Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.532

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota za tu zenu.
A taj je neki zigolo.
a ti si dosla ovde da prosipas moral... ajde molim te
Sramota za tu zenu.
A taj je neki zigolo.
ma ova tema je osudjena na propast
plagijat
Pa ne znam kakve su sve ovde teme, ali ako ti kao "ocenitelj" i "znalac" tema od politike preko religije cak dovde, to kazes , verujem.![]()
![]()
jeste ja pratim "rad" krstarice i sve pishem u moju malu crnu sveshchitzu
cekajte jel moze se primeni obrnut scenario kao super je fraeru sa udatom kuka da su sve slododne dosadne i da nema akcije..sa njom sve ima..cemu on moze da se nada cak ni dete ne moz mu rodi?
![]()
cekajte jel moze se primeni obrnut scenario kao super je fraeru sa udatom kuka da su sve slododne dosadne i da nema akcije..sa njom sve ima..cemu on moze da se nada cak ni dete ne moz mu rodi?
![]()
![]()
haha obrnuta kopija tememoj drugar je u takvoj vezi,bili su zajedno 18 meseci bas ono srecni,sad kao nisu zajedno ,na standby su
![]()
drugar mi je bas smeki,a devojka ima 26 god,po njenoj prici ima uzasan brak i nema paznju od muza... bas smo preksinoc bili na rodjusu kod njene sestresamo sam im lovio poglede,kontam da ce se opet usemiti malo
![]()
Au brate ala si konfuzan Dzordzi i to na ovu vrucinuSeks i veza nisu isto, veza ukljucuje (ili bi bar trebalo) da ukljucuje seks, ali seks ne mora da ukljucuje vezu.
![]()