Sex & strije ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne bih tu generalizovala..mene jednom bozzemeoprosti napalio jedan deda u tramvaju..samo shto je ushao u tramvaj, ali tako se dobro drzzao i imao stila i facu i sve, da je meni odmah srce pochelo jako da udara..pa vi vidite..ne zezam se

Svako od nas ima poneku malu nesavrsenost... Druge mozemo da kritikujemo samo i jedino ako i sami ispunjavamo ono sto od drugih ocekujemo, kako na fizickom, tako i mentalnom planu... Dakle, ako neki decko ima strije, nije u redu da okrece glavu od svoje devojke zbog toga, a isto vazi i za ostalo (oziljci, celulit...). Ja poznajem jednu devojku (prva godina srednje skole) koja mi se pozalila da ima strije (i to bas izrazene), a ona je pri tom besprekorno gradjena i celog zivota se bavi sportom. Koza joj je, pak, nekvalitetna i, iako joj tezina nije varirala, doslo je do pojave tih neprijatnih linijica, tako da pojava istih nije obavezno i znak nebrige prema sebi, cesto i fizicki disciplinovani ljudi imaju problema sa tim.

ja imam strije,to sam nedavno otkrila na ramenima...posto su onako prilicno razvijena za zensko,na par mesta mi je verovatno u rastu popucala koza :lol: istovremeno imam na butki dva ogromna oziljka jedan preko drugog :zper: i iz postoperativnog perioda tromesecnog lezanja u krevetu imam i strije jer mi bila porasla kilaza....sva sam ogavna :lol:

ja imam strije,to sam nedavno otkrila na ramenima...posto su onako prilicno razvijena za zensko,na par mesta mi je verovatno u rastu popucala koza :lol: istovremeno imam na butki dva ogromna oziljka jedan preko drugog :zper: i iz postoperativnog perioda tromesecnog lezanja u krevetu imam i strije jer mi bila porasla kilaza....sva sam ogavna :lol:
Ma samo budi prirodna:cool:

Kada Doca ovo pročita... gotova si :rotf:
A, za drugi deo mi žao, ne mogu ni da zamislim da ležim 3 meseca :confused:

Moj bivši je imao i strije i celulit a i ja isto i baš smo bili strava par :D
Njemu su se valjda strije pojavile od naglog rasta a celulit od naglog prestanka bavljenjem košarkom, hihihi.
Mislim, i nije smešno previše, pošto je prestao zbog povrede, ali mu je taj celulit na nogama bio mnogo simpatičan, pošto je on ostao i dalje vitak i tanan i zategnut, samo je još imao taj malecni dodatak :)

Mislim, o meni ne bih. Ja imam sve :cool:

a izvinte
jel bi mogo da me uputi neko
jesam li ja teta zato sto imam toliko godina koliko imam (tako da nisam klinka i ono sve iz uvodnog posta) iako nemam dece?
ili je teta neka koja se dva puta poradjala ali ima 19 godina?
ili ni jedna od nas?
ili obe?
mislim, koji je to trenutak u kome neko postane teta?
kad mu brat/sestra dobiju dete mozda?
ne znam nisam pametna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back