Sanjaj:
Tommy_V:
pa ja mislim da nema boljeg osecaja od sporadicnog, blagog i nekontrolisanog grcenja i opustanja celog zenskog tela... isto tako, nekontrolisano disanje... kod nekih i crvenilo u licu (kao da ih je sramota, ili sta - nikad necu razumeti, ali i ne trudim se da razumem) i par sekundi kada ni jedan dodir ni poljubac ne prijaju...
e tada se osecam kao da sem popeo na Mt. Everest... sa zatvorenim ocima
Tomice a sta ako glumi?
Opis je bio cool!
Pa mislim da bih se potrudio da provalim sta je to USTVARI pali - ali je sigurno ne bih pustio u jednom komadu da napusti "crime scene".
A ako se ispostavi da hoce da mi odglumi - pa zavisi. Ako je to osoba koju volim, mislim da bih bio ljut i preispitao bih svoja osecanja prema njoj. Zato sto bi, po meni, to znacilo da mi ne veruje i da nemamo dobru komunikaciju. A dobra komunikacija UVEK vodi ka dobroj zabavi punoj zadovoljstva izmedju carsafa.
Ako je jednostavno partnerka za sex, onda bih mislio da je pateticna osoba ako mora da glumi kako bi MENI pokazala da joj je bilo dobro. Zapravo tek onda ta komunikacija treba da bude oslobodjena svih predrasuda i tabua.
E upravo zato, i upravo to - komunikacija - definise razlike izmedju zrele i nezrele devojke tj. devojcice i devojke. 8)