- Poruka
- 39.783
sve podatke posalji u ppkad ce taj vikend...? kad god dosla dobro dosla mi..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve podatke posalji u ppkad ce taj vikend...? kad god dosla dobro dosla mi..![]()
Znaš iz iskustva, ili na osnovu teorijske analize?Seks prestane biti interesantan, i dosadi, ako je sve "na izvolte"![]()
Zašto bi stariji i zreo ;ovek pričao nešto iz teorijske analiye na ovu temu? nije klinac.Znaš iz iskustva, ili na osnovu teorijske analize?
Nijesam znava da je stariji, primite moju izvinjotinuZašto bi stariji i zreo ;ovek pričao nešto iz teorijske analiye na ovu temu? nije klinac.
ja bi u cetvoro, lipe tu kombinacije mogu bit, sadrzajno, ispunjeno, za pamcenje...a dalmacija je dalmacijaOvaj sad vikend što dolazi ne mogu, ali neki od sledećih što da ne. Samo ne sve vreme da budemo goli, ako može. Zoveš u dalmaciju?![]()
Naravno. Pre nekih tako grupnih aktivnosti za mene bi bilo nužno da se zbližim.ja bi u cetvoro, lipe tu kombinacije mogu bit, sadrzajno, ispunjeno, za pamcenje...a dalmacija je dalmacijamozda bi bilo bolje da se prije bolje i "dublje" upoznamo jedan na jedan..
![]()
To je veliki problem. Moras da odrzavas vezu sa vise njih pa da pravis sex parti. Svaki mora da zna da si sa vise njih.Naravno. Pre nekih tako grupnih aktivnosti za mene bi bilo nužno da se zbližim.![]()
Ma šta ti to? Ne. Sa partnerom koji je moj napravi se to, nek on organizujeTo je veliki problem. Moras da odrzavas vezu sa vise njih pa da pravis sex parti. Svaki mora da zna da si sa vise njih.
Ne ide to tako, zbog ljubomore. |ima ovde nekih koje to perfektno rade :>|pMa šta ti to? Ne. Sa partnerom koji je moj napravi se to, nek on organizuje![]()
bestidnice.Ma šta ti to? Ne. Sa partnerom koji je moj napravi se to, nek on organizuje![]()
sve ti znasNe ide to tako, zbog ljubomore. |ima ovde nekih koje to perfektno rade :>|p
\ona je non monogamistbestidnice.
u cosak, pasulj pod kolena bar sat i po
i da se isibas koprivom.
vidis dw rece da bi u cetvoro. sa partnerom njenim koji ce to organizovati....\ona je non monogamist
To ako nadje slicnog sebi. No ova druga varijanta da prikupi ekipu je realnija. Tacno im kaze sta hoce, jedan zna za drugogavidis dw rece da bi u cetvoro. sa partnerom njenim koji ce to organizovati....
bestidnice.
i da se isibas koprivom.
lipo receno, sukus stvari, a cetvorka treba za neke dozivljaje, kombinacije i uzitakStrah od nečeg novog,kompleks,nesigurnost u sebe,nesigurnost u svog partnera su razlozi zbog kojih mnogi ne pokušavaju ništa sem klasične veze i sexa.
Mislim da treba biti hrabar,osetiti tu vrstu slobode i doživeti sve ono o čemu maštamo.Jedan je život,kajanje za neučinjeno je uzalud.
Ti bi odmah BDSM varijantu, perverznjaku jedan, m?bestidnice.
i da se isibas koprivom.
Puno poklapanja treba da bi četvorka uspela, ali je izvodljivo. Preduslov je da su svi načisto sa sobom.Strah od nečeg novog,kompleks,nesigurnost u sebe,nesigurnost u svog partnera su razlozi zbog kojih mnogi ne pokušavaju ništa sem klasične veze i sexa.
Mislim da treba biti hrabar,osetiti tu vrstu slobode i doživeti sve ono o čemu maštamo.Jedan je život,kajanje za neučinjeno je uzalud.
Neko vozi Citroen a neko Ferari,nije sve za svakoga,naći balans je mudrost življenja.Puno poklapanja treba da bi četvorka uspela, ali je izvodljivo. Preduslov je da su svi načisto sa sobom.
Uraditi tako nešto na pogrešan način je grđe nego ne uraditi uopšte.
najbolje je kad se to jednostavno dogodi, bez ikakvih planiranjaPuno poklapanja treba da bi četvorka uspela, ali je izvodljivo. Preduslov je da su svi načisto sa sobom.
Uraditi tako nešto na pogrešan način je grđe nego ne uraditi uopšte.