Sex na poslu...

Ti o Crnoj Gori sustinski ne znas nista

Crna Gora je formalno Stara Cg,Boka i primorje,Brda, Hercegovacki dio Cg,Zetska ravnica,Sandzacki dio Cg

Sustinski Cg danasnja je Titogora, Montenegro i Crna Gora to su skroz 3 razlicite Crne Gore

Ti navodis Montenegro a ne Cg
Crna Gora ima danas granice kakve ima. Od Pljevalja do Ulcinja i od Rožaja do Banjana sve je Crna Gora. A to što je Crna Gora u 18-om vjeku bila samo ono što se danas zove Stara Crna Gora (nekadašnje 4 nahije), što je sjever u CG od 1912, a Boka tek od 1945, je sasvim drugi par opanaka.

Crna Gora ima danas granice kakve ima. Od Pljevalja do Ulcinja i od Rožaja do Banjana sve je Crna Gora. A to što je Crna Gora u 18-om vjeku bila samo oni što se danas zove Stara Crna Gora (nekadašnje 4 nahije), što je sjeveru u CG od 1912, a Boja tek od 1945 je sasvim drugo par opanaka.
Ok,ali Cg je spajana Berlinskim Kongresom

Niksic npr nije Cg a ni Srb vec Hercegovina,to sto velike sile nisu odlucile da i od nje prave drzavu to je stvar vise politike tu se mi nismo pitali kao narodi kao ni danas sto se ne pitamo

Podgorica je Srpski grad kao skoro nijedan to je Zetska ravnica tu su i Nemanjici i ozb duhovno nasledje samo sto je istorijski dosta ruseno,danas je Podgorica izmijesana sa svih strana

Pg i Nk nemaju dodirnih tacaka a tako su blizu ni po cemu slicne sredine

Setih se sad koliko sam se smejala brižnim savetima bivšeg muža svojevremeno...dobijem ja posao i sad me kao on savetuje kako treba da se ponašam na poslu pa me pita -znaš li šta znači kad ti šef kaže dobar dan koleginice?
Šta znači majketi pitam ja a on će -želi da te strpa u krevet....:rotf:

Setih se sad koliko sam se smejala brižnim savetima bivšeg muža svojevremeno...dobijem ja posao i sad me kao on savetuje kako treba da se ponašam na poslu pa me pita -znaš li šta znači kad ti šef kaže dobar dan koleginice?
Šta znači majketi pitam ja a on će -želi da te strpa u krevet....:rotf:
ja mislio zeli da te strpa na qurazz...pa sta fali ako te uspava...valjda sef najbolje zna kaka si i koje uspavanke volis :lol:

Citam sta pisete...14 godina sam rukovodilac jednog sektora u firmi. Moj predhodnik je sam pobegao jer je morao upravo iz razloga zloupotrebe polozaja. Zaposljavao je decu onih zena sa kojima je imao sex, javna tajna je bila kako dobiti posao. Na kraju se toliko upetljao da nije imao kud.
Profesionalac na poslu jasno postavi granice prvo sebi pa i ostalima. Kako zracis tako i privlacis- niti mi se nabacuju zene tamo niti imaju ideju o tome. U redu je po nekad opustiti atmosferu i iole inteligentnoj osobi uopste nije tesko da unese pozitivnu atmosferu u poslovnom okviru. Bez ikakvih dubljih insinuacija.

Nije tema al evo da vidite kako je Toxy ofarbala jajca :vnaocare:

Prilozi

• 17757973395929104418050744661994.jpg
    17757973395929104418050744661994.jpg
    134,4 KB · Pregleda: 3

Back