BigBrother
Obećava
- Poruka
- 77
Svidi vam se neko na prvi pogled, da li ste spremni stupiti u instant (acme) sex, a znate sigurni da se vise necete sresti?
BigBrother:Pitanje je postavljeno, cekam odgovore.
Ja bolujem od BORINE bolesti "zaljubim sa 5-6 puta u roku od 3 minuta" - i svakoj bih dozvolio da me iskoristi.
Bez obzira sto imam dugu vezu i nisam vec odavno tinejdzer...
McMillan:Što, pa nije odlika tinejdžera da menjaju partnere...
Čak mislim da ovi matori to češće rade.
McMillan:Okay.
A, tebi se nije desilo da imaš ovakvu vrstu "susreta"?
BigBrother:Svidi vam se neko na prvi pogled, da li ste spremni stupiti u instant (acme) sex, a znate sigurni da se vise necete sresti?
BigBrother:Pitanje je postavljeno, cekam odgovore.
Ja bolujem od BORINE bolesti "zaljubim sa 5-6 puta u roku od 3 minuta" - i svakoj bih dozvolio da me iskoristi.
Bez obzira sto imam dugu vezu i nisam vec odavno tinejdzer...
i?sta?dodje Bred...bude malo zige-zage ...a ti izgubila zbog toga ljubav svog zivota?one4me:Desavalo se, nekada je bilo super, nakada potpuno bezveze. Sad, mislim da ne bih mogla...
Doduse...nikad ne reci nikad... Bred Pit... i to...
one4me:A sto bih izgubila ljubav svog zivota, aman? Pa i on bi prisustvovao... Slikao bi sve to, pa kad se hvalim po forumu, da imam i korpus delikates.
Ozbiljno, sto bih izgubila bilo koga zbog kres seme?
Ne mogu da verujem da opravdavaš kres varijante.one4me:Da ne pocinjemo po 1000000000 put na temu prevare...
Ljubav mog zivota ne moze da bude osoba koja ima problem sa mojim kres varijantama. Tacnije, moze da ima problem, ali sve dok mene ne opterecuje time, sve je ok. Ne lazem, pogotovo kad su te stvari u pitanju, a tek Breda mu ne bi precutala...![]()
McMillan:Ne mogu da verujem da opravdavaš kres varijante.
A da on tebe prevari, oči bi mu iskopala.
I još, kao, da te ne opterećuje time što mu smeta???? Kao, baš te briga da li će njemu to da smeta, ali samo da te ne smara s time? I kao, voliš ga?
Ja tebe ne razumem.
Ti si slika i prilika žena na koje je Sinnke kivan. I ne zameram mu.