grof_Monte_Kristo
Početnik
- Poruka
- 4
Sta mislite o sexu sa starijim osobama od vas ali malo vise starijim? Da li je to uredu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imala sam više takvih iskustava.....grof_Monte_Kristo:Sta mislite o sexu sa starijim osobama od vas ali malo vise starijim? Da li je to uredu?
Objasni ljudima, blondi...))blondi:sex... sad sa mladjim ili starijim... to su samo finese... kako kome pase i sta ga pali... na kraju se sve svodi na jednu stvar... SEX
Ajde covece ili decko sta vec da ti kazem....kako sex sa sa nekom osobom pogotovo ako je zgodna moze biti los ili prljav....sve u svemu izgleda si propustio da kazes da si imao posla sa akrepom ili nekom kurvom.BOKO:Mislim da je Sex sa starijim osobama normalna stvar ako je razlika u godinama maksimum 10 godina. Po meni sve preko je bezosjecajno da ne kazem gadno. Imao sam takvo iskustvo sa zenom koja je plovoila cetrdesetim i vjerujte mi da sam imao osjecaj narednih dana da sam prljav.
P.S. Nikada vise!!!
blondi:sex... sad sa mladjim ili starijim... to su samo finese... kako kome pase i sta ga pali... na kraju se sve svodi na jednu stvar... SEX
Stari Lisac:Ajde covece ili decko sta vec da ti kazem....kako sex sa sa nekom osobom pogotovo ako je zgodna moze biti los ili prljav....sve u svemu izgleda si propustio da kazes da si imao posla sa akrepom ili nekom kurvom.BOKO:Mislim da je Sex sa starijim osobama normalna stvar ako je razlika u godinama maksimum 10 godina. Po meni sve preko je bezosjecajno da ne kazem gadno. Imao sam takvo iskustvo sa zenom koja je plovoila cetrdesetim i vjerujte mi da sam imao osjecaj narednih dana da sam prljav.
P.S. Nikada vise!!!
Razlika u godinama je totalno nebitna...ali totalno...veruj Starom Liscu
BOKO:Stari Lisac:Ajde covece ili decko sta vec da ti kazem....kako sex sa sa nekom osobom pogotovo ako je zgodna moze biti los ili prljav....sve u svemu izgleda si propustio da kazes da si imao posla sa akrepom ili nekom kurvom.BOKO:Mislim da je Sex sa starijim osobama normalna stvar ako je razlika u godinama maksimum 10 godina. Po meni sve preko je bezosjecajno da ne kazem gadno. Imao sam takvo iskustvo sa zenom koja je plovoila cetrdesetim i vjerujte mi da sam imao osjecaj narednih dana da sam prljav.
P.S. Nikada vise!!!
Razlika u godinama je totalno nebitna...ali totalno...veruj Starom Liscu
Ovako, prvo hvala ti na savjetima i dokazima, a drugo poslacu ti par cinjenica:1.Riba je bila i zgodna i lijepa, 2.Vazi za osobu koju su mnogi muskarci sanjali i zeleli, 3. U pitanju je javna licnost, 4.Desilo se na jednom prijemu,hocu da kazem da se na tom mjestu desilo i tu se i zavrsilo. Vjerovatno sam bio samo jedan u nizu onih za jednu noc kojima se ni ime ne pamti. Ali iskustvo nije bilo lijepo. Pozdrav
Neko je počeo da koristi moje korisničko ime , a to mi se ne dopada !!!!!!!!!!beba:Ne volim staračku kožu, znači ne prevelika razlika.
mici:ja imam 17 godina a moj dragi 30.snjim sam vec vise od godinu dana.sex je snjim nesto ludo.uvek izmisli nesto novo,uzbudljivije,nesto neverovatno,sto mladji nemogu postici.