Gost
sexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Pitanje za muskarce!!! :shock: :x
ja bih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
ok:mkakvo je to glupavo pitanje pa mi bismo kresnuli i najruzniju a rekli da smo bili sa ribom iposexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Anonymous:ok:mkakvo je to glupavo pitanje pa mi bismo kresnuli i najruzniju a rekli da smo bili sa ribom iposexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
kad sam bio ljetos u CG dolazi jedan decko pena i prica mi "kako sam sinoj jeßo jen´u malu cijela koljena sam odrljo, **** sam je na jedan makadam razvalio ju" a on vozio bicikl pa pao nedje i razbio koljena te se kur-ci kako je jeßo, jos ne umije cisto da prica nego guta slova i L ne umije da izgovori, zaista jak tip.
Chan Shaolin Si:a sad imas 19 hahalimunada:Ja sam rekao "kad sam mogao da placam" to je bilo doba kad sam imao 17 god redovno sa drustvom u puffove ali sad je vec drugo vrijeme tebra.![]()
Naravno da bih! Ko bi jos na svetu propustio takvu priliku (osim derpea) :shock: 8)dejo:sexy_girls:Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
stvarno glupo pitanje!!!!! ne znam muskarca koji to ne bi. ja licno bih i da me uhvati na ulici i odvuce u neki haustor!!!!!!![]()
![]()
![]()
Nemoj se ljutit,ali kad sam procitala tvpju izjavu,mislila sam da je napisao neko od bar 30 ili cak 40-tak godina i bacim pogled na profil,a ono 84 to godiste...Sta ces ,nama starijima to nekako smijesno zvuci...Vidices kad dodjes u moje godine :wink:[/quote]limunada:Chan Shaolin Si:a sad imas 19 hahalimunada:Ja sam rekao "kad sam mogao da placam" to je bilo doba kad sam imao 17 god redovno sa drustvom u puffove ali sad je vec drugo vrijeme tebra.![]()
Pa da sad imam 19 covjek se iz dana u dan mijenja a ne za dvije god da se ne promijeni ne znam sto je tu smijesno limunado. :shock:
limunada:U jesi brz sa odgovoromMa ok,nemoj biti neurozan...Pozdrav
![]()
Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Hmm da razmislim..bilo bi mi cudno zasto cekati 2 dana..ne bi spavao..sex zvuci bolje.Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
... nista pre braka! ja sam fin decko,Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje