ovaj ko john lock iz losta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda je to i najbolje i najpostenije, nema maslanja, laganja, ocekivanja....nadete se i pohebete kad je moguce i to je to, vjerovatno je to odgovaralo joj tako u tom periodu a i kad bude imala partnera mozda nastavi takoJedna druga tema je podstakla da se zapitam, šta je to zanimljivo kod zauzetih osoba? Imala sam drugaricu kojoj su bili zanimljivi samo zauzeti momci.Da li je sebi dokazivala nešto, lečila neke komplekse ? Ili joj je to bio izazov?
![]()
Presudilo je, kao što je napisao, da ga je ljubavnica ostavila.a drugo što bode oči je ova rečenica
" Ja sam mogao da biram i odabrao sam svoju porodicu a ne nju....
u jednom trenutku bile su odabrane obe paralelno, radile su na smenu da li je tako?...šta je presudilo da porodica ne izvisi?
U braku je seks već godinama problem i snalazim se. Da sam samo jednom bio sa njom i to bi vredelo. 2 godine smo bili zajedno, 2 godine sam imao naibolji seks u životu, bio sam najsrećniji čovek na planeti jer je sve bilo na svom mestu, porodica, ljubavni život, posao, privatni biznis... Jeste da je kraj jako boleo i još uvek patim ali bolje i voleti i patiti nego nikad ne voleti. Znam dosta njih koji su ostarili a nisu se oženili, neki ni seks nisu imali jer ni devojku nisu imali... Kako ti gledaš na to?
Shvatila sam da može da bude srećan samo ako su mu ispunjeni svi uslovi.Presudilo je, kao što je napisao, da ga je ljubavnica ostavila.
Čovek sada pati![]()
Zašto te ostavila?Moj sin i njegova sreća mi je na prvom mestu, za njega bi život dao. Moj sin je srećan jer imamo savršenu porodicu, volimo se i sa suprugom sve sem seksa je perfektno. Da sam napustio porodicu i otišao živeti sa njom samo zbog dobrog seksa sjebao bi porodicu, sina a i svoj život. Šta bi dobio? Samo dobar seks kad god poželim a izgubio bi sve što sam 27g gradio. A ona bi mogla da me ostavi u bilo kom trenutku (kao sad što me ostavila).
Pa, ako su vec godinama zajedno, odgovara i jednom i drugom.Seks sa zauzetim vec unapred sugerise da se veza nece razvijati ,nego ce ostati na seksu, i eventualno prijateljstvu.Ljubav komplikuje takvu vezu, no muskarci se vrlo retko rastavljaju od svoje zene da bi ozenili ljubavnicu.Obicno promene ljubavnicuJedino mogu , donekle, shvatit, ako su oboje zauzeti i svesni da neće rasturiti svoj brak, već samo da imaju sex, koji eto, nemaju sa partnerima. Sa druge strane, jako nepošteno prema partnerima, ali ne znam kako objasniti da i ti partneri očekuju da brak traje i bude uspešan bez bliskosti. Znam za slučaj da je prijateljica, iz revolta , jer ima previše ljubomornog muža. ušla u avanturu. Njegovu ljubomoru shvatila je kao nepoštovanje i onda svojim postupkom htela da sebi pruži satisfakciju , u fazonu, kad mi već pronalaziš švalere, naći ću ga sama. Već godinama je sa tim tipom, nisu rasturili brakove, ne znam kako funkcionišu.
Svi shvate da imaju nešto divno u trenutku kada moraju da se odreknu te divnoće koju inače nisu primećivali dok je bila tu.Zašto te ostavila?
Shvatio si da imaš divnu porodicu i da si mogao sve to za shebeš tek kada te ostavila?!
uvek se neko od njih dvoje oklizne i poželi razvoj veze...uvekPa, ako su vec godinama zajedno, odgovara i jednom i drugom.Seks sa zauzetim vec unapred sugerise da se veza nece razvijati ,nego ce ostati na seksu, i eventualno prijateljstvu.Ljubav komplikuje takvu vezu, no muskarci se vrlo retko rastavljaju od svoje zene da bi ozenili ljubavnicu.Obicno promene ljubavnicu![]()
I ja sam se to uvek pitala.Jedna druga tema je podstakla da se zapitam, šta je to zanimljivo kod zauzetih osoba?
Ima ih previše.Imala sam drugaricu kojoj su bili zanimljivi samo zauzeti momci
Verovatno.Komplekse i neke psihičke poremećaje..Da li je sebi dokazivala nešto, lečila neke komplekse ?
Ima i toga.Izazov ili grabljenje onoga što već nekome pripada.Ili joj je to bio izazov?
kako ti postavljaš ljude kao da su stvari i da neko može da ih uzme i iskoristi bez da oni imaju bilo kakvog udela.I ja sam se to uvek pitala.
Ima ih previše.
Verovatno.Komplekse i neke psihičke poremećaje.
Ima i toga.Izazov ili grabljenje onoga što već nekome pripada.
Da, ona legendarna recenica..."Kada cemo poceti da zivimo k'o normalni ljudi? ", sto je znak da treba napraviti kraj.uvek se neko od njih dvoje oklizne i poželi razvoj veze...uvek
posle toga svi pate.
i ljubavnica
i žena koja sad opet ima muža u kući![]()
pa to.Da, ona legendarna recenica..."Kada cemo poceti da zivimo k'o normalni ljudi? ", sto je znak da treba napraviti kraj.
Inace , dubokoumne analize , da je "zauzeto" izazov, lecenje kompleksa, zelja za otimanjem sluzi samo za opravdanje.U realnosti svima , pre ili kasnije, dosadi seks sa istim partnerom, pa je promena dobrodosla da razbije monotoniju.
Ne postavljam.kako ti postavljaš ljude kao da su stvari i da neko može da ih uzme i iskoristi bez da oni imaju bilo kakvog udela.
zar nije međuljudski odnos interakcija?
Pa šta znači "zauzet"... čim je naskočio, znači da je bio slobodan.Jedna druga tema je podstakla da se zapitam, šta je to zanimljivo kod zauzetih osoba? Imala sam drugaricu kojoj su bili zanimljivi samo zauzeti momci.Da li je sebi dokazivala nešto, lečila neke komplekse ? Ili joj je to bio izazov?
![]()
Napisah u predhodnom postu,osetila je svu lepotu o kojoj pišem i uživa,ništa čudno.Nisam postavila pitanje šta zauzeti muškarci misle o tome, već me je njeno ponašanje čudilo malo. Da joj uvek budu zanimljivi samo muškarci koji su u vezi ili braku.
Možda ona sama ne želi da se vezuje, pa je ovako sigurnija da će ostati na distanci.Nisam postavila pitanje šta zauzeti muškarci misle o tome, već me je njeno ponašanje čudilo malo. Da joj uvek budu zanimljivi samo muškarci koji su u vezi ili braku.
Pa da, to je najčešće tako, da neko ko i sam ima strah od vezivanja bira partnere sa kojima će uvek postojati problem punog vezivanjaMožda ona sama ne želi da se vezuje, pa je ovako sigurnija da će ostati na distanci.
Ili prosto ne govori istinu...
To mi nije palo na pamet, ali ima logike i to objašnjenje.Pa da, to je najčešće tako, da neko ko i sam ima strah od vezivanja bira partnere sa kojima će uvek postojati problem punog vezivanja
Pa to je kod mene tako. Pri čemu sad ne gledam eksplicize zauzete, tj nemam tu potrebu, ali nekako se začas nađem sa nekim za koga je jasno da se ne možemo povezati sasvim, ili razlika u godinama ili drugačiji ciljevi, itdTo mi nije palo na pamet, ali ima logike i to objašnjenje.