Sex sa zauzetima

To je i rekla, more i planinu pominjala... Jbg, naći će drugog koji joj može pružiti to što ja nisam mogao a vreme će zalečiti moje rane. Idemo dalje, takav je život.
Lepo si ti to primio, sa tugom, ali je razumeš.

Upoznala sam poslednjih god više oženjenih koji su tražili nekoga i izrazgovarala se. U principu, svi razumeju da nisu u mogućnosti puno da ponude. Jer, iskustvo kaže da dovar sex vodi u neko približavanje i da se kad tad postavi pitanje kuda dalje.

Lepo si ti to primio, sa tugom, ali je razumeš.

Upoznala sam poslednjih god više oženjenih koji su tražili nekoga i izrazgovarala se. U principu, svi razumeju da nisu u mogućnosti puno da ponude. Jer, iskustvo kaže da dovar sex vodi u neko približavanje i da se kad tad postavi pitanje kuda dalje.
Razumem je. Kaže ona: "naša veza ne napreduje", a ja kazem: "meni ovako odgovara" a ona: "ti si zauzet, ponašamo se kao stranci na javnim mestima da te neko ne bi video sa mnom, neću da te ucenjujem ali ti imaš sa kime ćeš ostariti a sa kime ću ja, ostaću sama..." Ja sam mogao da biram i odabrao sam svoju porodicu a ne nju.

Razumem je. Kaže ona: "naša veza ne napreduje", a ja kazem: "meni ovako odgovara" a ona: "ti si zauzet, ponašamo se kao stranci na javnim mestima da te neko ne bi video sa mnom, neću da te ucenjujem ali ti imaš sa kime ćeš ostariti a sa kime ću ja, ostaću sama..." Ja sam mogao da biram i odabrao sam svoju porodicu a ne nju.
Porodica je na prvom mestu pa sve ostalo ;)

nikada mi neće biti jasno zašto ljudi na javnim mestima žele da pokazuju emocije i da se pipaju.

a drugo što bode oči je ova rečenica

" Ja sam mogao da biram i odabrao sam svoju porodicu a ne nju....

u jednom trenutku bile su odabrane obe paralelno, radile su na smenu da li je tako?...šta je presudilo da porodica ne izvisi?

a drugo što bode oči je ova rečenica

" Ja sam mogao da biram i odabrao sam svoju porodicu a ne nju....

u jednom trenutku bile su odabrane obe paralelno, radile su na smenu da li je tako?...šta je presudilo da porodica ne izvisi?
Moj sin i njegova sreća mi je na prvom mestu, za njega bi život dao. Moj sin je srećan jer imamo savršenu porodicu, volimo se i sa suprugom sve sem seksa je perfektno. Da sam napustio porodicu i otišao živeti sa njom samo zbog dobrog seksa sjebao bi porodicu, sina a i svoj život. Šta bi dobio? Samo dobar seks kad god poželim a izgubio bi sve što sam 27g gradio. A ona bi mogla da me ostavi u bilo kom trenutku (kao sad što me ostavila).

Moj sin i njegova sreća mi je na prvom mestu, za njega bi život dao. Moj sin je srećan jer imamo savršenu porodicu, volimo se i sa suprugom sve sem seksa je perfektno. Da sam napustio porodicu i otišao živeti sa njom samo zbog dobrog seksa sjebao bi porodicu, sina a i svoj život. Šta bi dobio? Samo dobar seks kad god poželim a izgubio bi sve što sam 27g gradio. A ona bi mogla da me ostavi u bilo kom trenutku (kao sad što me ostavila).
super..tako i treba da bude u bajci.

inace sta onda trazis ovde u ovom yebarniku?

da, shvatam ali ipak si izabrao da ostaneš bez seksa
zar to nije mogao biti i prvobitno tvoj izbor?
ne zameram ti samo sam radoznala.

Od birača nema jbača!!
Volela bih da mi neko ovo objasni.
Zašto od birača nema jebača :think:

Zar nije normalno da biraš koga ćeš da ******?
Ili mi nešto izmiče
Recimo žena će uvek da bira. Inače bi mogla non stop da ima sex sa nekim.

U čemu je zadovoljstvo da sexaš neku koja ti se recimo ne dopada? Ili je baš u tome fora?

Ili mi nešto izmiče

U čemu je zadovoljstvo da sexaš neku koja ti se recimo ne dopada? Ili je baš u tome fora?
pod jebačem shvataju da ima puno partnerica jer ako biraš normalno bit če ih manje. e sad neko može da j.... šta mu padne pod ruku a neko ne.

Ili mi nešto izmiče

nemoze ni svaka zena bas uvek da ima seks nekad je niko nece

da da ima takvoh koje nisu ni malo privlacne vecnaprotiv...

uglavnom kapiram poentu mada nikad nisam spadao u one koji prihvataju daj sta das jer sam mogo i da biram..

da se ne lazemo postoje brate mili i ono sto bih reko "kategorije"... normalno je da ne ocekujjes mnogo ako udaris na dve kategorije iznad tebe...

no to birac otirac, ne gledam na to.

biraj sebi naravno...

ne zameram ti samo sam radoznalto

ne zameram ti samo sam radoznala
ne zameram ti samo sam radoznala.
U braku je seks već godinama problem i snalazim se. Da sam samo jednom bio sa njom i to bi vredelo. 2 godine smo bili zajedno, 2 godine sam imao naibolji seks u životu, bio sam najsrećniji čovek na planeti jer je sve bilo na svom mestu, porodica, ljubavni život, posao, privatni biznis... Jeste da je kraj jako boleo i još uvek patim ali bolje i voleti i patiti nego nikad ne voleti. Znam dosta njih koji su ostarili a nisu se oženili, neki ni seks nisu imali jer ni devojku nisu imali... Kako ti gledaš na to?

Back