Sex sa zauzetima

Lagerta

Elita
Supermoderator
Poruka
22.398
Jedna druga tema je podstakla da se zapitam, šta je to zanimljivo kod zauzetih osoba? Imala sam drugaricu kojoj su bili zanimljivi samo zauzeti momci.Da li je sebi dokazivala nešto, lečila neke komplekse ? Ili joj je to bio izazov?

cheating-partner-having-unfaithfulness-woman-at-home-FANBJR.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Jedna druga tema je podstakla da se zapitam, šta je to zanimljivo kod zauzetih osoba? Imala sam drugaricu kojoj su bili zanimljivi samo zauzeti momci.Da li je sebi dokazivala nešto, lečila neke komplekse ? Ili joj je to bio izazov?
Ne znam vala ni ja šta je zanimljivo kod zauzetih osoba, koji bolid neko može da bude da svesno pristaje da nekome uništi vezu ili brak. I koliko glup taj neko može da bude jer ako ta zauzeta osoba vara svog partnera pa varaće i svaku ili svakog drugog. Sve na isti fazon samo se okreće u krug.

Ako smatra da manje vredi ,onda time što nekome 'otme' momka ,povećava svoju vrednost.
I ja znam dve takve. Uzbuđuje ih to...Mislim da ih muškarci i ne interesuju, više žene kojima ih "otimaju".

Jedna se stalo upoređivala sa njegovom ženom...Kako je kod nje srećniji, opušteniji, može otvoreno sve da joj priča, ispunjava mu sve fantazije dok mu je žena takva i takva...I tako redom sa svim ljubavnicima.

Druga nije imala ni vezu sa takvim koji nije zauzet. Valjda su to neki fetiši, ne znam...

Isto kao kad menjas firmu. Ako si zaposlen, lakse ces da nadjes drugi posao, nego kad nisi. Ljudska psihologija, da je uvek interesantniji neko
ko pripada nekom. Zato na irc krstarice mnogi stavljaju u nik "ozenjen" i muvaju na tu foru.

Ne mora da bude zanimljivo. Može samo da bude organizaciono poželjno.

Nevezano od pola, ako npr muškarac želi samo i isključivo par sati sexa sa nekom ženom recimo nedeljno, koju kategoriju će izabrati? Slobodna devojka želi vezu, da provodi vreme sa nekim, teško će na to pristati. Razvedena možda želi i ljubav, ali udata se skriva, nema puno vremena i želi samo to što nema, par sati sexa. (dok se sve ne iskomplikuje, npr zaljubi se).

Često se radi o tome da je to model kako da nemaš vezu.

Verovatno se te osobe osecaju mocnije i prijatnije u prisustvu nekoga ko ih ne poznaje dovoljno dobro. Ko nije njihov partner i sa njima ne provodi vreme. Vec je obican pocetak neceg...A nekome je strast samo taj pocetak... Muskarac koji vara svoju partnerku ih zaista zeli, one njemu zaista trebaju... One verovatno vole to sto to osecaju kod tih muskaraca...Eto, to im je za sad najvrednije sto od muskarca mogu da dobiju...

Код мушких, удате су добра варијанта, јер не праве проблеме, максимално се прилагоде ситуацији и не смарају (за разлику од слободних).

дођеш, видиш, поједеш, попијеш, обришеш се о завесу и идеш кући. Као да си отишао на партију фудбала.

А код жена, жене се ложе на заузете ликове, јер ако је тај лик већ са неком, значи да је квалитетан, јер да није, био би сам. Једноставно, жене се ложе на зауезете. Е, сад...неке то могу да исконтролишу, а неке не. Некима је рацио јачи од емоција, а некима није.

Poznajem par muških koji su pre nego što su se oženili hvatali isključivo udate.
Za obrnuto nisam čula. Žene možda imaju suptilnije razloge 🙂🙃
Pa da, i ja znam za slučajeve kada su muškarci zarad kratkog zadovoljstva, bez opasnosti da ta veza postane nešto ozbiljno ,isključivo sa udatim ženama tražili sex avanture.

Истина.

Ја сам један од највећих спамера на Крсти.

Ипак, почастио сам те, изнад, објашњењем које је толико садржајно, да можеш слободно да тражиш лоцк.
To je samo jedno od objašnjenja 😉ali svakako ti puno hvala zbog odličnog tumačenja.

Back