sex.zasto?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bu2005

Početnik
Poruka
49
zasto ne mogu da imam sex sa drugim devojkama osim sa svojom??!?Naime,sa svojom devojkom imam odlican sex i dovoljno mi je da je vidim na vratima i da se napalim a kada sam sa drugim devojkama koje hoce sex sa mnom tu ne mogu nista da uradim..Sta je u pitanju??

bu2005:
zasto ne mogu da imam sex sa drugim devojkama osim sa svojom??!?Naime,sa svojom devojkom imam odlican sex i dovoljno mi je da je vidim na vratima i da se napalim a kada sam sa drugim devojkama koje hoce sex sa mnom tu ne mogu nista da uradim..Sta je u pitanju??

A ti mozda samo VOLIS svoju devojku. Nije ti tako nesto palo na pamet?

bu2005 ne mozes ovde dobiti pravi odgovor na tvoje pitanje.Ovde su sve neke iskompleksirane doktorke koje nemaju pojma sa zivotom,cast izuzecima.Na pitanja odgovaraju svojim pitanjima,prave se pametne i sl.Isto tako,kao sad tebe,su i mene iskulirale odnosno nisu mi pomogle..Probaj na neki drugi forum!Srecno!

bu2005:

Jednostavno..ne mogu svi da budu Kazanova. :twisted:

Mozda ti devojka "pravi madjije", probaj da raskines, pa vidi kako ce da ide. ;)

Da Spirittt, bas mi srce puca od tuge sto momak ne moze da se svalerise! Prosto me dusa boli. NE zelim da se uopste bavim tim pitanjem jer je potpuno besmisleno: odgovor je prost da prostiji ne moze biti - decko ima dovoljno jaku savest koja prevladava njegovu nezrelost.
A sto se tebe tice i pomoci tebi, da si hteo da slusas i poslusas - poslusao bi savet i otisao psihoterapeutu da radis na svom problemu, sasvim ti je dovoljno receno. To sto nismo zeleli na veliko da elaboriramo tvoj problem na forumu jeste zato sto on ne zasluzuje da se elaborira na veliko jer ne moze ovde da se resi; savet ti je dat, imas problem erekcije na nervnoj bazi, javi se psihjatru ili psihoterapeutu koji se bavi seksualnim disfunkcijama - niko ti ne moze pomoci ako sam sebi neces da pomognes, a najlakse je blatiti druge zbog toga i kukati, ne radeci - NISTA i ocekujuci da stvar resi neko drugi za tebe.

Decko je postavio jednostavno pitanje i tako mu i odgovorite a ne da se bavite njegovim moralnim nacelima i da ga osudjujete i unapred odbacujete.
A ti vodo,ne znam sto se uzbudjujes kada sam gore naveo cast izuzecima!Na tebe sam mislio :)
Poz*

spirittt:
Decko je postavio jednostavno pitanje i tako mu i odgovorite a ne da se bavite njegovim moralnim nacelima i da ga osudjujete i unapred odbacujete.
A ti vodo,ne znam sto se uzbudjujes kada sam gore naveo cast izuzecima!Na tebe sam mislio :)
Poz*

Ako te toliko opterecuje to sto ne mozes da ides unaokolo i ******** sve sto se daje,onda lepo idi u specijalizovanu ustanovu i obrati se specijalisti. Postoje ljudi koji se bave tom problematikom.
Posto na forumu nisi dobio zadovoljavajuci odgovor, kazi coveku gde si ga dobio ili kako si resio svoj problem, umesto sto kritikujes dr- ke.

mozhda te nakljukala nekim magijskim travama....chuo sam da zhene iz juzhne srbije to umeju....ono....nabaci ti neq vradzbinu i gotov si....posavetuj se sa nekim ko se razume u te stvari.....dilan dog je moj savet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back