Sex u wc-u aviona?

pa brate ne lizes solju nego se kreses izand :D

nije higijenski :roll:
Što kolutaš ocima i smeješ se..mm? Naravno da nije higijenski
Nemam pozitivno misljenje o seksu u wc-u.bilo kom pa ni u avionu i nikada sebi to ne bih dozvolila
Da li sam trebala da se slažem sa temom i kažem.. ohh yeahhh seks u wc-u u avionu i nekom hebenom kaficu
je najbolja stvar i svi treba to da rade..e pa ja necu .:vnaocare:Usput..pravi muskarac to nikada ne bi zahtevao od svoje partnerke ...da je hebe u wc-u

Što kolutaš ocima i smeješ se..mm? Naravno da nije higijenski
Nemam pozitivno misljenje o seksu u wc-u.bilo kom pa ni u avionu i nikada sebi to ne bih dozvolila
Da li sam trebala da se slažem sa temom i kažem.. ohh yeahhh seks u wc-u u avionu i nekom hebenom kaficu
je najbolja stvar i svi treba to da rade..e pa ja necu .:vnaocare:Usput..pravi muskarac to nikada ne bi zahtevao od svoje partnerke ...da je hebe u wc-u
Kako drugačije da sponzoruše zadrže svog ,,princa,, sem na ovaj i sličan sex.
Jadan je i on i ona .🤮

Kako drugačije da sponzoruše zadrže svog ,,princa,, sem na ovaj i sličan sex.
Jadan je i on i ona .🤮
Nisu sve žene sponzoruše ..mislim da je mali broj žena koje ce sebi dozvoliti da ih neko pohebe u wc-u ..ili su bez samopoštovanja ili pijane ili našmrkane
To cak nije ni strast, ni avantura ni dokaz da je neko dobar hebac i hebacica

Nisu sve žene sponzoruše ..mislim da je mali broj žena koje ce sebi dozvoliti da ih neko pohebe u wc-u ..ili su bez samopoštovanja ili pijane ili našmrkane
To cak nije ni strast, ni avantura ni dokaz da je neko dobar hebac i hebacica
Nikada to nisam ni pomislio niti izgovorio.Njih je mali broj,takvih žena ali su glasne,napadne a imaju podršku kvazi medija .

Back