih ima..i vecini je takva koza pa se zato i sminkaju..a ono jos gore dodje do izrazaja..zamisli tek kad bih joj blize prisao

Nije brate ja sve vidim..ono skeniram kroz sminku i garderobu..to mi najmanje bitno..malopre idem ulicom i riba sa tonom pudera i nekim toniranim kremama htela da prikrije rupe na faci..znaci one sitne sitne a zilion ih ima..i vecini je takva koza pa se zato i sminkaju..a ono jos gore dodje do izrazaja..zamisli tek kad bih joj blize prisao

Jesi li pogldao filmic. Ovo je tipican primr koliko su muskarci povrsni :) zato me i zanima, dal ima istine u tome.

Pa sve zavisi kakvu vezu zelis. Ove skockane su obicno pozeljne odmah ali za kratke veze dok su za duge i stabilne veze ove drugo mirnije mnogo bolje. U tom slucaju tokom veze moze biti zaista ineresantno otkrivati jednu po jednu njenu dobru stranu, deo tela, sta voli itd...

Pa jesam vidi se da je lepa devojka i bez sminke..samo sto niko ne experimentise poput nje nego stvarno nosi dzak na sebi..takve istripovane zaobilazim

Pa znas kako, meni su jos vise odbojne devojke koje sa sminkom idu na spavanje :) A kao sto si rekao, devojka jeste lepa, samim tim nema potrebe za toliko sminke. Mene je zanimalo koliko muskaraca "pada" na garderobu i sminku a ne na sam izgleda devojke... Jer moze devojka sa sminkom izgledati "vrh" al kada skine sve to sa sebe pretvori se iz princeze u zabu... Sta je gore?

Pa znas kako, meni su jos vise odbojne devojke koje sa sminkom idu na spavanje :) A kao sto si rekao, devojka jeste lepa, samim tim nema potrebe za toliko sminke. Mene je zanimalo koliko muskaraca "pada" na garderobu i sminku a ne na sam izgleda devojke... Jer moze devojka sa sminkom izgledati "vrh" al kada skine sve to sa sebe pretvori se iz princeze u zabu... Sta je gore?

padaju povrsni muskarci,tj privucice svakako vise paznju sredjena riba, ali to je kratkotrajnog daha ako nema jos mnogo toga osim izgleda, bar kad je u pitanju pametan muskarac, glupanderu je dovoljna i ogoljena sisa.
u svakom slucaju ne treba preterivati ni u jednom smeru, jednako je odvratno kad zena ne vodi racuna o sebi uopste, kao i kad jedino to radi po ceo dan.

Poslednja izmena:
Ove... skockane, napucane, blajnhane, za kojima se pola grada okrece... nisu me nikad zanimale... a iskren da budem, nisam ni ja zanimao njih...

"obicne" devojke.. nisu obicne, vec bas naprotiv... imaju neki svoj zivotni entitet i filozofiju koju nece da bace u blato oblaceci se droljasto i nabacujuci 3 kila sminke na sebe... takve su mi uvek bile najprivlacnije :)
Naravno, ne govorim o monahinjama... i onima koje ne vode racuna o sebi... al' meni se na ove full plavushe dize samo kita... dok bi me bilo sramota da takvu upoznam sa mamom ili drusstvom :D

Back