- Poruka
- 28.717
Samnom se niko nikada nije igrao,šta ću,takav sam,čovek sa stavom,obrazom,kičmom karakterom a ti....biraj društvo a mene zaboravi.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samnom se niko nikada nije igrao,šta ću,takav sam,čovek sa stavom,obrazom,kičmom karakterom a ti....biraj društvo a mene zaboravi.![]()
Takodje....
Od kako ti drugarica poslala moju sliku očajno si ljubomoran,šta ću.Njoj sam poslao a ti se primio....zato me i banuješ ali nebitno ...samo napred ..sve što napišem pišem ja,nemam strah,nemam kompleks i zabole me i za tebe i žene oko tebe,kako reagujete....
Evo spamovao,banuj me velikiiiiiii![]()

Da ne ulazimo ovako u prepisku,ne želim da spamujem,iskoristiš i banuješ me.kakvu tvoju sliku?![]()
ja tebe banujem samo kad se ruzno ponasas na forumu a ne zbog spamovanjaDa ne ulazimo ovako u prepisku,ne želim da spamujem,iskoristiš i banuješ me.
Pitaj sve drugaricu u vezi slike a ti i ja ništa lično.
Da budem na temi...
Higijena je jedan od veoma bitnih preduslova za lep,dobar sex tako ta klozetske varijante nika nisu meni bile interesantne.
Nije damo da sam samo čovek emocija, higijenu uvek stavljam na prvo mesto.![]()
Svoju.. greškaja tebe banujem samo kad se ruzno ponasas na forumu a ne zbog spamovanja
realno ja spamujem vise
"sve druharicu" ne razumem koje sve u jednini?
kazi lepo sa menesnovanjem ko covek...
pa dobro kapoSvoju.. greška
Što se tiče banovanja neću ulaziti u diskusiju..
Samo ti sinko radi svoj posao...reče deda u Jasenovcu onom ustaši koljaču.
Teme su ti puni pogodak?E da cujemo da li se neko oprobao u ovim vodama?
Eto, onds pripadate tzb klunžbu "visoke milje"
Jedino saftati u biznis klasi, tamo su Wceovi prilagodjenim i tim rabotama,E da cujemo da li se neko oprobao u ovim vodama?

A bre Luka, pa taj wc je toliko uzan da ne mogu ni zmaja da izbacim iz gaca a da ne zakacim nestoE da cujemo da li se neko oprobao u ovim vodama?