Sex & the city

• Začetnik teme Začetnik teme vick
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
chokolada:
apotekarka:
chokolada:
Serija je bila super, bas steta sto se zavrsila. :(
Prica se da ce snimati film! Jedva cekam!
Moj omiljeni lik je bila Samantha! 8)

Kakva neverovatna podudarnost, i meni! :wink:
Veoma sam sokirana apotekarko. :shock: Ja sam eto mislila da je tebi najomiljenija bila Charlote! :wink:

Eto vidiš, taman misliš da nekog poznaješ a on te šokira :wink:

Ne mogu da verujem da sam u postu na ovu temu rekla da me serija*ponekad smori* :shock: ???? OBOZAVAM JE!!!!!
Juce se zavrsila :cry: .....Znala sam da je ono kraj,pomislila sam u jednom trenutku: ovo je verovatno kraj i bio je kraj :cry: .Bas me nesto strecnulo kad je pisalo KRAJ SERIJE. Gledala sam redovno jedino ove 4 devojke,sad nemam sta da gledam. Ako ne daju Vill&Grace bicu veoooma ljuta :evil: na B92.
Najbolja mi je bila Kreri,pa Samanta,Miranda,Sarlot me izludjuje jer se pravi nevinasce,a muz joj je dobrica. Mr.Big (Dzon) je pravi vliki smeker :wink:

Sex & The City je moja omiljena serija svih vremena ,volim je vise i od domacica, pre svega zbog originalnosti, humora i dijaloga. Iako se naizgled cini kao provokativna komedija u kojoj je seks glavna tema, S&TC ima likove koji su stvarni i sa kojima se svako ponekad moze poistovetiti. Iako mi je svaki lik na svoj nacin drag, Carrie je moja omiljena, verovatno zato sto se i sama serija najvise bavila njom. Obozavam i Mirandine ironicne komentare, ona je najstvarniji lik i podseca me na mnoge ljude koje poznajem.
ep70carriesamzn5.jpg

Konacno da neko otvori neku dobru temu...Sex and ... nisam nikada gleadao na b92 i uzmem je od druga i evo vec mesec dana sedim prilepljen za comp i dvd...odgledao sam 66 epizoda (4 sezona),a veceras pocinjem da gledam 5..anchors away! A da ...omiljeni likovi Keri i Samanta!

Svaka sezona je odlicna a 5. je jedna od mojih omiljenih jer se desavaju neke znacajnije promene, pocevsi od Carriene frizure. Ova slika koju sam poslao je iz te sezone, samo steta sto ima malo epizoda posto je SJP tada bila trudna. Evo jos jedne slike iz 5. seazone.

ep71carriesampu2.jpg

Van De Kamp:
Svaka sezona je odlicna a 5. je jedna od mojih omiljenih jer se desavaju neke znacajnije promene, pocevsi od Carriene frizure. Ova slika koju sam poslao je iz te sezone, samo steta sto ima malo epizoda posto je SJP tada bila trudna. Evo jos jedne slike iz 5. seazone.

ep71carriesampu2.jpg

Frizuru menja u epizodi THE VOUGE IDEA...a to je u cetvrtoj!

Back