J
jedna
Gost
Sta mislite o sexu sa dva brata? Prvo sa jednim pa sa drugim!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I STA SAD? ETO VRATILA SE NA FRH.Lord of Chaos:....da je vratimo na vrh.....
Je*ote koji je ovo frik !? Kakav je ovo pomračeni um !? Šta li se sve krije u njegovom izveštačenom, malenom mozgu !?Lord of Ass:... istripovao sam se da se radi o tvojoj rodjenoj braci ...
d1:muskarci ponekad sanjaju o sexu sa bliznakinjama (koje naravno moraju biti i sestre) pa ne vidim gde je razlika
Incognito:Ma i ja bih sa sestrama vrlo rado :wink:
d1:muskarci ponekad sanjaju o sexu sa bliznakinjama (koje naravno moraju biti i sestre) pa ne vidim gde je razlika
Hmm... jos nisam cuo za bliznakinje koje nisu sestre... no, sta ces, covek nauci ponesto novo svakog dana
:wink:
Lord of Chaos:Nemam bas formirano misljenje po tom pitanju, ali me interesuje svrha ili motiv necega takvog? Ako je u vezi sa prvim bratom bilo nekih emocija sa njegove strane, onda ce on biti povredjen takvim cinom. Ako je bilo emocija sa njene strane koje su izneverene, motiv je verovatno neka osveta (po meni glupa osveta, jer u celoj prici gubi samo devojka)....U principu, sve zavisi od situacije, trebalo bi znati malo vise detalja....
sanja:a sta je sa ostalim muskim clanovima njihove familije?
Incognito:Ma i ja bih sa sestrama vrlo rado :wink:
Hmm... jos nisam cuo za bliznakinje koje nisu sestre... no, sta ces, covek nauci ponesto novo svakog dana
:wink:
jedna:Sta mislite o sexu sa dva brata? Prvo sa jednim pa sa drugim!
:shock: incest???? fuj, bljak... izvini ali to mi baš ne zvuči normalno samo moje mišljenjeXiX:jedna:Sta mislite o sexu sa dva brata? Prvo sa jednim pa sa drugim!
a sa rodjenim