Sex u....

Prije par godina nas četvorica (ekipa) navatali neke 3 Slovakinje u Dobroj Vodi, bilo veče. One izašle iz jedne kafane i bile su pripite, a mi počeli spiku da ciljem da ih zbarimo što se kaže. I tako nakon nekih pola sata zezanja odemo na plažu i krenulo je sve kao da će biti iebečine u velikim količinama da ne detaljišem sad. Međutim dođe lik koji radi u lokalu preko puta i pokvari nam sve, prijetio je da će zvati policiju itd. 🤣

Nisam ni ja sestro slatka. :)
Prije par godina nas četvorica (ekipa) navatali neke 3 Slovakinje u Dobroj Vodi, bilo veče. One izašle iz jedne kafane i bile su pripite, a mi počeli spiku da ciljem da ih zbarimo što se kaže. I tako nakon nekih pola sata zezanja odemo na plažu i krenulo je sve kao da će biti iebečine u velikim količinama da ne detaljišem sad. Međutim dođe lik koji radi u lokalu preko puta i pokvari nam sve, prijetio je da će zvati policiju itd. 🤣
djava je skraceno za tvrdjavu :D nije imala na tvrdjavi

@Krishna A Petrovaradinska tvrđava kao druga najvecau Evropi, sa 16 km podzemnih tunela, na podzemna 4 sprata, i plus svi stekovi, strazarnice i sve ostalo iteko kako pruza ogroman ozbor ljubiteljima strasti u prirodi 🤷😅😄
Kad smo kod tvrđava. Sa jednom curom sam dosta puta šetao po Kalemegdanu, ja imao 18-19 a ona 16-17. Tamo smo se po klupama ljubakali i vaćarili, ali nije bilo sexa tamo. Stalno smo dolazili po danu. Noću nije baš bezbedno tamo, bude narkomana, alkoholičara (sada i migranata, tada ih nije bilo) itd.

Poslednja izmena:
Posto ste vidim opet svi ugnjavili sa politikom,a ja hvala bogu dosadna kao tesne kineske gaće :zcepanje: Danasnja tema da razbijem ovu dosadu, da li ste nekada imali sex u javnosti,ukoliko zelite mozete napisati situaciju Ili mesto gde se dogodilo.

Postavljacica teme nikada nije imala sex na javnom mestu.❤️
Onda neznas sta si propustila :mrgreen:
To ti je kad strast i želja nadvalada mozak a vecim delom i alkohol:lol:

Back