Sexualno 'izivljavanje'

i njegova definicija sadizma i tvoja su netačne...po mom mišljenju...

...ne samo što partner radi ono što samo njemu prija, već štaviše radi ono što onom drugom uopšte ne prija...
...izivljavanje je po mojim standardima ne ono što iskače od "standardice", već sve ono što pričinjava bol (kako fizičku tako i psihičku) partneru...

Ako cemo pravo sadista je osoba koja moze da dozivi seksualno zadovoljenje samo i jedino muceci partnera kome to NE prija jer je stimulans za dozivljavanje orgazma partnerov bol.

Da li imate svoju definiciju za ovaj termin? Skoro sam u nekom razgovoru o sexu cula jedno misljenje da je 'izivljavanje kada partner radi samo sta njemu prija, bez obzira na reakcije ovog drugog'! Meni je to vise sebicnost :lol: a izivljavanje definisem kao nesto sto mora da se ne svidja ovoj drugoj str,i sto iskace od standardice. Vezujem to zda neku grubost,sm... Izivljavate se u sexu i kako? ;)

meni moze da bude seksualno izivljavanje kad tip nume da jebbe z:cry:

Da li imate svoju definiciju za ovaj termin? Skoro sam u nekom razgovoru o sexu cula jedno misljenje da je 'izivljavanje kada partner radi samo sta njemu prija, bez obzira na reakcije ovog drugog'! Meni je to vise sebicnost :lol: a izivljavanje definisem kao nesto sto mora da se ne svidja ovoj drugoj str,i sto iskace od standardice. Vezujem to zda neku grubost,sm... Izivljavate se u sexu i kako? ;)

kada radi nesto ti ne ne prija i zna da ti ne prija
pa izivljavanje i jeste posledica sebicnosti

Ako cemo pravo sadista je osoba koja moze da dozivi seksualno zadovoljenje samo i jedino muceci partnera kome to NE prija jer je stimulans za dozivljavanje orgazma partnerov bol.

pa ja nisam ništa drugačije napisao...moja druga rečenica upravo opisuje isto to što si ti definisala sadizmom...
...a treća rečenica je puko iživljavanje, a ne sadizam...
...tako da...samo nisi pažljivo čitala...

...mada...meni se takvi propusti ne zameraju...ipak smo mi organi kako da kažem...ma ima mišljenje u narodu...

i meni je isto izivljavanje u seksu po definiciji perverzija na koje moze doduse da pristane svaki ucesnik ili ne mora,zapravo me ne zanima,nego ono sto prelazi granice normalnog, tipa ke.njanje i razmazivanje govana,pisanje u usta i slicno, odakle znam sta sve ljudima moz da padne na pamet...e da il oni koji vole da se yebu na ivici smrti,ono gusim te jastukom i *****, il silovanje psa u dupe i sve ostalo sto jednostavno nije odlika psihicki zdravih ljudi koje ne mzoe da uzbudi seks sa drugom osobom vec gomila sablasnih momenata.

Back