SEXUALNO OBRAZOVANJE

Hmm..nikada ti ne dodje da
a118.gif
? Onda ces samo da
a158.gif
jednoga dana.
Ne govorim o destruktivnosti, govorim o uklanjanju prepreka

Devilishgirl:
:shock: ne rise :shock: gledao si kako tvoj ortak ebe ili nisam razumela :shock: :?

nisam gledao...to sto mislish...ZENo!....((obichaj,zeno...pali nas-jer nas dvojica nismo barabe)) .......... :arrow: :roll: ;-) .nismo nismo...bar ne znam ali nogom bih to suniuo
----------------------

Onda kada smo nas trojica vracali sa TEHNO zurke sa Zdravljka...sreli neke iz .."Rambueja"...koje su cerke...(Bivsheg gradonachelnika..VA,pandura koji je skinuo bombu decku-bilo na TVu,...i Direktora VA distribucije),....onako mortys,,,,nesto valjda izletela noga umalo se nije slomila...mana klupi..."ja se svidjam onoj a meni ova....pa ja i ortak zajedno ty crnku...onda ja odstypim on voli vishe a ja ne bih da se lozim...tad je nosio rajf,ona uzme baci ga ....jednom me izbacio iz kuce,a zamolio ga da me ostavi na balkonu da cy se skriti-NIJE hteo...kad se dosetim necheg ..
>>>MA uvek prvi begam.....ne volim se smarati uvek,i nemam zvaku za zensku osobu.......previshe sporta,nekakve discipline i...sve u qrc! :arrow: :evil: :evil: :arrow: :lol:

kao prvo.. necu da te karakterisem.. jer da bi to radio moram jeli da se osetim uvredjenim, a da bi me ti uvredio moras da budes bar na istom intelektualnom nivou...stoga... i mislim jel govoris ti srpski, a sto se tice price jel ti to osecas neku posebnu obavezu da branis druge.. mislim pustu nju ili njega da odgovori

Devilishgirl:
... o dresuri :D

pas je uvek najumiljatiji kada je gladan...tada se sav pretvara u lizanje i mahanje repom :D
stari trik za drzanje psa u pokornosti je da napunite chiniju do pola tako da uvek zeli josh :)

isto je i sa njegovim apetitom za paznju..
drzite ga u konstantnoj emotivnoj gladi i bice poslushniji i lakshe cete ga kontrolisati :twisted:
jos jednom: drzis nekoga na lancu?
8)

Back