Sex na prometnom mestu!

blondi:
ja i nisam perverzna :lol: - za mene public sex nije perverzan a i pojam perverzije shvatam kao "sve sto drugome ne prija", al se nesecam nikog kome nije prijalo :mrgreen:

PS: pesma nas je odrzala 8)

U potpunosti se slazem sa tobom. Mada, jasno mi je Blondi da ti jopet nisi razumela. Kada se kaze "drugome" ondk se misli na "public" tj. na one u prometu, a medju njima sigurno da ima mnogo onih kojima ne bi bilo prijatno da vide yebanje na ... u ...

P.S. Ubedjen sam da to u tvom slucaju ne vazi :mrgreen:

GalebDzonatan:
U potpunosti se slazem sa tobom. Mada, jasno mi je Blondi da ti jopet nisi razumela. Kada se kaze "drugome" ondk se misli na "public" tj. na one u prometu, a medju njima sigurno da ima mnogo onih kojima ne bi bilo prijatno da vide yebanje na ... u ...

Galebe, pa zar ti koristiš reč ''yebanje'' ... ccccc .. a ja mislila ti neki fin :)

GalebDzonatan:

pa "public" ne znaci da se tu<am usred bela dana na Presernovom trgu :shock:

u public se ubrajaju i sva inace takozvana prometna mesta koja su u tom trenutku "prazna" 8)

PS: vidi se da nisi procitao temu Public sex i o kakvim mestima i kada pricam ja!

da crtam a? ajd dobro 8)

npr. pasaza kojom dnevno prolazi masa ljudi sigurno nije mesto gde se ljudi skupljaju u 3 nocu ili moja cuvena avtobuska stanica :lol: - naravno da postoji sansa da tu neko prodje ali adrenalin daje dodatni car svemu tome :mrgreen:

da se razumemo mene ne uzbuduje to da me neko gleda na javnom mestu vec cinjenica da je to inace javno mesto i da bi mogo neko da me "uhvati" ne delu - srecom to mi se nije desilo - kako bi se osecala u tom slucaju ne znam jer nisam dozivela 8)

A možda je sve sex ,a ljubav je tu da oplemeni!!!

Prilozi

• 677.jpg
    677.jpg
    9,8 KB · Pregleda: 6
Fejs74:
Najbolji sex, (odnosno najviše adrenalina) sam imao kad je to bilo npr. u kabini na bazenu - nogice se vide ali ko je unutra morao bi čovek da sačeka 45 min.....u parku srednje škole u popodnevnoj smeni ličilo je na običnu "vatačinu" ali.....u liftu u kasne noćne sate.......na plaži oko 11h.......
A VI?
Ada je za to stvorena...provod na splavu a sex ispod splava...e bese nekad loooodilo....

Fejs74:
Najbolji sex, (odnosno najviše adrenalina) sam imao kad je to bilo npr. u kabini na bazenu - nogice se vide ali ko je unutra morao bi čovek da sačeka 45 min.....u parku srednje škole u popodnevnoj smeni ličilo je na običnu "vatačinu" ali.....u liftu u kasne noćne sate.......na plaži oko 11h.......
A VI?

Сексулано узбуђење на јавном месту сам једаред осетио. Беше то једном када смо са школо посетили Народни музеј где се налазио један кип голог мушкарца. Наравно видео му се и уд. Један сапатник из одељења није могао да одоли да не обухвати руком те хладне, савршено исклесане тестисе и пенис. Посматрао сам га како голица уд тог величанственог кипа осетивши при том необично узбуђење. Тада је у мени прокључала страст за оплођењем и парењем.

Иако се ипак нисам тада парио, сматрао сам то необичним сексуалним исксутвом на јавном месту.

Ха ха ха ха ха ХА ХА ХА ХА ха аха ха ха АХ ахахаха...

Davna 198 i neka....
Voz, nocni.....Rijeka-Beograd......kuset kola (ona sa 6 lezaja)...cela familija se vraca sa mora..muz, zena, i dvoje dece....tu je jos i neki deda , i ja.....
Ona spava na krevetu nasuprot mom....izgleda savrseno, dok se prevrce u (kao) snu, pokazujuci mi sve sto je cini lepom......

Srce mi lupa u grlu, gledamo se kroz poluspustene kapke....Najzad , u gluvo doba noci, odlazi u toalet, a ja za njom....dok ceo kupe spava.....bilo je nezaboravno...samo nas je deda provalio kada smo se vracali.

U Beogradu, izadjosmo iz kupea svaki na svoju stranu bez pogleda i reci......nikada je necu zaboraviti....ko zna, mozda i ona ubija vreme forumom....ko zna...

Fejs74:
A VI?

Ah zaboravio sam na ono kad sma sa ribom sedeo na keju....

Priyebal nam se, a ono ljudi prolaze svida unaokolo, ali zato kad se malo smracilo, svuce ona trenerkicu, sedne mi u krilo sa strane, steta sto nije bila u suknji, i udri drljaj, joj kako je dobro bilo!!!!

Imala je vezan duks ono dupeta tako da se nista nie videlo.

A ljudi (sa decom) prolaze oko nas.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mad malo je neudobno, tako da sam vise za normalne varijante.

Back