Psihologue:I meni je drago shto je njemu bilo lepo ali ne kapiram gde su dizgine ispushtene?
Deca, pare, svakodnevni problemi, at the end: sustinska razlika u kapiranju zivota, univerzuma i svega ostalog. Imati ili biti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:I meni je drago shto je njemu bilo lepo ali ne kapiram gde su dizgine ispushtene?
Petar_Pan:Pa... ipak mislim da bi bar jedno pice hteo da popijemo pre... minimum... Nekako mi bezveze(hladno) da neku sa kojom nisam ni 2 reci progovorio, o kojoj ne znam bas nista... ne bi bio neki poseban filing... bar taj prvi put... o opustenosti da ne govorim...
Takodje...mammy:...u medjuvremenu sam shvatila da sam too complicated za to i odustala od svojih mastarija....
LUDICA:Takodje...
U principu, ni u jednu takvu avanturu nisam, niti bih uletila a da sam sigurna da ga vise necu vidjeti niti biti s njim(ne racunam kategorije poznatih zgodnih tipova, jer nam, pak oni i nisu tako nepoznati, na neki nacin).
Nije mi se do sad desila ta strast na prvi pogled, vise se lozim na neke druge stvari, koje se ne javljaju pri prvom kontaktu.
To mi vise lici na muski mentalni sklop.
Ako mi je neko toliko privlačan, sigurno.BigBrother:Svidi vam se neko na prvi pogled, da li ste spremni stupiti ...
BigBrother:Svidi vam se neko na prvi pogled, da li ste spremni stupiti u instant (acme) sex, a znate sigurni da se vise necete sresti?
Ne kazem nikad, ali do sad nisam dozivjela strast na prvi pogled, vise me pali originalnost, a do sad nisam naisla ni na jedan posebno originalan prvi pogledistrazivach:Nikad ne reci nikad
Mozda zato sto nisi upznala pravog coveka za tomammy:meni je ta ideja bila super kad sam bila mladja....(nikad se nisam usudila na takvo nesto)
prosto sam mastala da jednostavno vidim tipa, da ga zazvaljim i da se negdje ******** bez upoznavanja, obecavanja i ostalih gluposti...
u medjuvremenu sam shvatila da sam too complicated za to i odustala od svojih mastarija....
BigBrother:Svidi vam se neko na prvi pogled, da li ste spremni stupiti u instant (acme) sex, a znate sigurni da se vise necete sresti?
blondi:uradila jednom - i nimalo mi nije zao 8)
GalebDzonatan:femme mortelle 8-)
iluzionista:'oš reći: femme fatale?
pa dok planiras nije to TO... ipak je to akt spontanosti i trenutka i mogu reci sigurno ostavlja utisak 8)Gryphon:Pa to zvuzi odlicno, samo mi nikad nije poslo za rukom
Gryphon:Pa to zvuzi odlicno, samo mi nikad nije poslo za rukom
blondi:pa dok planiras nije to TO... ipak je to akt spontanosti i trenutka i mogu reci sigurno ostavlja utisak 8)
blondi:pa dok planiras nije to TO... ipak je to akt spontanosti i trenutka i mogu reci sigurno ostavlja utisak 8)