SEX U BUNARU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: e sto sve covjek moze da pomisli....

pitala sam,
hoces li zavrsit u zutoj kuci skoro pa da praksiram na tvom mozgu :p
laminat je isuvise napredan za mene :mrgreen:
Ne, necu. To je sigurno. Mada sam kada je trebalo ispreskakao i one iz Meljina (Vojna Bolnica) a i ove ovamo.... tesko je takvu vrstu prakse vrsiti nadamnom ;)

E, naci ces tamo mog druga sto je "ISJEKIRAO TATU" prije nekoliko godina. O njemu su pisale i novine i vodila se polemika na TV-u. (Znas vec ko je to) . E taj je i Milenka Vujovica pokojnog prije 20 godina u Bijelu bogomi deklasirao. Sjecam se tuce u Delfina ko juce.
Inace taj moj drug je nakon masakra koji je napravio nad ocem, posao fino za Srbiju - Beograd i fino se prijavio u Lazu Lazarevica da ga ovi ovamo nebi ubili - jer je jak kao bik. Iz Laza Lazarevica su ga uputili ovamo... naravno dolazio sam mu u posjetu a on je slobodnjak pa zajedno znamo da sjednemo i razgovaramo. Inace vrlo bistra osoba.

Ne, necu. To je sigurno. Mada sam kada je trebalo ispreskakao i one iz Meljina (Vojna Bolnica) a i ove ovamo.... tesko je takvu vrstu prakse vrsiti nadamnom ;)

E, naci ces tamo mog druga sto je "ISJEKIRAO TATU" prije nekoliko godina. O njemu su pisale i novine i vodila se polemika na TV-u. (Znas vec ko je to) . E taj je i Milenka Vujovica pokojnog prije 20 godina u Bijelu bogomi deklasirao. Sjecam se tuce u Delfina ko juce.
Inace taj moj drug je nakon masakra koji je napravio nad ocem, posao fino za Srbiju - Beograd i fino se prijavio u Lazu Lazarevica da ga ovi ovamo nebi ubili - jer je jak kao bik. Iz Laza Lazarevica su ga uputili ovamo... naravno dolazio sam mu u posjetu a on je slobodnjak pa zajedno znamo da sjednemo i razgovaramo. Inace vrlo bistra osoba.

vidis,
zao mi sto nemam priliku da mu upoznam oca.... heh
a dobrotska zuta kuca je bas fino mjesto, sa grobljem i svetim matijom odmah ispod
:cmok:

ali nisam cula za te slucajeve, ne citam crnu kroniku
dosadna je

vidis,
zao mi sto nemam priliku da mu upoznam oca.... heh
a dobrotska zuta kuca je bas fino mjesto, sa grobljem i svetim matijom odmah ispod
:cmok:

ali nisam cula za te slucajeve, ne citam crnu kroniku
dosadna je
Na lijepom je mjestu Zuta Kuca zaista. Ima dosta zelenila. Tamo rade stvarno dobri ljudi poput G-dje Dr. Roganovic, Dr. Radomana, naravno moj drug Dr. Macic... bila je tu sjajna plejada Doktora na celu sa pok. Dr Slavkom Zogovicem, pok. Dr. Zlatom Karishek. Ah, radio je i moj sjajan prijatelj koji sada radi u Hitnoj u Beogradu (lik kojeg su beogradjani mogli vidjeti kada se desio onaj strahovit sudar u tunelu beogradskom prije 7-8 godina)
:roll:

Na lijepom je mjestu Zuta Kuca zaista. Ima dosta zelenila. Tamo rade stvarno dobri ljudi poput G-dje Dr. Roganovic, Dr. Radomana, naravno moj drug Dr. Macic... bila je tu sjajna plejada Doktora na celu sa pok. Dr Slavkom Zogovicem, pok. Dr. Zlatom Karishek. Ah, radio je i moj sjajan prijatelj koji sada radi u Hitnoj u Beogradu (lik kojeg su beogradjani mogli vidjeti kada se desio onaj strahovit sudar u tunelu beogradskom prije 7-8 godina)

bjese Aco Macic
strucnjak za probleme sa narkomanijom?

hm... poznajem samo one iz doma zdravlja, i onog Stojovica (el' se tako bjese zvao...:think:) iz meljina

a imas li ti nekog prijatelja koji nije mrtav ili ubio nekog?

hm... poznajem samo one iz doma zdravlja, i onog Stojovica (el' se tako bjese zvao...:think:) iz meljina

a imas li ti nekog prijatelja koji nije mrtav ili ubio nekog?
Imam, naravno. S vremena na vrijeme baci pogled u moj profil - "moja slika u profilu". Mijenjam ih s vremena na vrijeme i tu mozes vidjeti moje prijatelje i mene. Ovo je vec 4. fotka ako se ne varam.

Ne znam ga licno
cuo sam za njega
vazi za izvanrednog strucnjaka
samo rijeci hvale za njega od svih ljudi
Macho je dobar, zaista. Dobar covjek, drug...
Dr. Marina Roganovic je veliki strucnjak po pitanju bolesti zavisnosti. Mislim da je bolja od Aca.

Imam, naravno. S vremena na vrijeme baci pogled u moj profil - "moja slika u profilu". Mijenjam ih s vremena na vrijeme i tu mozes vidjeti moje prijatelje i mene. Ovo je vec 4. fotka ako se ne varam.

Macho je dobar, zaista. Dobar covjek, drug...
Dr. Marina Roganovic je veliki strucnjak po pitanju narkomanije. Mislim da je bolja od Aca.

Jel ona nadlezna u onom paviljonu u Dobroti
koji je predvidjen za rehabilitaciju narkomana?

A ima li u tim ludnicama bunara, da se dvoje zaljubljenih pošteno i na miru isexa u njima?
Bunara nema... ali taj moj drug koji je hospitalizovan gore, vjencao se prije godinu i po i dobio dijete. Jedna jako tuzna prica. :(

Jel ona nadlezna u onom paviljonu u Dobroti
koji je predvidjen za rehabilitaciju narkomana?
Jeste. Ona je nadlezna u tom paviljonu. Ne znam tacan broj paviljona ali je sigurno Alfa i Omega .
Naravno ona radi i u Kancelariji jedne NVO koja se bavi problemima bolesti zavisnosti, koju vodi moja prijateljica Sladjana iz Beograda.

Bunara nema... ali taj moj drug koji je hospitalizovan gore, vjencao se prije godinu i po i dobio dijete. Jedna jako tuzna prica. :(

Jeste. Ona je nadlezna u tom paviljonu. Ne znam tacan broj paviljona ali je sigurno Alfa i Omega .
Naravno ona radi i u Kancelariji jedne NVO koja se bavi problemima bolesti zavisnosti, koju vodi moja prijateljica Sladjana iz Beograda.

To je i jedino mjesto koje uopste i postoji za rehabilitaciju
ako se ne varam
jer ovdje se tome nikad nije poklanjalo previse paznje.
Inace,bukvalno postoji otimanje za slobodno mjesto u tom paviljonu.

u finim, psyho krugovima se kreces :D

ako se mozes kako dokopat slike gimnazijske psihologice,
bila bih ti vrlo zahvalna ...

:rumenko:
a konto psihokrugova...pogledaj fotku sto postavih na pdf "Zenski kurak" na temi "kupoholicarke". Mislim da je posljednja ili predposljednja strana (CITAJ IZMEDJU REDOVA). :D

Ne, ne znam o kojoj se osobi radi, stvarno. Vrlo rado bih ti izasao u susret

To je i jedino mjesto koje uopste i postoji za rehabilitaciju
ako se ne varam
jer ovdje se tome nikad nije poklanjalo previse paznje.
Inace,bukvalno postoji otimanje za slobodno mjesto u tom paviljonu.
Na zalost, ova nasa omladina je totalno bez kompasa. Nemaju orjentir u zivotu. Tragedija je sto cine i na koji nacin unistavaju svoje zivote. Daleko od toga da sam protiv toga da neko zivi brzo i ima lijep les, ali ja to u njihovo vrijeme nisam radio od svog zivota.
Izgleda da su suvise brzo iz opanaka usli u cipele. NE zanam da li me razumijes.
Dobrota je jedino a mislim da se i u Podgorici otvorilo nekakvo mjesto za narkomane. Na zalost... sve je puno :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back