Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Nisam destruktivan, tako da to resenje otpada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: ne rise :shock: gledao si kako tvoj ortak ebe ili nisam razumela :shock: :?Mannibals:ma....mogu od ortaka...ali ne bih da bivam prozivan...posto sam mu drzao svecu....
![]()
![]()
![]()
.
3 milijarede :?Breaking:Mozes imati sve,
samo moras unishtiti poprilichan broj ljudi...
Devilishgirl::shock: ne rise :shock: gledao si kako tvoj ortak ebe ili nisam razumela :shock: :?

kakvi komarci i ko je koga gledao i da li vas samo to zanima. zar tebe zenska osobo ne moze dovoljno da ispuni osoba sa kojom si nego moras da prodajes fore (tvoje ili tudje) ...?budi i ti bitch?.... jel volis to?Devilishgirl:komarci :?
jos jednom: drzis nekoga na lancu?Devilishgirl:... o dresuri
pas je uvek najumiljatiji kada je gladan...tada se sav pretvara u lizanje i mahanje repom
stari trik za drzanje psa u pokornosti je da napunite chiniju do pola tako da uvek zeli josh
isto je i sa njegovim apetitom za paznju..
drzite ga u konstantnoj emotivnoj gladi i bice poslushniji i lakshe cete ga kontrolisati
Silent Bob:Trudna je.
Inace, moje je misljenje da ima rogove i rep, ali to nije potvrdjeno.
hvala drugar, mislio sam na nesto konkretnije, zaintrigirala me je krajnje, a to za maseratijev znak sam shvatio odmahSilent Bob:Trudna je.
Inace, moje je misljenje da ima rogove i rep, ali to nije potvrdjeno.
delujes zbunjenoDevilishgirl:o chemu se ovde radi :?
pa valjda ti imas sve odgovore
pa tebi je sve izgleda zaebavanje, bas bih voleo da te upoznam, i da ...nisam najbolje razumeo ono o duvanju u vaginuDevilishgirl:ne zaebavajj![]()
?