- Poruka
- 126.806
retrogradna lapsi upala u ljubotinu kucuDanas cudan horoskop neki![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
retrogradna lapsi upala u ljubotinu kucuDanas cudan horoskop neki![]()
Nema ovdje privatne svojine. Sve je ovo naše. I kćerka je naša. I Ljubota je nečijiretrogradna lapsi upala u ljubotinu kucu![]()
Ako nisam u pravu, izvini. Tako mi izgleda. Poslao sam samo tri poruke od jutros na različitim temama i u svakoj si se javila sa citiranjem i ismejavanjem.Možda i grešim.Ja tebe pratim na forumu? Koji vam je jutros? Svi nadrndani, a mogu sve kada požele?!![]()
Ljubota, ti si zaboravio ono najbitnije sto se ocekuje od tebe jutrosAko nisam u pravu, izvini. Tako mi izgleda. Poslao sam samo tri poruke od jutros na različitim temama i u svakoj si se javila sa citiranjem i ismejavanjem.Možda i grešim.
Haha, jao ubiće me dame sa...Ljubota, ti si zaboravio ono najbitnije sto se ocekuje od tebe jutros![]()
ma zaljubljena je u tebe ali ne zeli ni sebi to da prizna...Ako nisam u pravu, izvini. Tako mi izgleda. Poslao sam samo tri poruke od jutros na različitim temama i u svakoj si se javila sa citiranjem i ismejavanjem.Možda i grešim.
seks bez veze?Ljubota, ti si zaboravio ono najbitnije sto se ocekuje od tebe jutros![]()
Griješiš Karbo. Dosadno mi, nema ljudi na forumu, pa se moram uključiti i u glupe teme i sa svim i svačim. Nije do mene.Ako nisam u pravu, izvini. Tako mi izgleda. Poslao sam samo tri poruke od jutros na različitim temama i u svakoj si se javila sa citiranjem i ismejavanjem.Možda i grešim.
Ma nije to. Nemam sisa. Mislim imam. Ali nemam balone.ma zaljubljena je u tebe ali ne zeli ni sebi to da prizna...
Tabe, takva vremena došla. Ovde je dovoljno da izvedeš damu na kafu, piće ili neku večeru, da budeš pozitivan i duhovit, da njoj bude lepo veče i sex se podrazumeva. Sutra te neće zvati da ti ne dosađuje, ali će izaći na svaki tvoj budući poziv.seks bez veze?![]()
I ti bi Tab-a izveo? Ja i ptica smo zaprepaštene!Tabe, takva vremena došla. Ovde je dovoljno da izvedeš damu na kafu, piće ili neku večeru, da budeš pozitivan i duhovit, da njoj bude lepo veče i sex se podrazumeva. Sutra te neće zvati da ti ne dosađuje, ali će izaći na svaki tvoj budući poziv.
Ne znam iz kog konteksta si ovo izvukla, al ajI ti bi Tab-a izveo? Ja i ptica smo zaprepaštene!
Tab, ne javljaj se na poziv.![]()
Hahaha..Pa jestea sta bi drugo i rekao hero seks..ne zoves se hero date![]()
Pa jeste hahaha sta bi drugo i rekao hero seks..ne zoves se hero date![]()
kad rece starijeŠta je starije, kokoška ili jaje![]()
kod tebe zavisi od konjaMislim da tu nema nekog univerzalnog pravila. Kod mene lično zavisi od muškarca i šta hoću u tom trenutku svog života.
Она то тако иначеAko nisam u pravu, izvini. Tako mi izgleda. Poslao sam samo tri poruke od jutros na različitim temama i u svakoj si se javila sa citiranjem i ismejavanjem.Možda i grešim.
imam ali ne ljubota gabaritneMa nije to. Nemam sisa. Mislim imam. Ali nemam balone.![]()
![]()
Трајала 15 годинаNajduža veza poslije 2 sata? Dobar si.![]()