SEXUALNO OBRAZOVANJE

Enfroz2891.:
Alex ala ti znash da steknesh 4umskog drugara pa to je HeVeRoVaTnO....
Samo 3 razmenjene poruke i skoro ste na oca ti&majqu....rekord.
Pa tako smo se ja i ti prvi put upoznali ljubafi, zar se ne secash? (trep trep)
a100.gif

srce mi je u stomaku:
aj da pricamo alex, nemoj da se ljutis sto sam presao na ti, a sto se tice trece poruke, ja sam skapirao da vama ovde nije bitan kvantitet ako me razumes, a mozda gresim, e sad drago mi je sto si fan ratova i neka je sila sa tobom samo pazi na mrak
Pitam se samo shta si mi prvo napisao, ali bitju finjak.
Ko se mraka boji josh?
Ma samo mi delujesh kao neki klon, kao da te onaj muzjak pravio.... hmm, u sluchaju da ne znash ko je to, ili se pravish da ne znash ko je to, ili se pravish da nisi on, to je nick jednog tipa, za koga se treba otvoriti poseban podforum gde je obavezno noshenje koshulja, sa duugim rukavima, moderno vezanim iza ledja.
Sve boles...
a036.gif

Oh well (oblachi defcon3 scafander)
A mozda si neki fin, normalan chovek, videcemo, pretpostavljam ono...
d015.gif

Breaking:
Pa tako smo se ja i ti prvi put upoznali ljubafi, zar se ne secash? (trep trep)
a100.gif

Pitam se samo shta si mi prvo napisao, ali bitju finjak.
Ko se mraka boji josh?
Ma samo mi delujesh kao neki klon, kao da te onaj muzjak pravio.... hmm, u sluchaju da ne znash ko je to, ili se pravish da ne znash ko je to, ili se pravish da nisi on, to je nick jednog tipa, za koga se treba otvoriti poseban podforum gde je obavezno noshenje koshulja, sa duugim rukavima, moderno vezanim iza ledja.
Sve boles...
a036.gif

Oh well (oblachi defcon3 scafander)
A mozda si neki fin, normalan chovek, videcemo, pretpostavljam ono...
d015.gif
drugar mislim da je krajnje vreme da legnes u svoj mali krevet, okrenes se ka zidu gde ti visi slika luka skajvokera i iz==kas, a sto se tice kosulje, to je prevazidjeno :?:

srce mi je u stomaku:
i jos nesto, nisam ponudio vidjanje nikome jer ne vidim od rodjenja, aaa ti uciteljice... hmmm nista...
Mogu da se zakunem da je to onaj isti manijak 'muzjak', isto je ovako zlostavljao svojim uzasnim postovima 'shadowa' i ovaj se prenikovao u 'shaddow2' gde je u profil stavio Mr.Bean-a, a ovaj manijaq ga prati u stopu, i to avatarom.
Koji jebeni stalker.
Alo brate, jesi prso, pooqo? Ili ti je samo zhitopek povisio cenu integralnog brashna?

Back