Sex za jednu noc sa privlacnom zenom

Art Ista- Kada sam rekao visoko obrazovana,mislio sam visoko obrazovana u seksualnom smislu. Mislio sam na one lepe "doktorke",za predmet
"seksualno obrazovanje".Izgleda,da se nismo razumeli......pozdrav L.G.

To o čemu pričaš je u domenu naučne fantastike. Lepa, dugonoga, zgodna, pametna, vrlih oblina, pohotna i sexualno obrazovana žena se ne hebe sa forumašima.

Sex za jednu noc sa privlacnom zenom

A što na jednu noć ako je privlačna ?
Ne valja se tako bacati kamenjem na Boga, rasipati sreću... :cool:

- - - - - - - - - -

To o čemu pričaš je u domenu naučne fantastike. Lepa, dugonoga, zgodna, pametna, vrlih oblina, pohotna i sexualno obrazovana žena se ne hebe sa forumašima.

Hm :roll:
:lol:

Art Ista- Kada sam rekao visoko obrazovana,mislio sam visoko obrazovana u seksualnom smislu. Mislio sam na one lepe "doktorke",za predmet
"seksualno obrazovanje".Izgleda,da se nismo razumeli......pozdrav L.G.

i dalje mi nije najjasnije, ali vrlo je verovatno da sam nedovoljno obrazovana :lol: :lol:

misliš na one lepe i zgodne tete iz filmova za odrasle?

- - - - - - - - - -

a zašto ne bi? ne znam koga ovde više potcenjuješ, žene ili muškarce sa foruma

i dalje mi nije najjasnije, ali vrlo je verovatno da sam nedovoljno obrazovana :lol: :lol:

misliš na one lepe i zgodne tete iz filmova za odrasle?

- - - - - - - - - -

a zašto ne bi? ne znam koga ovde više potcenjuješ, žene ili muškarce sa foruma
Nisam nikoga potcenila I nemoj se osećati prozvano. Razmisli još jednom pre nego li se brecneš, gde takve žene obitavaju. Pre ćeš ih naći na nekim jahtama nego u virtuelnom svetu.

Nisam nikoga potcenila I nemoj se osećati prozvano. Razmisli još jednom pre nego li se brecneš, gde takve žene obitavaju. Pre ćeš ih naći na nekim jahtama nego u virtuelnom svetu.

to ti je isto ko kad me kum koji je doso iz srbije u nemackoj, a kume gde su to lepe zene, reko kume voze se u kabrio ili uneki odbri auto, sigurno ne idu javnim prevozom :)))

:lol:
ne osećam se prozvano niti sam se brecnula. No, raspravi nisam sklona, tako da zadržavam svoje mišljenje za sebe, kao što i ti imaš pravo na svoje, naravno

- - - - - - - - - -

ne vidim dobro,
`el to neka privlacna sa Krste:cistinaocare:
ako jeste,
recite koja...da se odlucim :kez:

kao da ti ne znaš :lol:

Back