volim zene dalmacija
Primećen član
- Poruka
- 535
biste li prihvatili poziv za vikend otploviti u neku udaljenu valu gdje cete biti uvijek goli i imati slobodan sex?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro, bi ili ne bi ?Seks prestane biti interesantan, i dosadi, ako je sve "na izvolte"![]()
Ne.Zbog razloga kojeg sam naveo, i zbog toga sto ne mogu .ebati 24 sata i moram pricati, i druziti se sa ljudima, sa kojima, izuzev sto sam zenama ugurao kitu, nemam nista zajednickogdobro, bi ili ne bi ?
UvalaNego, objasni ti meni sta je vala? Val talas? Neka kuca na moru?
Javi mi u pp kad je okupljanje da ne promašimOvaj sad vikend što dolazi ne mogu, ali neki od sledećih što da ne. Samo ne sve vreme da budemo goli, ako može. Zoveš u dalmaciju?![]()
Ok. samo da vidimo dal je teorija ili ima ono kuću, stan u uvali da se uvalimoJavi mi u pp kad je okupljanje da ne promašim![]()
biste li prihvatili poziv za vikend otploviti u neku udaljenu valu gdje cete biti uvijek goli i imati slobodan sex?
zavjetrina blizu obale, skloniste, zastita za brodove od nevremenaNego, objasni ti meni sta je vala? Val talas? Neka kuca na moru?
Di u Dalmaciji je okupljanje?zavjetrina blizu obale, skloniste, zastita za brodove od nevremena
dobro, sve se rijesi, kad je moguce, kako je moguce, ljudi se dogovoreOvaj sad vikend što dolazi ne mogu, ali neki od sledećih što da ne. Samo ne sve vreme da budemo goli, ako može. Zoveš u dalmaciju?![]()
Sve si rekao i ništa nisi rekaodobro, sve se rijesi, kad je moguce, kako je moguce, ljudi se dogovore![]()
ma to je anketa samo, recimo ja bi volija na paklenjake isprid HvaraDi u Dalmaciji je okupljanje?![]()
A daj, nemoj otoke, kako pobjeći ako poželimoma to je anketa samo, recimo ja bi volija na paklenjake isprid Hvara![]()
pitam samo,znaci kad ces se poseksat to je tvoj izbor i kako, kad ces bit obucen to je tvoj izbor, o cemu ces pricat to je tvoj izbor, kad ti se digne pozoves jednu od dvije na jarbol i tako...Sve si rekao i ništa nisi rekao![]()
kcerke direktora su posebno dobrodosle, odredena doza raskalasenosti dize atmosferuJavi mi u pp kad je okupljanje da ne promašim![]()
uvijet je punoljetnostNismo mi žene od juče, khm