M
mala1983bgd
Gost
Htela bih nesto da cujem i na ovu temu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitagora:Jel znas ono kad pita Haso Muja:
...!"
blondi:Pitagora:Jel znas ono kad pita Haso Muja:
...!"
Pitagora za viceve imaš forum Humor, a tvoj post če biti izbrisan.
A ni najsladje... :wink:Koko:Moj ti je savet da ti malo probas sa nekom "vockom"
koja nije zabranjena. Nije zabranjeno voce uvek najlepse
Koko:Ribice_,sorry ali ti ocigledno imas neki problem kada te privlaci sex sa ozenjenima. Ne razumem sta te privlaci,da budes odbacene kao krpa posle sexa,a on zadovoljan vraca zeni i deci?! Mislim,stvarno to ne razumem....
Anonymous:Koko:Ribice_,sorry ali ti ocigledno imas neki problem kada te privlaci sex sa ozenjenima. Ne razumem sta te privlaci,da budes odbacene kao krpa posle sexa,a on zadovoljan vraca zeni i deci?! Mislim,stvarno to ne razumem....
Ko ima problem?Ona ili ti? Ozenjeni muskarci mogu mnogo vise neznosti i ljubavi da pokazu upravo iz razloga sto mozda nemaju srecan brak.Ne razumem:ODBACI TE KO STARU KRPU? Pa zar to i momak ne moze da uradi,ili svejedno,cura momku,da ga jednostavno posle sexa kasira.
Gazdarica:Bolje bi im bilo da tu njeznost i ljubav daju svojoj zeni i tako pokusaju da poprave svoj brak...
Anonymous:Zakljucak: Ja ozenjen,volim svoju zenu i postujem Bogami kao majku svoje dece,ali cu uvek kad mogu uzeti tri boda na stranu.A Vi kako hocete,filozofirajte......
Svako naravno pravi svoj izbor u zivotu... Ako tebi tako odgovara, ko smo mi da ti sudimo... Samo, nadam se da pritom pazis da tvoja porodica ne trpi, zbog tog svrljanja sa strane...Anonymous:Zakljucak: Ja ozenjen,volim svoju zenu i postujem Bogami kao majku svoje dece,ali cu uvek kad mogu uzeti tri boda na stranu.A Vi kako hocete,filozofirajte......
Ova tema bi se mogla zvati i Sex sa udatim ženama. O prevari je dosta rečeno.Ja prevaru ne opravdavam. Mislim da ona u svakom slućaju nekog povrijeđuje, muža, ženu ili onog trećeg. Nekog će kad tad da zaboli.Gazdarica:Svako naravno pravi svoj izbor u zivotu... Ako tebi tako odgovara, ko smo mi da ti sudimo... Samo, nadam se da pritom pazis da tvoja porodica ne trpi, zbog tog svrljanja sa strane...Anonymous:Zakljucak: Ja ozenjen,volim svoju zenu i postujem Bogami kao majku svoje dece,ali cu uvek kad mogu uzeti tri boda na stranu.A Vi kako hocete,filozofirajte......
I kako bi se osjecao, ako bi tvoja supruga to isto radila...? Voljela bih kada bi iskreno odgovorio na to pitanje...
vila_raviojla:Anonymous:Zakljucak: Ja ozenjen,volim svoju zenu i postujem Bogami kao majku svoje dece,ali cu uvek kad mogu uzeti tri boda na stranu.A Vi kako hocete,filozofirajte......
Kako to volis svoju zenu bas me zanima ,kad uzimas bodove sa strane?Jel u gostima? :?
Postujes je kao majku svoje dece? A kao osobu? Neee...
Ja da sam ti zena ,kicmu bi ti polomila a tek toj rasturacici brakova ...grrrr![]()