S
Sarah
Gost
Da li to ikako moze da bude "dobra ideja"?!
I koliko je to psihicki/emotivno opasno?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sarah:Da li to ikako moze da bude "dobra ideja"?!
I koliko je to psihicki/emotivno opasno?![/quote
Uradi to, i saznaćeš odgovor!!!!!!!!!!!
Jasminnn:To je veoma poželjna okolnost
Samo ti se sex sa bivšom tako usladi da nemam reči
Sarah:Cak i ako zbog toga mozda zrtvujes sadasnju (relativno stabilnu) vezu?!
I ako imas svaki razlog da svog bivseg mrzis?
U takvim situacijama, na kraju uvek ostanes sam, zar ne?!
I zasto je to onda i dalje tako neodoljivo?!
I zasto je to onda i dalje tako neodoljivo?![/quote
Hmmmmmm...stoji tvoje razmisljanje kao ispravno Sarah.Moje neko iskustvo je malo specificno.Ona je u Kuvajtu,pa kad dodje jednom u 5 god.bude zaista lepo.Svoju zenu postujem,a ljubav,da li je volim?Opet moje razmisljanje:Naravno da je volim(svoju zenu mislim) ali to vishe nije ona ljubav od pre 18god.To je vec navika postala.Ima jedna narodna koju ne bih sada ovde da citiram,ali je do zla Boga istinita.
DON:Sarah:Cak i ako zbog toga mozda zrtvujes sadasnju (relativno stabilnu) vezu?!
Hmmmmmm...stoji tvoje razmisljanje kao ispravno Sarah.Moje neko iskustvo je malo specificno.Ona je u Kuvajtu,pa kad dodje jednom u 5 god.bude zaista lepo.Svoju zenu postujem,a ljubav,da li je volim?Opet moje razmisljanje:Naravno da je volim(svoju zenu mislim) ali to vishe nije ona ljubav od pre 18god.To je vec navika postala.Ima jedna narodna koju ne bih sada ovde da citiram,ali je do zla Boga istinita.
ovo je jako zanimljivo, ljudska pohlepa ne poznaje svoje granice, ona se tih granica samo boji, kad prestane da se boji e onda je zeznuto.
Gazdarice, H V A L A. Ovakav savjet mi najvise odgovara. Ja sam vaga u horoskopu, dakle neodlucna. Potreban je neko sasvim neutralan da ma posavjetuje. Gazdarice, poslusacu Te !Gazdarica:Draga Ljiljana, a sta imas od tolikog ponosa, osim sto, kao sto i sama kazes, zivot prolazi...???
Ako nesto zelis, onda se i bori za to... Cak i ako ne uspijes u svojim nastojanjima, bar znas da si pokusao... Nema pitanja - sta bi bilo, kad bi bilo...
DON:Jasminnn:To je veoma poželjna okolnost
Samo ti se sex sa bivšom tako usladi da nemam reči
...Ama u potpunosti se slazem!Samo je uvek josh bolje,josh pohotnije...mmmmmmmmmmm
DON:Sarah:Cak i ako zbog toga mozda zrtvujes sadasnju (relativno stabilnu) vezu?!
Pa prijatelju , o cemu to pricas? Pa zar si stvarno ocekivao da ljubav posle 18 godina bude ista? Pogledaj se u ogledalu pa reci da li si i ti onaj isti od pre 18 godina?Ljubav menja svoje oblike stalno ali to ne znaci da je manje vredna posle tolikih godina!!! i tebe je tvoja zena prvo volela kao decka pa kao muza pa verovatno i kao oca svoje dece (ako ih imate)i da ne nabrajam dalje.Da li ti je palo napamet da je deo i tvoje krivice sto osecas da to "nije ona ljubav" ili jos bolje sta ako tvoja zena resava tu "naviku" na isti nacin kao i ti, onda se stvarno upitajte zasto ste jos uvek u braku?
Sarah:Da li to ikako moze da bude "dobra ideja"?!
Tamara:Sarah:Da li to ikako moze da bude "dobra ideja"?!
Seks sa bivsim? Zasto da ne?! On te vec dovoljno poznaje da zna sta volis. Naravno, zaboravi na emocije.
baby blueAnonymous:Sarah:Cak i ako zbog toga mozda zrtvujes sadasnju (relativno stabilnu) vezu?!
ako mrzis bivseg-nisi ravnodusna;ako nisi ravnodusna-negde ti je stalo..ok,privlaci te idalje manje vise tu je sex sa bivsim neizbezan ali i sladak bas kao sex pomirenja..samo ovde trebas da shvatis da je to samo to i da furas dalje.preduboke emocije ostavi kod kuce.ako si nacisto sa sobom i raznoraznim ocekivanjima ok kombinacija (kad su vec sve druge propale..![]()
![]()