NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
Naravno Sizife ... a ne da me tu kompromituješ .... sa nekim sobama .. hi hi hi .... a ja ni luk jela, ni luk mirisala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja i nisam perverzna - za mene public sex nije perverzan a i pojam perverzije shvatam kao "sve sto drugome ne prija", al se nesecam nikog kome nije prijaloGalebDzonatan:Blondi, ti si daleko od perverzije. S tobom bih se zasigurno proslavio kao pesnik 8-)
blondi:ja i nisam perverzna - za mene public sex nije perverzan a i pojam perverzije shvatam kao "sve sto drugome ne prija", al se nesecam nikog kome nije prijalo
PS: pesma nas je odrzala 8)
GalebDzonatan:U potpunosti se slazem sa tobom. Mada, jasno mi je Blondi da ti jopet nisi razumela. Kada se kaze "drugome" ondk se misli na "public" tj. na one u prometu, a medju njima sigurno da ima mnogo onih kojima ne bi bilo prijatno da vide yebanje na ... u ...
P.S. Ubedjen sam da to u tvom slucaju ne vazi
NatasaNatasa:Galebe, pa zar ti koristiš reč ''yebanje'' ... ccccc .. a ja mislila ti neki fin
pa "public" ne znaci da se tu<am usred bela dana na Presernovom trgu :shock:GalebDzonatan:U potpunosti se slazem sa tobom. Mada, jasno mi je Blondi da ti jopet nisi razumela. Kada se kaze "drugome" ondk se misli na "public" tj. na one u prometu, a medju njima sigurno da ima mnogo onih kojima ne bi bilo prijatno da vide yebanje na ... u ...
P.S. Ubedjen sam da to u tvom slucaju ne vazi
blondi:pa "public" ne znaci da se tu<am usred bela dana na Presernovom trgu :shock:
u public se ubrajaju i sva inace takozvana prometna mesta koja su u tom trenutku "prazna" 8)
PS: vidi se da nisi procitao temu Public sex i o kakvim mestima i kada pricam ja!
ih znas... mozda bi mi i prijaloGalebDzonatan:nda, skapirao sam, nekako
ja znam kako bi se osecala u tom trenutku
blondi:ih znas... mozda bi mi i prijalo
(istina je - necu znati dok ne probam )
hahahha, bar kod mene nema brige - predaleko sam 8)GalebDzonatan:me samo brine sto taj poziv je objavljen, ovako, public
GalebDzonatan:Samo kad explicitno hocu da navedem ono sto mislim
Inace, volim ja to da razvucem i u stih kad ima vremena
a ti si neki americki galeb? 8)GalebDzonatan:aj me, jadna Blondi ne zna da se razdaljina izmedj' dva srca ne meri miljama, vec "ljubavnim miljama"
Fejs74:A možda je sve sex ,a ljubav je tu da oplemeni!!!
Ada je za to stvorena...provod na splavu a sex ispod splava...e bese nekad loooodilo....Fejs74:Najbolji sex, (odnosno najviše adrenalina) sam imao kad je to bilo npr. u kabini na bazenu - nogice se vide ali ko je unutra morao bi čovek da sačeka 45 min.....u parku srednje škole u popodnevnoj smeni ličilo je na običnu "vatačinu" ali.....u liftu u kasne noćne sate.......na plaži oko 11h.......
A VI?
NatasaNatasa:Pa ništa, onda si i ti bolestan ... ajmo svi kod čika doce ... hi hi hi
Fejs74:Najbolji sex, (odnosno najviše adrenalina) sam imao kad je to bilo npr. u kabini na bazenu - nogice se vide ali ko je unutra morao bi čovek da sačeka 45 min.....u parku srednje škole u popodnevnoj smeni ličilo je na običnu "vatačinu" ali.....u liftu u kasne noćne sate.......na plaži oko 11h.......
A VI?
Fejs74:Najbolji sex, (odnosno najviše adrenalina) sam imao kad je to bilo npr. u kabini na bazenu - nogice se vide ali ko je unutra morao bi čovek da sačeka 45 min.....u parku srednje škole u popodnevnoj smeni ličilo je na običnu "vatačinu" ali.....u liftu u kasne noćne sate.......na plaži oko 11h.......
A VI?