bem ti sunce........u tom pravu nisam razmisljo.........nikako:shock::shock::shock:tasicka:mozda hoce da pricate:wink: ?

mada ne veruje, sigurno bi se malo vise branile:shock:

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
bem ti sunce........u tom pravu nisam razmisljo.........nikako:shock::shock::shock:tasicka:mozda hoce da pricate:wink: ?
majcheki:Pa gogi, ja sam ti još onda rekla da ti nemaš stav nekog zavodnika ili kako već, baš si nekako ,,ortak'' i na prvi pogled se vidi da bi cica pored tebe na krevetu mogla da preleži celu noć a da se ništa ne dogodi![]()
g-rock:dooobro............a sad idem lagano do brankovog mosta, da skocim pored reke![]()
sta, mislis bolje je ono celo jutro lagano i tempirano:? ili vise onako povremeno da pitam> a sada.......a sada........a sada...... a sada.....a sada.....tasicka:probaj samo da prvo vece ne navaljujes ko manijak..i videces..dace nego sta ce!:wink:
Betty:poreds reke, to je kul
pravo u kafanu Promaja - na pivo![]()
ama, Groče, ja te ne izbegavam nego ne gajim drugare a ***** mi ne treba
a nismo ni kolehe, a bla bla.....ma šta...
commodore:Pa prvo vece dobijes samo ponekad. Ne cesto. U stvari, veoma retko... ali zato sutra uvece...
... ej, G-rock el znas sta vole?
Sledecu foru... Kao dovezes je kuci... pa napravis savrsen trenutak za kiss, nesto improvizujes da se mala nasmeje od srca, pa onda naglo prekines osmeh i malo, samo malo joj se priblizis, cisto da vidis da se uznemirila i da se ukocila... onda joj polako poljubis ruku i kazes... laku noc.. najdubljim glasom kojim mozes. Uz svoj najlepsi osmeh u nagovestaju... Direktan kontakt ocima iskosa...
I odes...
A onda... minut kasnije... posaljes joj sms... dakle, "ti si najlepsa devojka koju sam imao prilike da sretnem ove godine... hvala ti za savrseno vece... i nesto sam shvatio... umrecu ako te ne poljubim veceras. Vratio sam se i stojim pred tvojim ulazom."
(najbolje da imas tu poruku snimljenu u telefonu da ne gubis vreme na kucanje)
10 sec kasnije je sisla nasmejana... poljubis je (iskusno - onako kako sam to opisao na temi o poljupcu "pita me jedan klinja") i to je to... sledece vece ces da poentiras... the end.
koliko dr ka nje oko malo pi c ke :shock:commodore:Pa prvo vece dobijes samo ponekad. Ne cesto. U stvari, veoma retko... ali zato sutra uvece...
... ej, G-rock el znas sta vole?
Sledecu foru... Kao dovezes je kuci... pa napravis savrsen trenutak za kiss, nesto improvizujes da se mala nasmeje od srca, pa onda naglo prekines osmeh i malo, samo malo joj se priblizis, cisto da vidis da se uznemirila i da se ukocila... onda joj polako poljubis ruku i kazes... laku noc.. najdubljim glasom kojim mozes. Uz svoj najlepsi osmeh u nagovestaju... Direktan kontakt ocima iskosa...
I odes...
A onda... minut kasnije... posaljes joj sms... dakle, "ti si najlepsa devojka koju sam imao prilike da sretnem ove godine... hvala ti za savrseno vece... i nesto sam shvatio... umrecu ako te ne poljubim veceras. Vratio sam se i stojim pred tvojim ulazom."
(najbolje da imas tu poruku snimljenu u telefonu da ne gubis vreme na kucanje)
10 sec kasnije je sisla nasmejana... poljubis je (iskusno - onako kako sam to opisao na temi o poljupcu "pita me jedan klinja") pomazis nezno, nezno polako po obrazu, dotaknes joj kosu, tiho uzdahnes i odes... bez reci... i to je to... sledece vece ces da poentiras... the end.
hanibal77:koliko dr ka nje oko malo pi c ke :shock:
commodore:I ne zaboravi - uvek drzi kontakt ocima... iskosa i sa visine...
commodore:![]()
![]()
...
Espi to gledanje se tako radi samo u tom trenutku... Nemoj da iskaces... Inace jeste gledanje frontalno... ali tad, tad ide samo ispod oka...![]()