Sex na "prvi pogled"?

Pa... ipak mislim da bi bar jedno pice hteo da popijemo pre... minimum... Nekako mi bezveze(hladno) da neku sa kojom nisam ni 2 reci progovorio, o kojoj ne znam bas nista... ne bi bio neki poseban filing... bar taj prvi put... o opustenosti da ne govorim...

mammy:
...u medjuvremenu sam shvatila da sam too complicated za to i odustala od svojih mastarija....
Takodje...
U principu, ni u jednu takvu avanturu nisam, niti bih uletila a da sam sigurna da ga vise necu vidjeti niti biti s njim(ne racunam kategorije poznatih zgodnih tipova, jer nam, pak oni i nisu tako nepoznati, na neki nacin).
Nije mi se do sad desila ta strast na prvi pogled, vise se lozim na neke druge stvari, koje se ne javljaju pri prvom kontaktu.
To mi vise lici na muski mentalni sklop.

LUDICA:
Takodje...
U principu, ni u jednu takvu avanturu nisam, niti bih uletila a da sam sigurna da ga vise necu vidjeti niti biti s njim(ne racunam kategorije poznatih zgodnih tipova, jer nam, pak oni i nisu tako nepoznati, na neki nacin).
Nije mi se do sad desila ta strast na prvi pogled, vise se lozim na neke druge stvari, koje se ne javljaju pri prvom kontaktu.
To mi vise lici na muski mentalni sklop.

Nikad ne reci nikad

mammy:
meni je ta ideja bila super kad sam bila mladja....(nikad se nisam usudila na takvo nesto)
prosto sam mastala da jednostavno vidim tipa, da ga zazvaljim i da se negdje ******** bez upoznavanja, obecavanja i ostalih gluposti...
u medjuvremenu sam shvatila da sam too complicated za to i odustala od svojih mastarija....
Mozda zato sto nisi upznala pravog coveka za to :)

Back