Krishna
Buduća legenda
- Poruka
- 26.762
Može jedno pitanje, al nemoj se ljutiš?Ja sam lezbaca, ona je bila samo radoznala razmazena snsovka
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može jedno pitanje, al nemoj se ljutiš?Ja sam lezbaca, ona je bila samo radoznala razmazena snsovka
Putanje je množinaMože jedno putanje, al nemoj se ljutiš?
Ispravljeno. Može sad?Putanje je množina
Ne možeIspravljeno. Može sad?
Nisam je mislio pitati **** li nešto ovih danae jbg sad i mene interesovalo sta ce pitati
Brate pitaj je sta si hteo radoznao sam kao babunNisam je mislio pitati **** li nešto ovih dana![]()

Ja tipujem na: a ko tu koga ****Brate pitaj je sta si hteo radoznao sam kao babun
![]()
pazi kad te ladno nije pitao a prvo je pitao da pita...znaci ne verujem...Ja tipujem na: a ko tu koga ****
Draga @adelaidea jesi ikad imala sex sa nekim muškarcem?Brate pitaj je sta si hteo radoznao sam kao babun
![]()
Zna covek sta je pristanakpazi kad te ladno nije pitao a prvo je pitao da pita...znaci ne verujem...
Nisam ni dobar ni los momak,lik kako god ja sam karmicki lik,sta mene briga da li sam skockan,sredjen imam li tetovazu debeo sam ili mrsav meni nista od toga nije potrebno da bi zena imala me opsesivno i uplaseno u svom umuJel mozes da ih tako zamandas,a onda da se sklonis da ja uskocim dok su tako osamucene?

mukieeeeRadim sa decom, tako da imam uglavnom decu i koleginice što samo po sebi odstranjuje i bilo kakvu pomisao na sex.
To je to.![]()

Ne.Da li ste nekad imali odnos sa kolegom,poslodavcem,ili nekom musterijom klijentom?Ili mozda neka vrsta muvanja dodirivanja pipanjau itd
Povukao se za pišu ?Ne.
Dodirivanja je bilo. Na prvom radnom mestu. Jedan kolega, inače ok lik, pokušavao je nešto diskretno nekoliko puta za koleno i za guzu. Ja sam mu ono kao rekla da to nema smisla pa se on povukao.
Bilo je toga, ali vrlo retko se desi.Da li ste nekad imali odnos sa kolegom,poslodavcem,ili nekom musterijom klijentom?Ili mozda neka vrsta muvanja dodirivanja pipanjau itd