NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
a matorci su svi nabildovani i zategnuti....hahahah i labavi ume da zabavi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u jee strije i oziljci,strasna neka stvar fuuuuuuuj
Ma samo budi prirodnaja imam strije,to sam nedavno otkrila na ramenima...posto su onako prilicno razvijena za zensko,na par mesta mi je verovatno u rastu popucala koza istovremeno imam na butki dva ogromna oziljka jedan preko drugog i iz postoperativnog perioda tromesecnog lezanja u krevetu imam i strije jer mi bila porasla kilaza....sva sam ogavna
ja imam strije,to sam nedavno otkrila na ramenima...posto su onako prilicno razvijena za zensko,na par mesta mi je verovatno u rastu popucala koza istovremeno imam na butki dva ogromna oziljka jedan preko drugog i iz postoperativnog perioda tromesecnog lezanja u krevetu imam i strije jer mi bila porasla kilaza....sva sam ogavna
Muški su stvarno rđavi...Sve im smeta...Rđavom petlu i perje smeta
Karaati mladu cicu je pravo uživanje
Ali kad treba opaliti neku matoru koku smetaju li vam njene strije po stomaku, guzovima, sissama, ožiljak od carskog reza?
Rđavom petlu i perje smeta
Karaati mladu cicu je pravo uživanje
Ali kad treba opaliti neku matoru koku smetaju li vam njene strije po stomaku, guzovima, sissama, ožiljak od carskog reza?
... ubijes se kad krene pubertet, svi sretni i sve strije u raju a niti jedna na tebiTo nije tacno, mogu da se nikad ne dobiju, cak i posle porodjaja.
... ubijes se kad krene pubertet, svi sretni i sve strije u raju a niti jedna na tebi
imam od trudnoce i zar bih mogla da se ljutim ili da mi smeta nesto sto sam dobila noseci u sebi svog sina???....mislim, svasta......