nemoj...pitace te staros gde ti je bila mladost...(joj nejzad da upotrebim i ja ovu poslovicu) !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
majcheki:Ne znam, ja sam ovo samo pomenula kao primer šta sve ostavlja dobar utisak - a to je jednom rečiju sve onako, fino nakapkano pipetom nežnosti i samopouzdanja
Meni se činio i pomalo razmažen - ma bre ja bih bila ultra razmažena da sam na njegovom mestu, znaš ono - jeste, ima šta oće - izgleda kao da je ispao iz nekog grčkog mita a ne buđavog turističkog grada a dolazi ovde u ovu džunglu i to sam samcijat kao zbog neke tamo mene - kakvih manje, više sličnih ima na svakom koraku
... U ostalom kao da je i bitno. Čini da se osetiš posebnom, drugačijom, jedinstvenom - pa ti stavlja mašti na volju ostalo.
E, ja sam malo blesava danas pošto sam sinoć ponovo izbombardovana porukama... Eto, nije ni došao a već kao da je tu. Još nisam upoznala neku osobu ovde koja tako deluje na okolinu![]()
Milly73:Ajd` ti lepo ovako: ako ti se seksa za 1 noc ti unajmi "profesionalku", a ako hoces ljubav, vezu, nesto ozbiljnije, onda nemoj odmah da skaces na devojku, nego polako, pa bar znas na cemu si.
Dobro, ja malo pametujem ali sam morala da se ubacim!
Pa ništa, da nabavim RAID?esperanca137:ma covek je komarac,njemu devojka ne treba,
zato se tako i ponasa8)
ti si resila da me osakatis ovih dana, jel?majcheki:Pazi znaš gde ćeš da nađeš one cice koje jedva čekaju da ti je daju, nemoj da se foliraš
sad sam se vec zabrinula za tebe..g-rock:ma nije bas toliiiiko losa situacija........nego skinem devojku i da joj svucem recimo gacice i nastavim logicnim tokom, ona kaze> e, aj nemoj sada molim te.......nesto sam se.......
a grudi do tada ne da sam ispipao, nego izbalavio za medaljutakva situacija!!!
![]()
Artinve:uf...ova esperanca ima secivo u pogledu...mislim da bih pao vec prvo vece uz crtace
ops:
Gazdarica:Dzebi ga g-rock, moras da budes smeker... Toj ti je toj...