Sex na 'otvorenom'..

Kao čistiš krv? Pijavicama?
A, duša, napadaju li krpelji nečiste duše :D? Jel da ne, ma jok, znam.
Samo se sexajte sa ljubljenom gde god stignete, to je zdravo, nego imam averziju prema kamperima. To je podnacija koja sa malo kinte mnogo bi da kara i pije, a sve to onako omasovljeno...Grrrozaaaaaaaaa.

jeste chuli ono na uscu kao policajac gurnuo pendrek devojci dok se ljubila s mladicem u shumi

a moze i medveda negde da ima
ne kazem da odustajete samo da treba da se pazi. mozda postanem policajac nikad se ne zna.
vest je bila u bliccu

praznik je u toku.. kampovanje.. izleti... da li volite sex van kreveta? gde?:per:
e neki dan sam vidjeo neku scenu, njih dvoje se tuccaju, bio je jos dan, ovamo kod nas u studentskom...znas da su mi se zgadili, u nekoj jadnoj pozi, htjeo sam ih ici isprebijati...jadnici popalili se popili malo, isli da nece niko proci tuda, a ima skrovith mjesta koliko hoces...stash tuga :(

a moze vani, dosad mi nije smetalo...

e neki dan sam vidjeo neku scenu, njih dvoje se tuccaju, bio je jos dan, ovamo kod nas u studentskom...znas da su mi se zgadili, u nekoj jadnoj pozi, htjeo sam ih ici isprebijati...jadnici popalili se popili malo, isli da nece niko proci tuda, a ima skrovith mjesta koliko hoces...stash tuga :(

a moze vani, dosad mi nije smetalo...

teo si ti nesto drugo a kao zgadili ti se

Back