sex prvo vece

Pa gogi, ja sam ti još onda rekla da ti nemaš stav nekog zavodnika ili kako već, baš si nekako ,,ortak'' i na prvi pogled se vidi da bi cica pored tebe na krevetu mogla da preleži celu noć a da se ništa ne dogodi :lol:

majcheki:
Pa gogi, ja sam ti još onda rekla da ti nemaš stav nekog zavodnika ili kako već, baš si nekako ,,ortak'' i na prvi pogled se vidi da bi cica pored tebe na krevetu mogla da preleži celu noć a da se ništa ne dogodi :lol:

dooobro............a sad idem lagano do brankovog mosta, da skocim pored reke:(

E gogi, pri prvom susretu lik može da kresne cicu samo ako je cici do toga u tom trenutku iz bilo kojih razloga, potreba ili pobuda . Od tebe to malo zavisi, ne uopšte ali jako malo - samo nisi imao sreće i to je to.
A ko da je i bitno...

Betty:
poreds reke, to je kul
pravo u kafanu Promaja - na pivo :lol:

ama, Groče, ja te ne izbegavam nego ne gajim drugare a ***** mi ne treba :P
a nismo ni kolehe, a bla bla.....ma šta...

hahahahahahhaha..koja si ti ludaca..ubi coveka u pojam..nisu drugari cvece da se gaje, bre:mrgreen:

ps.a topic mu je..smehotresan:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

znaci, ne kontam problematiku, bas:roll:
al ja sam matora8-)

Pa prvo vece dobijes samo ponekad. Ne cesto. U stvari, veoma retko... ali zato sutra uvece... :evil:

... ej, G-rock el znas sta vole?

Sledecu foru... Kao dovezes je kuci... pa napravis savrsen trenutak za kiss, nesto improvizujes da se mala nasmeje od srca, pa onda naglo prekines osmeh i malo, samo malo joj se priblizis, cisto da vidis da se uznemirila i da se ukocila... onda joj polako poljubis ruku i kazes... laku noc.. najdubljim glasom kojim mozes. Uz svoj najlepsi osmeh u nagovestaju... Direktan kontakt ocima iskosa...
I odes...
A onda... minut kasnije... posaljes joj sms... dakle, "ti si najlepsa devojka koju sam imao prilike da sretnem ove godine... hvala ti za savrseno vece... i nesto sam shvatio... umrecu ako te ne poljubim veceras. Vratio sam se i stojim pred tvojim ulazom."
(najbolje da imas tu poruku snimljenu u telefonu da ne gubis vreme na kucanje)
10 sec kasnije je sisla nasmejana... poljubis je (iskusno - onako kako sam to opisao na temi o poljupcu "pita me jedan klinja") pomazis nezno, nezno polako po obrazu, dotaknes joj kosu, tiho uzdahnes i odes... bez reci... i to je to... sledece vece ces da poentiras... the end.

commodore:
Pa prvo vece dobijes samo ponekad. Ne cesto. U stvari, veoma retko... ali zato sutra uvece... :evil:

Sledecu foru... Kao dovezes je kuci... pa napravis savrsen trenutak za kiss, nesto improvizujes da se mala nasmeje od srca, pa onda naglo prekines osmeh i malo, samo malo joj se priblizis, cisto da vidis da se uznemirila i da se ukocila... onda joj polako poljubis ruku i kazes... laku noc.. najdubljim glasom kojim mozes. Uz svoj najlepsi osmeh u nagovestaju... Direktan kontakt ocima iskosa...
I odes...
A onda... minut kasnije... posaljes joj sms... dakle, "ti si najlepsa devojka koju sam imao prilike da sretnem ove godine... hvala ti za savrseno vece... i nesto sam shvatio... umrecu ako te ne poljubim veceras. Vratio sam se i stojim pred tvojim ulazom."
10 sec kasnije je sisla nasmejana... poljubis je (iskusno - onako kako sam to opisao na temi o poljupcu "pita me jedan klinja") i to je to... sledece vece ces da poentiras... the end.

kakav flesssssssssssss

commodore:

I odes...
10 sec kasnije je sisla nasmejana... poljubis je (iskusno - onako kako sam to opisao na temi o poljupcu "pita me jedan klinja") pomazis nezno, nezno polako po obrazu, dotaknes joj kosu, tiho uzdahnes i odes... bez reci... i to je to... sledece vece ces da poentiras... the end.
koliko dr ka nje oko malo pi c ke :shock:

prvo, drugo, treće..... stoto... svejedno
nemam pojma zašto ljudi broje

za sex je nužno prepuštanje partneru, dakle beskrajno poverenje... ne znam kako sex može biti dobar bez toga
znači... kako bre prvo veče?

Moje mishljenje (koje ne moras da cenish ;) ) je da ako su vetj doshle do stana i upale u krevet sigurno htele sex, a posle ili ih je stigla griza savesti, neki strah ili ti dragi moj u necemu gresish... :)
Ne skachi po njima bwe!

Back