Sex u wc-u aviona?

Što kolutaš ocima i smeješ se..mm? Naravno da nije higijenski
Nemam pozitivno misljenje o seksu u wc-u.bilo kom pa ni u avionu i nikada sebi to ne bih dozvolila
Da li sam trebala da se slažem sa temom i kažem.. ohh yeahhh seks u wc-u u avionu i nekom hebenom kaficu
je najbolja stvar i svi treba to da rade..e pa ja necu .:vnaocare:Usput..pravi muskarac to nikada ne bi zahtevao od svoje partnerke ...da je hebe u wc-u
Ni u kadi u wc? tusiranje, luoka, djakuzi ovo ono 🤷

Gde si se setio aviona? Ja sam svega par puta letela avionom, nije mi padalo na pamet da se odvežem, a ne da se talambusam po wc-u.
Čitao negde na internetu da je to kao fora u Americi 🤷 Tekst pominje da je u istraživanju oko 3-17% ispitanika prijavilo neku vrstu seksualne aktivnosti u avionu, najcesce se navodi wc. Nije iz iskustva 😅
Tebi nije palo na pamet da se talambusas, jer se plasis visine, nije sramota priznati xD
A i sey u javnom wc-u, jel to stvarno nekom privlačno? :mrgreen:
Ovo bi moglo za temu xD
U javnom wc prodjes bakicu na portirnici i sva sloboda na izvolte :D Dobar dan, mi dosli malo da se razmnozavamo...samo izvolite..
Al otkud znam, kad sam izlazio, bilo je cest u wc-u diskoteka da se talambusa.

Sex je po meni božanstveni spoj muškarca i žene,izvor sladostrašća,sreće,energije,emocija svih oblika i kao takvog ja ga poštujem.
Uvek dve pripremim,organizujem,dovedem do skoro pa savršenih uslova i onda se prepustim užitku.
Sve drugo mi je trpanje,rktanje,pražnjenje i ne interesuje me.

Na kraćim letovima nema šanse da se sa nekim smuvaš za tako kratko vreme u avionu a pogotovo sex...... A na dužim letovima stalno neko isteže noge,proteže leđa,diskushernije,wc zauzet non stop....a u sitne sate s
dok " svi spavaju" jedino, ali tad si vec umoran neispavan, i da smuvaš komšinicu pored tebe trebaju ti nadprosečne obdarenosti u svakom smislu....da imas mnogo sreće, i naravno da.nisi dinaroid jer ti onda nece stati u kabinu wc tvoja kockasta glavudža
Loop Rotating GIF by pattpiha

Back