Sexualno sikaniranje

gost 345037

Veoma poznat
Poruka
12.543
Ne..ne...nije o zenama vec o vama muskarcima.:)

Danas umalo nisam plakala od smeha ali i tuge, jel sam razumela cuveka u potpunosti. Naime moj dugogodisnji prijatelj kome je 45 godina, ozenjen ima troje dece, isprica mi kako ga jedna devojka od 26 godina proganja. Dobila je ta osoba posao kod njega u firmi i od prvog dana zabacila mamac da ga upeca :). Na srecu, iako rade u istoj firmi, ona radi u drugom gradu ali u tom istom gradu radi i on jednom nedeljno. Taj dan mu je uzas. Ona ga ne ispusta iz vida i stalno ima nesto da mu isprica. Uspela je jos da mu kaze, da joj nimalo ne smeta sto je ozenjen i sto ima decu i da zeli da sanjim provede ostatak Zivota.Salje mu i SMS u toku nedelje, zove ga telefonom a i primio je za prijatelja na FB. Moj prijatelj, razmislja da je prijavi za sexualno sikaniranje poslodavcu ali se dvoumi jer misli da ce ga posle toga kolege ismejavati. Njemu je stvarno vec dozlagrdilo to njeno napadno ponasanje i ne zna sta da radi.Sta vi mislite, sta je pametno uraditi u takvoj situaciji?

Danas umalo nisam plakala od smeha ali i tuge, jel sam razumela cuveka u potpunosti. Naime moj dugogodisnji prijatelj kome je 45 godina, ozenjen ima troje dece, isprica mi kako ga jedna devojka od 26 godina proganja. Dobila je ta osoba posao kod njega u firmi i od prvog dana zabacila mamac da ga upeca :). Na srecu, iako rade u istoj firmi, ona radi u drugom gradu ali u tom istom gradu radi i on jednom nedeljno. Taj dan mu je uzas. Ona ga ne ispusta iz vida i stalno ima nesto da mu isprica. Uspela je jos da mu kaze, da joj nimalo ne smeta sto je ozenjen i sto ima decu i da zeli da sanjim provede ostatak Zivota.Salje mu i SMS u toku nedelje, zove ga telefonom a i primio je za prijatelja na FB. Moj prijatelj, razmislja da je prijavi za sexualno sikaniranje poslodavcu ali se dvoumi jer misli da ce ga posle toga kolege ismejavati. Njemu je stvarno vec dozlagrdilo to njeno napadno ponasanje i ne zna sta da radi.Sta vi mislite, sta je pametno uraditi u takvoj situaciji?

kako kontradiktorno ponasanje :lol:

Ona ga ne ispusta iz vida i stalno ima nesto da mu isprica. Uspela je jos da mu kaze, da joj nimalo ne smeta sto je ozenjen i sto ima decu i da zeli da sanjim provede ostatak Zivota.
Reci mu lepo da joj kaze da ne zeli da ima nista sa njom, da voli svoju zenu i decu i da nadje nekog drugog.
Kljucna fraza je to "Nadji nekog drugog".

E sada ako je vec bio sa njom teze ce da je odbije.

Pa istina je da ce da mu se smeju, verovatno i prijava ne bi nista znacila., kao sto mu se i ti smejes. E nece se smejati kada mu zena sazna da je oko njega neka dvajesgodisnjakinja, pa se tada ni sud nece smejati kada mu bude oduzimao imovinu.

ma da, daj joj povod i posle se cudi sto te juri...bas ima razlike :lol:

Povod nije da te ozenjena/udata osoba prihvati za prijatelja.
Moguce je da je imao za prijatelje pre nego sto mu je to rekla.

- - - - - - - - - -

Pa istina je da ce da mu se smeju, verovatno i prijava ne bi nista znacila., kao sto mu se i ti smejes. E nece se smejati kada mu zena sazna da je oko njega neka dvajesgodisnjakinja, pa se tada ni sud nece smejati kada mu bude oduzimao imovinu.
Ironicno nema sta.

A on sa tih 45 godina sav jadan, smušen i naivan, ne zna kako se kulturno zahvaliti na ponudi i odbiti...

Što volim te naivne kao francuske sobarice... :)

On bi da prijavi... Ja ne mogu da verujem na šta je svet spao, na šta su muškarci došli... Ili kulturno, šmekerski ohladiš to, ne prihvataš ništa, uvrediš se kada ti ponudi to jer imaš kod kuće ženu i decu... Ili kresneš i ćutiš. Sramota na šta su se muškarci napravili.

pa sta ima da joj se javlja preko nedelje na telefon, verovatno i odgovara na te sms poruke...to jeste povod...jbt cisto sumnjam da je riba teski psiho i zalepila se bez neke povratne reakcije...a sve i da je bilo nesto izmedju njih on to nikome nece reci da ne bi ugrozio svoj brak, tako da ja licno ne verujem u tu pricu da se klinka zalepila za njega tek tako

ja bi joj kazo ženo može seks kad se vimo eto jednom nedeljno, al bez obaveza
ako oćeš ajde ako nećeš zajebi me

a shta ti htela kazati ovom temom ? lol

prihvatio je za fb frenda
hoce igru
glupu, al igru
katcha katcha , daj sve od sebe da nije lichno :lol:

Pazi nije lako oditi zensku osobu u takvoj situaciji. Pogotovu ako je malo nestabilna emotivno (a ocigledno da jeste cim juri da nekome razbije brak). Otkacis je, kulturno ili ne, ona se ispanici i pocne da stvara situacije oko tebe. Na kraju ispadne da si ti nju hteo u stvari da dohvatis a ona se nije dala.

- - - - - - - - - -

Ozbiljno ovo kazem.

Zna i ona, covek je stvarno u oku, uopste nije sala :)

Pa bas mirise na to da je imao nesto sa njom, a sada ne zna kako da se izvadi.
Taj brak mu izgleda i nije neki ako neka ludacha moze da ga srusi tek, bem ti takav brak.
A da se neki manijak zalepio za njegovu zenu to bi pistolji morali da rade ko kod Zoke Bosanca, ali dobro Evropa nije Bosna.:D

Back