SEX...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sex je kod nas i dalje tabu tema sto je zalosno jer su mnogi klinci neupuceni i npr. podrzavam uvodjenje sex.odgoja u skole.Iako svako treba da odluci kada je pravo vreme za to strasno je kada decica od 12,13 godina eksperimentisu samo da ne bi ispali jadni pred drustvom.E sad podpitanje,Uglavnom za devojke al mozete se svi ukljuciti.Da li biste rodili da zatrudnite sa nekih 16,17 ili nedaj boze i ranije.Pitam zaton sto se jedna drugarica upravo porodila i to je izazvalo razlicite reakcije okoline.

Pa niko ne zeli da dodje do toga,a ipak dolazi.Ja bih rodila bez obzira na reakciju okoline,abortusi mogu imati teske posledice,a i grizla bi me savest jer bih znala da sam unistila jedan zivot.

Da,znas sve je to u redu.Ne bih ni ja zelela da ubijem svoje dete ali treba razmisliti o buducnosti.Hoces li imati para za skolovanje ili za odgajanjne deteta.Lako je ako si bogata ali ako bas i nisi u dobroj situaciji.A davanje deteta u dom je najgora solucija.

JaH_G|rL:
snaja:
Sve sto mislite o ovoj temi.Kada treba poceti...ima jos toliko pitanja i odgovora! :oops:
Pa ovako ;) kad teba poceti,to je za svakog posebno.. kada mislis da si spremna..ne smes da dozvolis da te iko "navuce" na to..ako ti to zaista ne zelis...a sto se tiche sexa u ranim teen godinama , to je strashno bzvz...a postalo je nazalost i neka vrsta pomodarstva...sve vise i vise klinki gube nevinost sa 13 godina...strashno

srce ako ces da izgubis nevinost sa godina javi se snajka

absonic:
JaH_G|rL:
snaja:
Sve sto mislite o ovoj temi.Kada treba poceti...ima jos toliko pitanja i odgovora! :oops:
Pa ovako ;) kad teba poceti,to je za svakog posebno.. kada mislis da si spremna..ne smes da dozvolis da te iko "navuce" na to..ako ti to zaista ne zelis...a sto se tiche sexa u ranim teen godinama , to je strashno bzvz...a postalo je nazalost i neka vrsta pomodarstva...sve vise i vise klinki gube nevinost sa 13 godina...strashno

srce ako ces da izgubis nevinost sa godina javi se snajka
Ma ne pitam ja to zbog mene,nikako!Nego,ono,zanimljiva(nazalost jos uvek TABOO)tema.

skrbina:
Da,znas sve je to u redu.Ne bih ni ja zelela da ubijem svoje dete ali treba razmisliti o buducnosti.Hoces li imati para za skolovanje ili za odgajanjne deteta.Lako je ako si bogata ali ako bas i nisi u dobroj situaciji.A davanje deteta u dom je najgora solucija.
-Samo za one koji ne znaju, abortusom se odstranjuje zigot u vrlo ranoj fazi postojanja.
Ako je to ubistvo onda ja ubijem nekih 10.000.000 spermatozoida svaki put kad svrsim ( :shock: ja sam ubica :shock: :lol: ). Zato dosta vise o "ubistvima" abortusom.
Da znate samo kako je na studentskoj klinici, kao fabricka traka: 15min po devojci i: cao -cao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back