- Poruka
- 88.085
U senu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas hocu da pitam postavljaca temilice jel taj vidio taj wc u avionu i uporedio sa prosjecnim gabaritima jednog dinaroidaTo mogu hobiti, eventualno patuljci.
Možda i neki sitniji gipki vilenjaci.
Veliki ljudi, pogotovo mi, jahači od Rohana, kao i naše komšije iz Gondora, to nikako ne možemo.

Mozete da uzmete moje penistje kao mernu jedinicuBas hocu da pitam postavljaca temilice jel taj vidio taj wc u avionu i uporedio sa prosjecnim gabaritima jednog dinaroida![]()
I to mi je palo na pamet. Avioni su mali, kako su to uspeli da izvedu a da se ne vidi brdasce na cebetu kako ide gore dole.Ima oni jedni se kresali, kao pokrili se ćebetom. Deca gledala, skandal...
ne..ona je pricala generalno o cudin mestima za seksPričaš o klonji u koju ide da šora trista putnika
Znači sve mu ***** isti post napisemo u isto vreme.svi bi seks u wc-u aviona, niko neće seks u wc-u voza Beograd-Bar, posle 15 sati vožnje usred jula, kad se ne zna šta više smrdi, da li wc ili čkapi
Tebi da je to mjera ne bi gubio vrijeme na krsti nego bi imao ordinaciju za uveseljavanje galantnih dama u Beogradu na vodi, placao porez, a od viska dobiti borio se protiv gladi u Africi.Mozete da uzmete moje penistje kao mernu jedinicu
Jedan penist 21.4 cmx
E ****** sad.. ja ti lepo kazem a ti kao ocs..Tebi da je to mjera ne bi gubio vrijeme na krsti nego bi imao ordinaciju za uveseljavanje galantnih dama u Beogradu na vodi, placao porez, a od viska dobiti borio se protiv gladi u Africi.
Što kolutaš ocima i smeješ se..mm? Naravno da nije higijenskipa brate ne lizes solju nego se kreses izand
nije higijenski![]()
Usput..pravi muskarac to nikada ne bi zahtevao od svoje partnerke ...da je hebe u wc-uKako drugačije da sponzoruše zadrže svog ,,princa,, sem na ovaj i sličan sex.Što kolutaš ocima i smeješ se..mm? Naravno da nije higijenski
Nemam pozitivno misljenje o seksu u wc-u.bilo kom pa ni u avionu i nikada sebi to ne bih dozvolila
Da li sam trebala da se slažem sa temom i kažem.. ohh yeahhh seks u wc-u u avionu i nekom hebenom kaficu
je najbolja stvar i svi treba to da rade..e pa ja necu .Usput..pravi muskarac to nikada ne bi zahtevao od svoje partnerke ...da je hebe u wc-u
Nisu sve žene sponzoruše ..mislim da je mali broj žena koje ce sebi dozvoliti da ih neko pohebe u wc-u ..ili su bez samopoštovanja ili pijane ili našmrkaneKako drugačije da sponzoruše zadrže svog ,,princa,, sem na ovaj i sličan sex.
Jadan je i on i ona .![]()
to je vec adrfenalinKakav bre wc...pilotska kabina i seh...uuuuu....![]()

Nikada to nisam ni pomislio niti izgovorio.Njih je mali broj,takvih žena ali su glasne,napadne a imaju podršku kvazi medija .Nisu sve žene sponzoruše ..mislim da je mali broj žena koje ce sebi dozvoliti da ih neko pohebe u wc-u ..ili su bez samopoštovanja ili pijane ili našmrkane
To cak nije ni strast, ni avantura ni dokaz da je neko dobar hebac i hebacica