Sex na "prvi pogled"?

McMillan:
Ne mogu da verujem da opravdavaš kres varijante.
A da on tebe prevari, oči bi mu iskopala.
I još, kao, da te ne opterećuje time što mu smeta???? Kao, baš te briga da li će njemu to da smeta, ali samo da te ne smara s time? I kao, voliš ga?
Ja tebe ne razumem.
Ti si slika i prilika žena na koje je Sinnke kivan. I ne zameram mu.

Milance, ja kad volim, onda zaista volim, ne zajebavam se. A to izmedju ostalog, podrazumeva da volim da je toj osobi lepo i dobro i da uziva i da se dobro provodi. Uopste ne gajim iluziju da mu ja predstavljam jedini izvor zadovoljstva u zivotu. Ako pozeli da bude sa nekom drugom, ja nemam nista protiv, sve dotle dok se zna ko je Hanuma (pridrzavam si pravo na mrvu sujete i samovaznosti). Naravno, istu vrstu "slobode" zahtevam i za sebe. I naravno, da nema lazi. Volim da znam.
Da je lako, nije. Bilo je situacija kad udaram glavom o zid i grizem nogu od stola dok on vikend provodi sa drugom, ali mi je na kraju drago sto je njemu bilo dobro. I nikad mu necu prebaciti to sto je bio sa ovom ili onom, niti mu trkeljisati po mobilnom, niti mu preturati po dzepovima ili slicne gluposti.
Ako sam uspela da pojasnim....

To mi kazi one4me, dacu ti nadimak all4you... to je bas ono sto sam hteo da cujem, kada bih moja devojka bila kao ti bio bih jos srecniji neg sto jesam, ali na zalost po prilicno je ljubomorna i to je jedino sto mi smeta...... ali zato ona mene neizmerno voli jer joj dajem slobodu, ali njoj to nije potrebno i siguran sam da je to razlog sto ona mene voli vise nego ja nju....

McMillan:
Ovo nema veze sa sistemima vrednosti, ova žena nema vrednost.
Idem dragi, znaš, da se kresnem sa onim slatkišem, ali, ne brini, dušice moja, pa voooolim ja tebe najviše na svetu. Ti si mi, znaš, ljubav mog života. Sa tobom se ne кaram, sa tobom volim ljubav. E, al' nemoj da mi kenjaš oko toga što se ja jеbavam okolo, znaš, ako mi to pomeneš, puj pike ne važi, ne volim te više...
:roll:

:) :) :) prilicno iskarikirano, ali da, tako nekako... Brak mi je tako funkcionisao celih 10 godina. Ja lepo najavim kad i gde i s kim... Sklonim klince kad njemu treba da dodje neka. Bilo i zajednickih akcija... Nazalost, druge stvari nisu funkcionisale pa smo se razveli, ali sa tim zaista nikad nikakvih problema nije bilo.

Ja ne smatram da sebi treba da dopuštaš da udaraš glavom ni u šta, osim uz ritam muzike. Zadovoljstvo... hmmm pa ima ih na sve strane, što mora da je traži u nečijem međunožju? Zajebi, al' ja te fore koje ti prodaješ ne kupujem, znaš. U pravu si samo u jednoj stvari. Ja što ne radim drugima ne želim da rade meni. Samim tim, kres varijante ne dolaze u obzir. I ja sam prilično ozbiljan kada volim, kao što vidiš. Ako mi je stalo. Ako ne, јebe mi se šta radi i sa kim... A to važi i za nju.
Hmmm, pa šta će mi onda ona... jel'da?

one4me:
:) :) :) prilicno iskarikirano, ali da, tako nekako... Brak mi je tako funkcionisao celih 10 godina. Ja lepo najavim kad i gde i s kim... Sklonim klince kad njemu treba da dodje neka. Bilo i zajednickih akcija... Nazalost, druge stvari nisu funkcionisale pa smo se razveli, ali sa tim zaista nikad nikakvih problema nije bilo.
Nisam pročitao ovaj tvoj post pre nego sam odgovorio na prethodni...
I, gle čuda, opet sam u pravu...
I ispalo je baš: "Koj' će mi ona..."
Ili koj' će mi on, ali se svodi na isto.
PS, da ne kenjam više, meni je onako opisan vaš brak BLJAK ali SKROUZ i, ne daj Bože da se moj brak (kad ga budem osnovao) završi da liči na ovo gore opisano...
PSS, mislim, nisam ništa loše mislio o tebi konkretno... Samo mi je pomisao o takvoj situaciji malo... hmmm...

Pa delite valjda nesto vise od sexa, majku mu? Kako sta ce ti? Da te voli, podrzi, razume, podeli s tobom svasta, na primer. Imam problem kada misli na drugu, a sa mnom je. Ne mora imati s njom nikakav fizicki kontakt. Ako to primetim, tad odlazim, jer onda vise ne vidim smisao. To ne znaci da ga vise ne volim. Ali to mi je granica.

McMillan:
Nisam pročitao ovaj tvoj post pre nego sam odgovorio na prethodni...
I, gle čuda, opet sam u pravu...
I ispalo je baš: "Koj' će mi ona..."
Ili koj' će mi on, ali se svodi na isto.
PS, da ne kenjam više, meni je onako opisan vaš brak BLJAK ali SKROUZ i, ne daj Bože da se moj brak (kad ga budem osnovao) završi da liči na ovo gore opisano...
PSS, mislim, nisam ništa loše mislio o tebi konkretno... Samo mi je pomisao o takvoj situaciji malo... hmmm...

Mislio si lose, priznaj... Napisa: ova zena nema vrednost... :)
No, ne ljutim se...
Ali razlicito funkcionisemo.
Ja znam ko sam i sta sam i kako reagujem u odredjenim situacijama. Znam da mi je tesko da se sudrzim kad mi "naleti" neko, a ista stvar je bila i sa njim. Onda smo se lepo dogovorili da ako ikad dodje do toga, lepo kazemo i ispricamo posle kako je bilo. A za 10 godina, desilo se, nekoliko puta njemu, nekoliko puta meni. I to je sasvim normalno. "Prevare" se desavaju, hteli mi to ili ne. Znali mi to ili ne.

Najvise bi mi smetalo da je sa mnom, a zeli drugu... Ali, ne bih mogla da podnesem ni fizicke prevare... Opet, ne vjerujem da je covjek u fizickom smislu monogamno bice...
I, sta uraditi onda?
Jedino da zajedno idemo u akcije...

one4me:
Milance, ja kad volim, onda zaista volim, ne zajebavam se. A to izmedju ostalog, podrazumeva da volim da je toj osobi lepo i dobro i da uziva i da se dobro provodi. Uopste ne gajim iluziju da mu ja predstavljam jedini izvor zadovoljstva u zivotu. Ako pozeli da bude sa nekom drugom, ja nemam nista protiv, sve dotle dok se zna ko je Hanuma (pridrzavam si pravo na mrvu sujete i samovaznosti). Naravno, istu vrstu "slobode" zahtevam i za sebe. I naravno, da nema lazi. Volim da znam.
Da je lako, nije. Bilo je situacija kad udaram glavom o zid i grizem nogu od stola dok on vikend provodi sa drugom, ali mi je na kraju drago sto je njemu bilo dobro. I nikad mu necu prebaciti to sto je bio sa ovom ili onom, niti mu trkeljisati po mobilnom, niti mu preturati po dzepovima ili slicne gluposti.
Ako sam uspela da pojasnim....

I meni je drago shto je njemu bilo lepo ali ne kapiram gde su dizgine ispushtene?

Citajuci vase postove palo mi je milion stvari i situacija na pamet. Redjale su mi se slike i misli u glavi.
Vec odavno sam shvatila da sam odrastanjem i sazrevanjem prosla kroz razne faze, i da su mi se sistemi vrednosti i nacela menjali tj korigovali vremenom.
Zakljucak svega je, da ma koliko mislili da sebi odnosno drugima necemo dozvoliti ovo ili ono, da cemo biti srecni i kad smo nesrecni, da nas nece boleti a boli do srzi, u svim situacijama nikada necemo znati kako cemo reaovati dok ih ne dozivimo.
Moje najsvezije iskustvo mi govori u prilog tome.
Jedino sto znam je da posle odredjene situacije mogu oprostiti, preci preko nje u cinjenicnom smislu, ali isto tako znam da necu nikada zaboraviti i da ce u meni ona tanka nit puci, i nista vise nece biti kao pre.

one4me:
Da ne pocinjemo po 1000000000 put na temu prevare...
Ljubav mog zivota ne moze da bude osoba koja ima problem sa mojim kres varijantama. Tacnije, moze da ima problem, ali sve dok mene ne opterecuje time, sve je ok. Ne lazem, pogotovo kad su te stvari u pitanju, a tek Breda mu ne bi precutala... :)

I jesi nasla nekog debila kome nije bitno sta ti radis sa strane?

A jel pod kres varijante mislis i dok si sa njim?

meni je ta ideja bila super kad sam bila mladja....(nikad se nisam usudila na takvo nesto)
prosto sam mastala da jednostavno vidim tipa, da ga zazvaljim i da se negdje ******** bez upoznavanja, obecavanja i ostalih gluposti...
u medjuvremenu sam shvatila da sam too complicated za to i odustala od svojih mastarija....

Back