Sexualni flow

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
46.127
Pretpostvaljala sam da takva neka reč postoji, jer postoji flow recimo kod stanja mozga kod učenja

I stvarno ! Evo šta kažu:
Seksualni flow
predstavlja stanje potpune usredsređenosti, prisutnosti i uživanja tokom seksualnog čina, gde osoba gubi osećaj za vreme i stapa se sa aktivnošću, što značajno povećava seksualno zadovoljstvo.
Povezanost i prisutnost: Seksualni flow se postiže kada ste emocionalno otvoreni i sigurni u svom telu, što omogućava duboku povezanost sa partnerom.
Mentalno stanje: Seksualni flow je sličan transu, gde nestaje svest o sebi i spoljašnjem svetu

Bingo.

Ne pod vutrom.....................Ovakva iskustva sam imala , prvi uslov opčinjenost čovekom, drugi uslov redovan sex, treći opuštenost i dobra energija,
Bitna je razrada, dovoljno je hvatanje cap za vrat oi odmah ide cvil cvil cvil, sve mokro itd...U takvom stanju redovne nadraženosti predigra nije ni potrebna!

Zato se kaže FLOW, teče sve bez problema....

Mada davno nisam probala ni sa vutrom, ali sumnjam da bi bilo nešto bolje

Ja sam jednom za vreme sexa pušila džoint, pteta što je bilo sa likom u kog baš i nisam bila zaljubljena, bila sam student. I za rzliku od ovog flowa počela je cela soba da mi se prevrće u glavi, htela sam da uzmem času ali se ona pomerala kako sam primicala ruku ;), tako da sam se baš trudila da je dohvatim i cerekala... i ne vidim nikakav flow kad nisi zaljubljen samo zezanje i ništa više

Ja sam jednom za vreme sexa pušila džoint, pteta što je bilo sa likom u kog baš i nisam bila zaljubljena, bila sam student. I za rzliku od ovog flowa počela je cela soba da mi se prevrće u glavi, htela sam da uzmem času ali se ona pomerala kako sam primicala ruku ;), tako da sam se baš trudila da je dohvatim i cerekala... i ne vidim nikakav flow kad nisi zaljubljen samo zezanje i ništa više
E nije to do vutre, nije ti se lik dovoljno svidjao nije ti pogodio ono nešto,probaj sad sa onim ko ti prija

Izmenjeno stanje svesti i seks 😲 ..jeste sigurni u tom slucaju da je seks bio dobar?

Pa ne piše to. Na žalost je Moca uveo vutru i sve ode dođavola ;)

piše nalik transu. poenta: toliko su ljudi u tome da prestaju da misle , stapaju se u jedno telo potpuno se prepuste.. sve teče, ide lako.. slično kao kad se postigne psihološki flow: Psychological flow, or being "in the zone," is a state of intense, energized focus and complete immersion in an activity, often leading to peak performance and deep enjoyment. Meni se toi često dešava kad radim , mozak uđe u flow i neverovatno brzo radi nisam svesna ničeg drugog. Tako i ovo, potpuno utapanje u tu aktivnost, slično transu posebno što ima ritmičke pokrete

Moj mozak ćesto radi 300 na sat, ideje iskaču ko lude
pročitam nešto sve mi se poveže

li za vreme sexa u flowu bukvalno ništa ne mislim
Toje jedino vreme kda mogu da napustim svoj mozak ;)

Ovo mi se nikada nažalost nije dogodilo, ženki jeste, koja me urličući refleksno rukom opalila po kiti, a sve što sam želio je odmoriti kitu na njenom trbuhu.
Poželio sam se po njoj ispišati, ali nisam je pitao, zbog toga što mislim da to ne bi volila.
Ta praktična žena očito je redovito tražila da svršim u nju, svaki put kada bi se ispraznio po njenom trbuhu ili sisama, odvlačila me pod tuš.

Pretpostvaljala sam da takva neka reč postoji, jer postoji flow recimo kod stanja mozga kod učenja

Seksualni flow
predstavlja stanje potpune usredsređenosti, prisutnosti i uživanja tokom seksualnog čina, gde osoba gubi osećaj za vreme i stapa se sa aktivnošću, što značajno povećava seksualno zadovoljstvo.
Povezanost i prisutnost: Seksualni flow se postiže kada ste emocionalno otvoreni i sigurni u svom telu, što omogućava duboku povezanost sa partnerom.
Mentalno stanje: Seksualni flow je sličan transu, gde nestaje svest o sebi i spoljašnjem svetu

Bingo.
Neke stvari i ne treba materijalizovati i nužno pretakati u reči.
Gubim se u rečima

Seksualni flow

Bingo.
Meni se to često dešava...

Back