SEX

• Začetnik teme Začetnik teme sexy_girls
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
ok:
sexy_girls:
Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje
Pitanje za muskarce!!! :shock: :x
mkakvo je to glupavo pitanje pa mi bismo kresnuli i najruzniju a rekli da smo bili sa ribom ipo

kad sam bio ljetos u CG dolazi jedan decko pena i prica mi "kako sam sinoj jeßo jen´u malu cijela koljena sam odrljo, **** sam je na jedan makadam razvalio ju" a on vozio bicikl pa pao nedje i razbio koljena te se kur-ci kako je jeßo, jos ne umije cisto da prica nego guta slova i L ne umije da izgovori, zaista jak tip.

Chan Shaolin Si:
limunada:
Ja sam rekao "kad sam mogao da placam" to je bilo doba kad sam imao 17 god redovno sa drustvom u puffove ali sad je vec drugo vrijeme tebra.
a sad imas 19 haha :D

Pa da sad imam 19 covjek se iz dana u dan mijenja a ne za dvije god da se ne promijeni ne znam sto je tu smijesno limunado. :shock:[/quote]
Nemoj se ljutit,ali kad sam procitala tvpju izjavu,mislila sam da je napisao neko od bar 30 ili cak 40-tak godina i bacim pogled na profil,a ono 84 to godiste...Sta ces ,nama starijima to nekako smijesno zvuci...Vidices kad dodjes u moje godine :wink:

dejo:
sexy_girls:
Da li bi spavao sa devojkom koja je strava,ono cool do daske,a upoznali ste se dva dana ranije?Na njeno insistiranje

stvarno glupo pitanje!!!!! ne znam muskarca koji to ne bi. ja licno bih i da me uhvati na ulici i odvuce u neki haustor!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Naravno da bih! Ko bi jos na svetu propustio takvu priliku (osim derpea) :shock: 8) :roll: :twisted:

limunada:
Chan Shaolin Si:
limunada:
Ja sam rekao "kad sam mogao da placam" to je bilo doba kad sam imao 17 god redovno sa drustvom u puffove ali sad je vec drugo vrijeme tebra.
a sad imas 19 haha :D

Pa da sad imam 19 covjek se iz dana u dan mijenja a ne za dvije god da se ne promijeni ne znam sto je tu smijesno limunado. :shock:
Nemoj se ljutit,ali kad sam procitala tvpju izjavu,mislila sam da je napisao neko od bar 30 ili cak 40-tak godina i bacim pogled na profil,a ono 84 to godiste...Sta ces ,nama starijima to nekako smijesno zvuci...Vidices kad dodjes u moje godine :wink:[/quote]

Ti kao nijesi prosla fazu puberteta ne, e daj ne zezaj tad sam imao izrazenu zelju za sexom i onda zasto da ne platim, ili jos bolje ako bi upoznao radodajku ko ju nebi "pecnuo"

Спавао бих с њом и да не инсистира.
Само да није кул до даске.
Боље је да буде врела...

nisam nimfomanka i nisam promiskuitetna - moram da naglasim :mrgreen:
aliii sadashnjeg evo 20og nam je 5ti mesec, sam upoznala isti dan kad sam pozelela da ga upoznam, tj isto veche i ..pa slagacu vas koliko je sati proshlo od prvog pogleda do sexa..ne mnogo :lol: ja sam ga valjda uhvatila dole..jee nije bash tako, on tako kaze :D

Back