Sex sa zauzetima

Bolje nemoral nego noge :vnaocare:

P.S. za sve one koji će mi baviti na nos: aaa,prosvetna radnica ,poruka , na odmoru sam i raspuštena do daljnjeg :P

pa kako prosvetni radnici dolaze na svet ?

nisam video rode da nose dnevnike :mrgreen:


nisam sve pomno procitao ali da se uzobiljim i kazem i ja koju

- imao sam drugara, naglasak na imao, koji je muvao ribe iskljucivo od nas ortaka ili za koje je znao da imaju momke.
to ga je palilo kao da je nesto vredniji od drugih.
Sav je bio ljiga i sta sam se naslusao tih nekih dvojaka koje je otkacio ili koje su ga uhvatile sa drugom
to je za celu knjigu zenskih kletvi.
Jes bio zgodan, lep, sarmantan, ali ljiga egoisticna vecu nisam upoznao
 
Najlepse je biti sa zenom koja ce u tom cinu sa tobom neverovatno uzivati... Sad da li ces je ti dovesti do toga ili ce tome pomoci njena apstinencija ne mora da bude bitno...Ako pored sebe nemas takvu zenu, trazis je medj' udatima(one cesto umeju da budu nezadovoljne sexom kod kuce i onda odnos sa njima ume da bude super :mrgreen: ) ili u klinkama... To je ono sto privlaci...Pretpostavljam da i zene vole da osete muskarca koji uziva sa njima i josako im se fizicki svidja to je to...Prepreke ne postoje, sve one padaju u vodu...
 
Jedna druga tema je podstakla da se zapitam, šta je to zanimljivo kod zauzetih osoba? Imala sam drugaricu kojoj su bili zanimljivi samo zauzeti momci.Da li je sebi dokazivala nešto, lečila neke komplekse ? Ili joj je to bio izazov?
Може бити било шта од тога.
Ја не знам.
Секс са заузетим женама ме не занима.
;)
 
Не знам шта су туђи разлози за, знам шта је мој против. Код мене то није ствар морала, да будем искрена, па да као бринем о тамо некој жени. Да није са мном, био би са неком другом, не дајем ни ту себи на значају. Него је чисто егоистичан а многима вероватно и смртно досадан разлог јер није популаран - достојанство.
 
Načekaš se dok dođeš na red. Pa deca, pa ne mogu sad, ne mogu tad. Baš može kad ja ne mogu, a onda dođe vikend, praznik ti bi malko sex negde van grada, ali ne može jbg vikendom dečije utakmice, porodica na prvom mestu... Stalno u stanju čekanja. Kome je to izazov ili lepo ok. Jedino ako je stvarno ono samo sex na sat-dva i nikakav dalji kontakt.
 
Ali da budem precizan. U 90% slučajeva je na inicijativu "zauzete" strane. Najsvežiji slučaj (koji se nažalost nije realizovao) je od prošlog leta. Plivam sa dzukcem u Dunavu. Neka slatka cura čita knjigu na peškiru. Potpuni ignore. I samo u jednom momentu ustaje, dođe do vode i pita:"Jel to koker?". I tu kreće...bla,bla, dva sata... Već gotovo, vodim je kući... I zvoni joj telefon. Svekrva. Zove je na ručak. Kakva bre sad svekrva??? I tako propade... Tužna ona, tužan ja... Posle sam je nekoliko puta sreo sa mužem. Baš neprijatna situacija. Za nju 😁
 

Back
Top