NaraYan
Iskusan
- Poruka
- 6.289
Pa hoce chovek da mu neko duva u vaginu. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa tako smo se ja i ti prvi put upoznali ljubafi, zar se ne secash? (trep trep)Enfroz2891.:Alex ala ti znash da steknesh 4umskog drugara pa to je HeVeRoVaTnO....
Samo 3 razmenjene poruke i skoro ste na oca ti&majqu....rekord.
Pitam se samo shta si mi prvo napisao, ali bitju finjak.srce mi je u stomaku:aj da pricamo alex, nemoj da se ljutis sto sam presao na ti, a sto se tice trece poruke, ja sam skapirao da vama ovde nije bitan kvantitet ako me razumes, a mozda gresim, e sad drago mi je sto si fan ratova i neka je sila sa tobom samo pazi na mrak
zelim zelim zelim, a to ...nesto sa tvojih predavanja, zaboraviDevilishgirl:izgleda da prebrzo donosish zakljuchke..
shta o duvanju..u vaginu?
drugar mislim da je krajnje vreme da legnes u svoj mali krevet, okrenes se ka zidu gde ti visi slika luka skajvokera i iz==kas, a sto se tice kosulje, to je prevazidjenoBreaking:Pa tako smo se ja i ti prvi put upoznali ljubafi, zar se ne secash? (trep trep)![]()
Pitam se samo shta si mi prvo napisao, ali bitju finjak.
Ko se mraka boji josh?
Ma samo mi delujesh kao neki klon, kao da te onaj muzjak pravio.... hmm, u sluchaju da ne znash ko je to, ili se pravish da ne znash ko je to, ili se pravish da nisi on, to je nick jednog tipa, za koga se treba otvoriti poseban podforum gde je obavezno noshenje koshulja, sa duugim rukavima, moderno vezanim iza ledja.
Sve boles...![]()
Oh well (oblachi defcon3 scafander)
A mozda si neki fin, normalan chovek, videcemo, pretpostavljam ono...![]()

sine this is way past your bad time i nemoj da si vulgaranNaraYan:Pa hoce chovek da mu neko duva u vaginu.![]()
srce mi je u stomaku:sine this is way past your bad time i nemoj da si vulgaran

livija:rasto shta pricha ovaj??? :shock: ja ga nishta ne razumem.....![]()
lepi prvo skini naocare kad razgovaras i kad budes imao nesto konkretno da mi kazes...rastamann:Ono, sa 32 posta si se posvadjao sa par njih, ponudio vidjanje isto par njih, polu-zapretio...Polako bre Srbine...

Eto, znao sam da si rade sherbedzhija.srce mi je u stomaku:drugar mislim da je krajnje vreme da legnes u svoj mali krevet, okrenes se ka zidu gde ti visi slika luka skajvokera i iz==kas, a sto se tice kosulje, to je prevazidjeno![]()
joj.....jeiga pa zar cemo da se vredjamo na verskim i rasnim osnovama..nisam bio na tom casuBreaking:Eto, znao sam da si rade sherbedzhija.
![]()
Neces mi ti odredijvati dnevni raspored onanisanja! I am a free two handed man!
Moj krevet nije mali ti ukrajinski radioaktivni termostatu!
Mogu da se zakunem da je to onaj isti manijak 'muzjak', isto je ovako zlostavljao svojim uzasnim postovima 'shadowa' i ovaj se prenikovao u 'shaddow2' gde je u profil stavio Mr.Bean-a, a ovaj manijaq ga prati u stopu, i to avatarom.srce mi je u stomaku:i jos nesto, nisam ponudio vidjanje nikome jer ne vidim od rodjenja, aaa ti uciteljice... hmmm nista...

Ne mozes se sakriti ako to u stvari ne zelis.srce mi je u stomaku:nemo se ljustit nije ti u naravi, nego bre necu da pricam sa tobom, sorry za binna, nisam znao da ti je bitno![]()

ako ne u svakom slucaju sam neki njegov satelit ...uzgred bas mi je drago sto se interesujete... jer vi ste moji idolilivija:@benji, jel to dragi nam yupiter???![]()