Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.519
Sta mislite jel su ljudi tada imali bogat sexualni zivot -samo se nije pricalo o tome nasiroko, dok je sada sve na izvolte? 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Naravno da jesu... Samo bez sadasnjih seksualnih eksperimentisanja...
Pa, veliki broj eksperimentisanja je pomocu, ili je samo podstaknut, gomilom pomagala koja su u upotrebi...
Sam nacin zivota im nije dozvoljavao velika eksperimentisanja...
tako jeeeee
nego , to sto nisu imali vibratore, ne znaci da nisu bili kinki
markiz de sad je ziveo krajem 18. i pocetkom 19. veka..![]()
Pa, veliki broj eksperimentisanja je pomocu, ili je samo podstaknut, gomilom pomagala koja su u upotrebi...
Sam nacin zivota im nije dozvoljavao velika eksperimentisanja...
kad pomislim na seks iz 19 veka odmah mi lose...setim se kupanja to jest ne kupanja...zahvalna sam sto sam rodjena sad..ono ne bih prezivela..al seksa je bilo to je definitivno...samo kakvog...pa smrdljivog uglavnom
francuzi su zato i izmislili parfeme i perike...zbog nehigijene
a Versaj je smredo na kilometre
...tako je ...oralnog seksa npr nije bilo sigurno
tako jeeeee
nego , to sto nisu imali vibratore, ne znaci da nisu bili kinki
markiz de sad je ziveo krajem 18. i pocetkom 19. veka..![]()
Jok i nije, još mi je pradeda pričao sexualne pustolovine svoga dede
Sta ti je konkretno pricao...kako se od mirisa karakteristicnog za mindzu koja 2 meseca nije oprana onesvestio ili kako mu je bio zapusen nos ali se ipak ispovracao jer svasta se dole nakupi za 2 meseca .
Izvinjavam se ako sam nekima izazvala nadrazaj za povracanje i zgadila seks ali ovaj Brajko izaziva
Sta ti je konkretno pricao...kako se od mirisa karakteristicnog za mindzu koja 2 meseca nije oprana onesvestio ili kako mu je bio zapusen nos ali se ipak ispovracao jer svasta se dole nakupi za 2 meseca .
Izvinjavam se ako sam nekima izazvala nadrazaj za povracanje i zgadila seks ali ovaj Brajko izaziva
Otkud ti to da se naše babe nisu prale. U mom dvorištu postoji bunar sa vodom i nisu se prali na svaka 2 meseca kao što misliš, već 1 do 2 puta nedeljno, ako ne i češće.
A šta se dole ( na mindži ) nakupi posle dva meseca ne pranja, mislim da je neko rudno blago ili nešto slično
Sta mislite jel su ljudi tada imali bogat sexualni zivot -samo se nije pricalo o tome nasiroko, dok je sada sve na izvolte?![]()
Otkud ti to da se naše babe nisu prale. U mom dvorištu postoji bunar sa vodom i nisu se prali na svaka 2 meseca kao što misliš, već 1 do 2 puta nedeljno, ako ne i češće.
A šta se dole ( na mindži ) nakupi posle dva meseca ne pranja, mislim da je neko rudno blago ili nešto slično
Nisam znala da je tema o nasim babama..j.b.ga izglada da su filmovi i poneka literatura iz doba Luja ....ostavili traga na moje vidjenje seksa
Postoji bunar..pa lepo, postoji i u mom dvoristu ako to nesto govori
...
Rudno blago...aj pitaj dedu pa nam javi da znamo tacno
![]()
Nisam znala da je tema o nasim babama..j.b.ga izglada da su filmovi i poneka literatura iz doba Luja ....ostavili traga na moje vidjenje seksa
Postoji bunar..pa lepo, postoji i u mom dvoristu ako to nesto govori
...
Rudno blago...aj pitaj dedu pa nam javi da znamo tacno
![]()
stavicu te na ignore zbog ovog dodjavola![]()
Naravno da jesu... Samo bez sadasnjih seksualnih eksperimentisanja...