Raubtier
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
E meni su textovi pomogli.....a to i jeste poenta!!! L8Lj8IH
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raubtier:Imam jos jedno pitanje .... koliko je dobro ili lose traziti G tacku nevinoj devojci i da li tako mogu da je povredim ako nisam bas vestu u tome sto radim???Mislim naucicu ja i bolje kad pokusam vise puta ali da li je dobro da se ucim na nevinoj devojci???L8Lj8IH
SavaBonJovi:Ako se nisi salila onda si ti iskompleksirana i mislis da svi momci misle da si ti ruzna,ja ne mislim tako a ja i nisam "svi momci" nego sam jedan jedini i mislim da si prelepa,nemoj misliti da te farbam ni da te mooovam ja jedino smatram da nijedna devojka koja ima kulturan broj godina nije ruzna sve ste mi nekako slatke i lepuskaste i cak i u onoj za koju mi drugovi kazu da je fuuuj ja nadjem nesto lepo i sarmantno.....
bojka:Hvala Bogu da doživeh da neko muško i ovo napiše. Naravno da je tako, i iz iskustva znam da je tako. Koliko mi se puta desilo da mi se neko dopadne tek na drugi ili treći pogled. Mnogo je važnije šta nosi unutra, ume li da pokaže emocije ili bar tudje da ne povredi, ima li ŠARMA (veoma značajno) ili je samo lepa fasada, ali hladna osoba, puna sebe, narcis koji gazi sve oko sebe svojom ohološću jer je samozaljubljen i traži istu takvu osobu suprotnog pola da se medjusobno foliraju. :-?

:shock: Ozbiljno?Devilishgirl:trudna sam![]()
nemoj da chitash..ebi sinko..ebiBandido:Ako moram da pročitam sve ovo da bih bio seksualno obrazovan onda mi je bolje da budem seksualno neobrazovan!

negoEnfroz2891.::shock: Ozbiljno?
jok, na FloridiBreaking:E sada, pravo je pitanje da li je mudro podizati decu u paklu.....

PA kad ce svadba?Devilishgirl:nego
:?

Devilishgirl:hvala lepoto
vishe puteva i vishe rasa![]()
))))