S
SPY
Gost
DA LI VOLIS PERVERZNI SEX
STA BI NAJVISE VOLEO-LA DA RADIS SVOM PARTNERU 8)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SPY:DA LI VOLIS PERVERZNI SEX![]()
samo ako zelis da zavrsis 3 metra pod zemljom...Anonymous:SPY:DA LI VOLIS PERVERZNI SEX![]()
Znate meni je neprijatno ja sam strasno vulgarna ali ovo moram da kazem.Unapred se izvinjavam.Da mu nabijem jedan debeli plasticni dugacki Ku rac.U njegov uski cmarcic.I da mu gledam lice kako se grci od bola.Ali je biga ja pitala a on nece.Zato cu jednom da ga vezem i na prepad.
d1:samo ako zelis da zavrsis 3 metra pod zemljom...Anonymous:SPY:DA LI VOLIS PERVERZNI SEX![]()
Znate meni je neprijatno ja sam strasno vulgarna ali ovo moram da kazem.Unapred se izvinjavam.Da mu nabijem jedan debeli plasticni dugacki Ku rac.U njegov uski cmarcic.I da mu gledam lice kako se grci od bola.Ali je biga ja pitala a on nece.Zato cu jednom da ga vezem i na prepad.
ne stvarno zasto zelis da napakostis svojoj (valjda) dragoj osobi...
moja jedina do sada neostvarena zelja je sexs u blatu
d1:samo ako zelis da zavrsis 3 metra pod zemljom...Anonymous:SPY:DA LI VOLIS PERVERZNI SEX![]()
ne stvarno zasto zelis da napakostis svojoj (valjda) dragoj osobi...
moja jedina do sada neostvarena zelja je sexs u blatu
d1:mmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
onako ljigavi....bbbrrraaattteeeeeeee.....
moram malo da se oladim.... moram...
d1:....... odoh ja pod tus.... za svaki slucaj.....
lelelelelelel sta bre lelecete niste na gudurama bre.JOVANA77:d1:mmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
onako ljigavi....bbbrrraaattteeeeeeee.....
moram malo da se oladim.... moram...
leleeeeeeeeeeeeeeeee
d1:ne brini... uzecemo neko lekovito :wink: blato
Marsovac.:d1:ne brini... uzecemo neko lekovito :wink: blato
Pametnica.Znas sta sam primatio ti si ovde od skoro.Ali stil mi je poznat.Koje likove jos upraznjavas.
JOVANA77:Marsovac.:d1:ne brini... uzecemo neko lekovito :wink: blato
Pametnica.Znas sta sam primatio ti si ovde od skoro.Ali stil mi je poznat.Koje likove jos upraznjavas.
pogledaj sliku pa mi reci da li jos uvek mislis da je "pametnica"? ili mozda pametnjakovic?
Anonymous:JOVANA77:Marsovac.:d1:ne brini... uzecemo neko lekovito :wink: blato
pogledaj sliku pa mi reci da li jos uvek mislis da je "pametnica"? ili mozda pametnjakovic?
Kceri moja lepa znas neki put mozemo i da tepamo.
Marsovac.:Znas sta imam utisak da nestadose svi saforuma odoh i ja.Ionako mi draga stize da se dogovorimo gde cemo na medeno mesec.Znas nismo pri nekim parama.Austrija je blizu.Pa ako znas neko lepo mesto sem Tirola.Reci.Tamo sam polomio nogu pre dve godine.
JOVANA77:Marsovac.:Znas sta imam utisak da nestadose svi saforuma odoh i ja.Ionako mi draga stize da se dogovorimo gde cemo na medeno mesec.Znas nismo pri nekim parama.Austrija je blizu.Pa ako znas neko lepo mesto sem Tirola.Reci.Tamo sam polomio nogu pre dve godine.
pa ako hocete da se provedete odvedi dragu u wien u prvi bez. i odusevice se
Anonymous:JOVANA77:Marsovac.:Znas sta imam utisak da nestadose svi saforuma odoh i ja.Ionako mi draga stize da se dogovorimo gde cemo na medeno mesec.Znas nismo pri nekim parama.Austrija je blizu.Pa ako znas neko lepo mesto sem Tirola.Reci.Tamo sam polomio nogu pre dve godine.
pa ako hocete da se provedete odvedi dragu u wien u prvi bez. i odusevice se
Ma nemam pojma znas.Imamo ludnicu svaki dan tipa obaveze uvece izlasci.Uglavnom smo hiperaktivni.I ja pocinjem vec za 7 dana da radim i onda cak nemam vise vremena za forum.Mozda je bolja ipak neka kucica ili bungalov ljubav pored kamina na kozi staroj.To je romantika.Ipak ultramoderan grad je i ono sto imamo na raspolaganju svaki dan.
d1:zzziiijjjaaaooo
pa zaboravih jos jednu fantaziju... sex u beztezinskom stanju....
ma seticu se ja jos... :wink:
d1:zzziiijjjaaaooo
pa zaboravih jos jednu fantaziju... sex u beztezinskom stanju....
joj kako li se to izvodi majku mu?