TOMAX
Poznat
- Poruka
- 8.268
i ja mene volim, samo na čudan način to pokazujem
stari moj forumaški druže..kako ja tebe volim..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja mene volim, samo na čudan način to pokazujem
stari moj forumaški druže..kako ja tebe volim..![]()
Ni u kadi u wc? tusiranje, luoka, djakuzi ovo onoŠto kolutaš ocima i smeješ se..mm? Naravno da nije higijenski
Nemam pozitivno misljenje o seksu u wc-u.bilo kom pa ni u avionu i nikada sebi to ne bih dozvolila
Da li sam trebala da se slažem sa temom i kažem.. ohh yeahhh seks u wc-u u avionu i nekom hebenom kaficu
je najbolja stvar i svi treba to da rade..e pa ja necu .Usput..pravi muskarac to nikada ne bi zahtevao od svoje partnerke ...da je hebe u wc-u

Čitao negde na internetu da je to kao fora u AmericiGde si se setio aviona? Ja sam svega par puta letela avionom, nije mi padalo na pamet da se odvežem, a ne da se talambusam po wc-u.
Ovo bi moglo za temu xDA i sey u javnom wc-u, jel to stvarno nekom privlačno?![]()

Delujes kao da i as mnogo toga da podelisPa za Amere koji se vozikaju avionima svaki čas i nije čudno. Ovo je Balkan,pitaj ti ovde za voz i autobus,izbaci wc-pa ćeš dobiti zanimljivije odgovore.![]()
Čovek emocija, nema dileme.Sex je po meni božanstveni spoj muškarca i žene,izvor sladostrašća,sreće,energije,emocija svih oblika i kao takvog ja ga poštujem.
Uvek dve pripremim,organizujem,dovedem do skoro pa savršenih uslova i onda se prepustim užitku.
Sve drugo mi je trpanje,rktanje,pražnjenje i ne interesuje me.
Možeš se sprdati,tebi opraštam ali nisi daleko od istine.Čovek emocija, nema dileme.
tz tz, više ne možeš ni iskren da budeš, odmah te okarakterišu...Možeš se sprdati,tebi opraštam ali nisi daleko od istine.![]()
Poverenje se lako gubi ali teško stiče..tz tz, više ne možeš ni iskren da budeš, odmah te okarakterišu...
a ha, nešto kao monolog.Poverenje se lako gubi ali teško stiče..
Od skoro na forumu pišem kao na blogu,dnevniku zato što me više ljudi ovde ne interesuju,ne zameri![]()
Opušteno,idemo daljea ha, nešto kao monolog.
Ne, ništa ja ne zameram. Srećom imamo blogove.
Па у шинобусу! (Стварно се десило).Sutra tema sex na biciklu
Otvoren prozor i svršiš negde na neku ribu dok pije espreso u kafiću.E da cujemo da li se neko oprobao u ovim vodama?
Eto, onds pripadate tzb klunžbu "visoke milje"
silvija kristel ti zapala za okoE da cujemo da li se neko oprobao u ovim vodama?
Eto, onds pripadate tzb klunžbu "visoke milje"

ma pise sta zene vole da citajuČovek emocija, nema dileme.
Čovek emocija, nema dileme.
posto nije daleko od istine , prava recenica jeMožeš se sprdati,tebi opraštam ali nisi daleko od istine.![]()
Čovek emocija, ima dileme.

Pa mora malo tekst da promeni, ovo je već postalo kao počete strane Bukvara: "Maša ide u školu".ma pise sta zene vole da citaju![]()
Nastavljaš,ok,eto ti razlog što ideš na ignor listu medju iste tebi.Pa mora malo tekst da promeni, ovo je već postalo kao počete strane Bukvara: "Maša ide u školu".
Ti stvarno ne znaš da se igraš!Nastavljaš,ok,eto ti razlog što ideš na ignor listu medju iste tebi.
Od kako ti drugarica poslala moju sliku očajno si ljubomoran,šta ću.Njoj sam poslao a ti se primio....zato me i banuješ ali nebitno ...samo napred ..sve što napišem pišem ja,nemam strah,nemam kompleks i zabole me i za tebe i žene oko tebe,kako reagujete....ma pise sta zene vole da citaju![]()
Samnom se niko nikada nije igrao,šta ću,takav sam,čovek sa stavom,obrazom,kičmom karakterom a ti....biraj društvo a mene zaboravi.Ti stvarno ne znaš da se igraš!