ewo jedne situacije koja je kod mene vec postala pravilo> zezanje u gradu, pice devojka i ja se zgotivimo.........swe do jutra, kada zagrljeni odemo do mene kuci i........prvo vece, ali skoro swe devojke nisu bile raspolozena za sex......kao umorna sam ili dobila sam, ajd sutra ili sledeci put......:-(
swe ovo mi ne bi previse smetalo da ja znam sta to znaci i kako da se ponasam.....ponekad kada joj bas mnooooogo dosadim
odluci da mi da, ali se ja osecam ko mlad majmun dok skacem po njoj i molim.......
znaci sta da radim u tom trentku, zapravo sta devojke zele i ocekuju> da ostavim dewojku da spava i da se odmori ili pak da joj dosadjujem ili kukam, molim.....postoji li neki skriveni motiv:?
tripujem da je nemoguce da su bas sve devojke samo prvi put neraspolozene ili su dobile ili vec nesto smisle.....
devojke budite iskrene, da li je to neka fora?
swe ovo mi ne bi previse smetalo da ja znam sta to znaci i kako da se ponasam.....ponekad kada joj bas mnooooogo dosadim

znaci sta da radim u tom trentku, zapravo sta devojke zele i ocekuju> da ostavim dewojku da spava i da se odmori ili pak da joj dosadjujem ili kukam, molim.....postoji li neki skriveni motiv:?
tripujem da je nemoguce da su bas sve devojke samo prvi put neraspolozene ili su dobile ili vec nesto smisle.....
devojke budite iskrene, da li je to neka fora?