Sex u vezi

Nevenchica:
Hm... Pa vazan je, mozemo mi da se slazemo do sutra, ali ako on to ne radi dobro...jbg.. (predigru i postsex mazenje ubrajam u sex, uz to dvoje mogu i da oprostim kikseve :lol: ) Isto tako, moze sex da bude fenomenalan, ali da je to jedino dobro u celoj vezi.. Opet dzaba..
Bas sam pre neki dan izjavila: kad nadjem lika sa kojim cu se super slagati, a koji ce umeti dobro da me...izmori, ima da ga zenim o'ma :lol:
A ne znam devojke (a i muski) da li ste primetili, ali meni se stvarno nije do sad potrefilo tako nesto, da se slazemo a da je sex extra :roll: Verovatno je to onda savrsenstvo, koje je naravno neostvarivo?
E ne moze i jare i pare.Moras da se opredelis za jedno.:razz:

miskov:
E ne moze i jare i pare.Moras da se opredelis za jedno.:razz:
E sad si me bacio u dilemu :lol: ja stvarno ne znam sta bih izabrala... Valjda da se slazemo ovako, psihicki (Ipak sexa nece uvek biti, mislim koliko vremena ode na sex a koliko na ostale aktivnosti) Ali, to bi bila veeelika zrtva s moje strane :D

Samantha Jouns:
Meni je bitno da je On fiziki dobar,...pa onda da nam je sex dobar,..pa jos ako se slazemo psihicki i u nekim sitacijama...onda znaci da super funkcionisemo,.....
PRVO SEX PA ONDA SVE OSTALO,....

p.s. Znam iz iskustva da je bitno da je sex dobar za kvalitet veze,....moze on da me mazi i da je pazljiv al ako sex nije dobar,....je.es vezu ;)

ovo me je odusevilo
kao sebe da slusam, tj citam

isnogoud84:
SAMO DA DODAM DA SAM CESTO AKO I DEVOJKA UME DA SARADJUJE VISE UZIVAO U PREDIGRI PA NEKADA I TOLIKO DA CAK I NE BUDE SEKSA VEC SAMO LAGANOG MAZENJA I IGRANJA SA NJENIM TELOM.
KOJE JE MNOGO PUTA NATERALO I NJU DA SVRSI (BEZ SEKSA)
MNOGO JE CESCE TAKO SVRSAVALA NEGO SEKSANJEM

PS:
IZVINITE NA NEPRISTOJNOSTI

e jbg ne moze!!!
ako kazemo "ima sexa, bitan je" ima i da ga bude!!!!!
ja se slazem da je u vezi najbolji, a i da ume da bude u tom trenutku adekvatno resavanje problema. PRODUZUJE VEZU, GARANT

ps ja sam ovde nova, mozda sam se malo previse unela u ova cuda :oops:

Kiss_me:
Nije mi bas najjasnije o cemu pricas, kakva je to finansijska ljubav?

Da bih ti bio konkretniji; Prvih pet godina, seks ce ti biti na prvom mestu, a posle na prvo mesto dolazi novac, pa tek onda seks. Posle par godina, seks ne stvara veliki uzitak, ako stomak nije pun, ako nemas dobar parfem, garderoba neukusna i jeftina, zavoleces lep namestaj, mozda ces sutra dobiti volju da imas bolji auto, mozda izlazak na veceru i slicno.
Da bi to sve funkcionisalo, tu je najbitniji Finansijski momenat, da se nebih trosio na recima, (PORAZGOVARAJ SA MAMOM, KAKO TO SVE IDE) bez daljnjeg, slazem se da je seks najbitniji, ali isto toliko je bitan i novac, i to su dva neraskidiva faktora za uspesnu buducnost u seksu. Jer jedno bez drugog ne moze, mozda to nasim srcima ne prija (MENE PRVOME) ali sta mozemo to je STVARNOST koja se ne moze pocenjivati. POZDRAV ZA TEBE "POLJUBCICU"

Elem, mogu samo da se ponovim po ko zna koji put - Dobar seks ne moze da sacuva losu vezu, ali los definitivno moze da unisti dobru vezu...
Doduse, diskutabilno je koliko veza zapravo moze da bude dobra, ako u njoj seks ne valja... Takve veze su mozda primjerenije za prijateljevanje, nego za ljubavisanje...

Dok nam je bila losa veza bio nam je dobar sex, sad kad nam je extra veza los nam je sex...:-(
ne znam koji zakljucak odavde da izvucem,ali zrtva je velika kada ne funkcionise sex a zelis da ostanes u vezi...koliko samo tu frustracije i nervoze ima i sa jedne i sa druge strane(ja barem budem fer pa priznam da sam zbog toga nervozna,a on nikako vec jednom da prizna...)...

mala_nish:
e jbg ne moze!!!
ako kazemo "ima sexa, bitan je" ima i da ga bude!!!!!
ja se slazem da je u vezi najbolji, a i da ume da bude u tom trenutku adekvatno resavanje problema. PRODUZUJE VEZU, GARANT

ps ja sam ovde nova, mozda sam se malo previse unela u ova cuda :oops:

Cao,i ja sam nova ovde,ti ,istrazivach i ja smo iz nisa
i slazem se da je seks jako vazan

Nevenchica:
Hm... Pa vazan je, mozemo mi da se slazemo do sutra, ali ako on to ne radi dobro...jbg.. (predigru i postsex mazenje ubrajam u sex, uz to dvoje mogu i da oprostim kikseve :lol: ) Isto tako, moze sex da bude fenomenalan, ali da je to jedino dobro u celoj vezi.. Opet dzaba..
Bas sam pre neki dan izjavila: kad nadjem lika sa kojim cu se super slagati, a koji ce umeti dobro da me...izmori, ima da ga zenim o'ma :lol:
A ne znam devojke (a i muski) da li ste primetili, ali meni se stvarno nije do sad potrefilo tako nesto, da se slazemo a da je sex extra :roll: Verovatno je to onda savrsenstvo, koje je naravno neostvarivo?
Pa ti trazi dalje ako nisi do sad nasla ono sto te totalno zadovoljava i ispunjava. Samo nemoj te fore sa zenidbom ima da beze od tebe ko djavo od krsta. :lol:

Da li je sex u vezi bitan... pitam se pitam... :roll: :lol:

Naravno da je imperativ da se dvoje psihicki slazu i razumu... da postoji hemija izmedju njih... Naravno da je i dobar sex vrlo bitna stavka... a sad neznam koliko je adekvatno stavljati na vagu ta dva... jer ipak su to razlicite stvari, po meni obe vrlo bitne...

Petar_Pan:
Pa ti trazi dalje ako nisi do sad nasla ono sto te totalno zadovoljava i ispunjava. Samo nemoj te fore sa zenidbom ima da beze od tebe ko djavo od krsta. :lol:
Sreca pa ih ovde i ne trazim :lol: tako da..samo nek beze :D I uostalom ako ne shvate moj smisao za humor, ili beze od odgovornosti...opet nek beze :D

Back