(Sex) veza sa udatom

:eek: komplikovani su to odnosi za moj ukus i slabo cemu tu covek moze da se nada osim ako se oboje strogo pridrzavaju poznatih pravila, mada i tada sitnica moze sve da preokrene....a da gradi odnos povredjujuci ljude oko sebe ne cini mi se dobar pocetak....ko voli nek izvoli
 
:lol:cekajte jel moze se primeni obrnut scenario kao super je fraeru sa udatom kuka da su sve slododne dosadne i da nema akcije..sa njom sve ima..cemu on moze da se nada cak ni dete ne moz mu rodi?:lol:

Au brate ala si konfuzan Dzordzi i to na ovu vrucinu :lol: Seks i veza nisu isto, veza ukljucuje (ili bi bar trebalo) da ukljucuje seks, ali seks ne mora da ukljucuje vezu.
 
haha obrnuta kopija teme :) moj drugar je u takvoj vezi,bili su zajedno 18 meseci bas ono srecni,sad kao nisu zajedno ,na standby su :)

drugar mi je bas smeki,a devojka ima 26 god,po njenoj prici ima uzasan brak i nema paznju od muza... bas smo preksinoc bili na rodjusu kod njene sestre :) samo sam im lovio poglede,kontam da ce se opet usemiti malo :)

:lol: a ti i drug imate po 19-20 godina, pa ste šmeknuli neku kokardu od 26, ili ste i ti i drugar u stvari ti koji bi da mazneš komšinicu :lol:
 
Ma ne znam bas koliko bih uleteo u vezu sa udatom. Jedino da je super hi fi poletna osoba i da ume da ostavi kucu iza sebe kada izadje samnom, a ne da joj glumim balans zarad toga sto ima medju nogama i smoren zivot sa muzem. Plus ako ima decu, bice ono cijao tutii, ne hvala. Uostalom, muskarac sam- Ne treba mi neko iskusan da me uci i da mi raste samovrednost ako sam sa starijom i iskusnom osobom.
 

Back
Top