Sex

:cvet:

to je taj zov prirode,ono iskonsko u nama:lol: divljina,sloboda...

Al tesko je naici na nekoga cije granice slobode nisu ogranicene. Po mom iskustvu ili se dajete sexualno ili emotivno. Iako pricate da zelite damu, domacicu i kurvu 3 u 1, ipak ste sujetni po pitanju dometa te otvorenosti u sexu. Krecu pitanja, odkud ti to, s kim si to, tralalala. A tek sto se znate zgroziti nad svim i svacim......

Al tesko je naici na nekoga cije granice slobode nisu ogranicene. Po mom iskustvu ili se dajete sexualno ili emotivno. Iako pricate da zelite damu, domacicu i kurvu 3 u 1, ipak ste sujetni po pitanju dometa te otvorenosti u sexu. Krecu pitanja, odkud ti to, s kim si to, tralalala. A tek sto se znate zgroziti nad svim i svacim......

pa sad ne treba ici u krajnost pa shvatiti slobodu na pogresan nacin sto obicno biva....3d zena u svakom pogledu...nismo sujetni nego ljubomorni...;)

Mnogi se sad zgrazavaju, ali u pravu si. Ne mirisljavo kao gucci rush nego tako da u njoj vidis onaj najprizemniji nagon i nesputanost. (ne brkati sa manirima ;) )

Znam da se zgražavaju.
Ali,to su licemeri.
Hoće da participiraju jebačinu,a neće da se naguze....
E,pa,ne može tako !
Ili se naguzi,ili sikter !
Mislim - čibe !

Kakve to veze ima? Jesi li ti sposoban da ukapiras da ako mi stavis obe i da obe zele razvaljotku opet bi uzeo ovu sto sam ja postavio....

Nadam se da to nije tesko da razumes. nemaju veze porivi, instinkti i bilo sta drugo, ono sto ima veze je sta ja smatram sexipilom.

Za mene to nisu velike size, ogromno dupe i mogucnost da primi 30cm i da je nikada ne boli glava....

*** ja padam na osmeh, mozda je to tebi nelogicno al sta ces...

a pa što ne kažeš odma da ti je fetiš devojčica sa šibicama :(

Ne ogranicavam, bas suprotno. Imati slobodu da radis sta god zelis s kim god zelis (sexualno), a nemati potrebu to raditi s nekim drugim osim sa svojim dragim/om, to je ono pravo.

ma zezam se,sa osobom koju volis mozes potpuno da ostvaris i sexualno i emotivno....samo ako se vatra odrzava tj mora redovno da se dzara:mrgreen:

Back