Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 73.725
Da te ne demaskiram?Ajde ti malo na politiku nazad![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te ne demaskiram?Ajde ti malo na politiku nazad![]()
Ne znam koji pdf tebi da preporucimnisi ti samo jos srela takvu osobu
sto ne valja..bolje da si je srela u mladosti..sad ces sebi jednog dana iskomplikovati zivot..i setices se ovih mojih reci koje ces sad olako odbaciti.
na osnovu ovog sta pises ne znam koga jesi ali pouzdano znam koga nisiNe znam koji pdf tebi da preporucim
Kako ti znas koga sam ja srela ili nisam![]()
Budi fer tolikoDa te ne demaskiram?![]()
pa ne znam dal si nekad imala sex a da nije bila veza?Da zanemarimo svest koju imamo.![]()
Vau.na osnovu ovog sta pises ne znam koga jesi ali pouzdano znam koga nisi
ijuuu sta ti pitas boze me oprosti..pa ne znam dal si nekad imala sex a da nije bila veza?
andja je to lepse upakovala u prethodnom postuVau.
Sta sad ovo znaci?
Najduža veza poslije 2 sata? Dobar si.Најдужа веза, са браком и децом, је кад сам имао секс после два сата на првом изласку
А кад сам се шетао по месец дана на крају не би било пуно.
pa ne znam dal si nekad imala sex a da nije bila veza?
Volim te samo što nikada slagao ne bi!joooj kad to kazes.. pricala mi bivsa devojka kako se njena drugarica jedno jutro probudila sa isecenom kosom..tip joj je ladno dok je spavala isekao dobrano kosu
I ja isto, kada zažmirim mogu sve da imam. Ali neću, otvorim oči poslije sat vremena.Ja na sreću, ili nesreću, mogu da imam šta poželim, i kad god poželim i sex i vezu.Kad sam bio tinejdžer, maštao sam o ovome, a sad mi to više nije toliko ni važno. Definitivno starim.
to sto ne verujes ne znaci da se nije desilo a da te ubedjuem ne pada mi na pamet.Volim te samo što nikada slagao ne bi!![]()
Ne znam zašto me pratiš po forumu a sumnjaš u sve što napišem. Nikakvog interesa nemam da bih ikog lagao ovde.I ja isto, kada zažmirim mogu sve da imam. Ali neću, otvorim oči poslije sat vremena.
Kako je rizicno ako nema sta da se izgubi?koliko puta posle razvlacenja nije doslo do sexa?sto ne znaci da niste jedno za drugo nego ste predugo mlatili praznu slamuSuviše je rizično uletati u seks bez upoznavanja i na brzinu.
Kako nema šta da se izgubi? Mir? Zdravlje?Kako je rizicno ako nema sta da se izgubi?koliko puta posle razvlacenja nije doslo do sexa?sto ne znaci da niste jedno za drugo nego ste predugo mlatili praznu slamu
To niko ne moze da ti kaze i objasni.a sta znaci uopste veza pa seks?
koliko ta veza treba da traje?
..jel ono ima neki vremenski rok veze pa da se kresnete.. tipa u subotu smo poceli vezu, nema seksa do sledeceg petka
ili ulazite u vezu da bi ste se kresnuli pa posle par dana izdjes iz veze?![]()
Nije jedini ali je jedino bitan za opstanak i napredak,sexom se ne gubi mir i zdravlje nego bas izvoljevanjem i zavlacenjemKako nema šta da se izgubi? Mir? Zdravlje?
Ok, ako ti je seks jedini cilj, onda nema smisla čekati.
Ja tebe pratim na forumu? Koji vam je jutros? Svi nadrndani, a mogu sve kada požele?!Ne znam zašto me pratiš po forumu a sumnjaš u sve što napišem. Nikakvog interesa nemam da bih ikog lagao ovde.
Danas cudan horoskop nekiJa tebe pratim na forumu? Koji vam je jutros? Svi nadrndani, a mogu sve kada požele?!![]()