- Poruka
- 16.674
upao si u mashinu sad si gotov ona se ne ponasa ovako kad si ortak s benefitoim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ameba zivi a ti mrzis nit si duhovita niti si pametna , nadam se da si dobra za ******* .koju li svrhu na ovome svetu ima takva ameba ko ti osim da se neko pos.ere na nju
koju li svrhu na ovome svetu ima takva ameba ko ti osim da se neko pos.ere na nju
cuti meni zabavno da chitam njegove komentare !!! mozesh neshto i da nauchish od starijih i ozboljnijih chika !!!
Da li si ti citao o pernatim stvorenjima ?upao si u mashinu sad si gotov ona se ne ponasa ovako kad si ortak s benefitoim![]()
Ameba zivi a ti mrzis nit si duhovita niti si pametna , nadam se da si dobra za ******* .
zbog necega si na planeti????????????????????????????????????????????????
najbolje je sisati sisu !!!
Ako nisi citaj sta pise dark lady studirala jeDa li si ti citao o pernatim stvorenjima ?
**** budalumozda da pocnem da likvidiram beskorisne smradove koji samo laju
niiice![]()
**** budalu
iskustvo mi kaze da covek ili zena mogu da postanu zavisni jedan od drugih kroz sex .
desava se da jedna stranka koristi to za neke svoje interese=materialna dobara , manipulacija itd.
-------------kako prepoznati zamke --------------------------
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice**** budalu
mislio sam figurativno nebi imala sta da mi pruzis po tvojoj prici vidim da nemas maste ili?pa ako uspes da dohvatis svoj supak, onda ces ostvariti i ovo gore![]()
navukla si se da te pitam za broj ?jaooo listablazenstvo opet
![]()
Ma cuti, jao sam kao mali bio strashno navuchen na koka-kolu... alio ono strashno strashno... *** nisam danas na gudru toliko navuchen...
na flasicu ...ili limenku...![]()